Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014


Henkilökunta tuomitaan Japanin tiedotusvälineissä Kiinassa

International Security ) - Kiina käynnisti tiedotuskampanjan, jossa tuomitaan hänen vierailunsa Yakusuni Abe on taktiikka houkutella sympatiaa kansainvälisen yhteisön.

Lähettää professori Lian Institute of International Studies Shanghai ilmaista mielipiteensä. Hän sanoi, että Pekingissä etsii myötätuntoa kansainvälinen yhteisö yrittää kääntää tämä temppeli vierailun ryhtyi väliaikaiseksi haittaa alueellista rauhaa.
"Peking tiesi, että Tokiossa ei ole tällaista tarkoitusta. Niin, ne "kysyvät" kansainvälistä yhteisöä auttamaan heitä tuomitaan Abe. Viittaamalla aiemmin maan osallistui toisen maailmansodan tullaan taipuvainen vesi oli loukkaantunut tämän sodan, "Mr. Liu sanoi.
Näkemysten vastaista professori Liu, professori Niu Zhongjun Kiinan Academy of ulkoasiainministeriö sanoi, että toteuttamalla tiedotuskampanjan sijaan uhkaa leikata siteet Tokiossa, Pekingissä näkyvät yhteisössä National International on järkevä ja rauhallinen."Tämä osoittaa, Kiina on valmis keskustelemaan asioista ja tehdä kansainvälinen yhteisö ymmärtää enemmän muita asioita", hän sanoi.
Yakusuni sota alttari vierailu Pääministeri Shinzo Abe on lähde hyökkäys Kiinan ja Japanin sanasota.
Pekingin käynnistänyt tiedotuskampanjan, jonka tarkoituksena International tuomitsi voimakkaasti Yakusuni alttari vierailu pääministeri Shinzo Abe maanantaina 26/12. Erityisesti he eivät tee mitään erityistä voimakkaita toimia vastaan ​​Tokiossa. Sen sijaan ulkomaiset lähettiläät ovat julkisuuden henkilöitä erottuvat arvostella kiistanalainen vierailun konservatiivipuolueen johtaja Japanissa.
Koska tämä tapahtuma on pääkirjoitukset julkaistu yli 40 kansainvälistä julkaisua. Lisäksi kaksi maata tapahtua myös ankara sanasota. Aluksi Kiinan suurlähettilään Liu Xiaoming on Britannian vertaus Japanin "Lordi Voldemort" Children of Harry Potter-sarjan Daily Telegraphy.
Neljä päivää myöhemmin, Japanin suurlähettiläs Keiichi Hayashi Britanniassa vastasi toimituksellinen otsikolla "Kiina on vaarassa lordi Voldemortin Aasiassa". Paitsi, että kaksi suurlähettiläät jatkaa väittäen kasvokkain haastattelussa BBC TV-studioissa.
Yhdysvaltain Kiinan suurlähettiläs on seuraava ilmestys oli vierailu laittaa kysymyksen pöydälle Abe kiistaa. Vuonna artikkelin Washington Post tänään 10/1, hän ankarasti arvosteli hallituksen toimia vahvistamisessa Abe sotilaallista voimaa ja päättäväisyyttä muuttaa perustuslakia ja sodanjälkeisen rauhan.
"Mr. Abe sanoi kerran, että ainoat muutokset palauttaa tavanomaiseen Japanin kansan ainoa.Tarkoittaako hän antaa ymmärtää, että rauhan tie, joka Japani koki ei ole normaalia? ", Siteeraavat artikkelissaan Lopeta.
(Knowledge)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: