Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014


Älä "heitellä kiviä" vanhusten kerjäläinen 25 kultaa

Sosiaalinen ) - Miksi me katsokaa tietty määrä ansainnut, ja tässä paikassa, että ilman yhden ajatuksen varten erityinen määrä on kuinka paljon vähittäiskaupan: 500 tai 1000, 2000 sopimukset?
"Vanha mies kerjäämässä kertyä 25 kultaa 20 vuotta" olivat 4 nuoriso (Tam Nong alueella, Dong Thap) hallussa Rob yö 21/12, jolloin monet ihmiset sekaisin.
"Money, että ihmiset tietävät säästönsä, ei tuhlaamiseen", totesi samat vanhat näkemykset ja sanoi vain sanoi viime kuussa kullan osto myymälä henkilökohtaisesti.  Kuva: Attorney Tram
"Money, että ihmiset tietävät säästönsä, ei tuhlaamiseen", totesi samat vanhat näkemykset ja sanoi vain sanoi viime kuussa kullan osto myymälä henkilökohtaisesti. Kuva: Attorney Tram
Joku sitten huudahti: "Terrible liian, kerjätä, että käsissä 25 kultaa, hopeaa vastaava miljardeja.Kaikki hänen elämänsä ei kerjäämällä. " Joku sitten vei minut ulos mennä yliopistoon kuin tietyistä pakkauksista: "olin lukiossa tähän asti on lähes 15 vuotta, ei jäljellä on 200 miljoonaa vuotta vanha koodi 20 kerjäläisiä, että yli miljardi, ihailua palvellut. " Jopa toimiston henkilökunta ja mustasukkaisuus: "Vanha mies kerjääminen on paljon enemmän tuloja työntekijöiden, tukihenkilöstö, toimistotarvikkeet enää" ...
Hätkähdin syyttää, se on pelko ystäviä vanha mies vuotiaana 86. Enemmän hauska on sekä äiti ottaa lapsen korkeakoulututkinto verrattuna välineitä.
Pätevät ihmiset, osaa käyttää tietoa tehdä rahaa, olet todennäköisesti suurempaa palkkaa kerjätä vanha mies hyvin paljon. Jos kuukausittainen säästö kuten tiedätte, 20 vuotta vanha, kun hän on monta kertaa enemmän kuin 25 rikkinäiset miehen kulta puu nyt.
Jos syyttää sitten syyttää aliment lapsesi kouluun, on pätevyys ja tietää tietämättä säästää rahaa, valuutta käytetään oikeaan tarkoitukseen. Vastuullisten ihmisten huono menojen rahaa ... Mutta aivan sama vanha kerjäämiseen ja uskaltaa ei ole varattu rahaa. "Money, että ihmiset tietävät säästönsä, ei tuhlaamiseen", hän sanoi, että.
Joten emme katso tietty määrä tätä lääkettä nimenomaan sanoa. Meidän pitäisi ajatella tiettyinä aikoina 500 ihmistä tai 1000, 2000 dong, viipymäaika nurkassa kadulla, uiminen joessa, eivät uskalla kuluttaa kumppani, sairaus fend ...
Maan päällä, kuinka monta kerjäläisiä joka tietää erityiseksi säästöjä. Nyt löydämme kadulla kerjäläisiä niin paljon harvinaisia ​​juttuja. Koska suurin osa kerjäläisiä tänään, että tapasin, ne on vain vähemmän rahaa mennä baarissa juominen, uhkapeli ... koska he ajattelevat rahaa on liian helposti tyytyväinen.
Ymmärrän, maansa on edelleen huono, ihmiset kärsivät edelleen, kerjääminen ei ole väistämätön. Mutta nyt ei eroa väärennös ja lähes kerjääminen on tullut ammatti monille ihmisille. Mitä mieltä olet, kun ulkomainen vieras Vietnamiin nähdä niin monet ihmiset laahustavat kerjätä kaduilla? Minä kerron sinulle totuuden, olin erittäin hämmentynyt.
Oliko tämä ammatti he helpompi syödä, niin konsolidoimattomassa että monet työntekijät köyhissä imitoija hyödyntäen sääli kaivaa esiin hyvää? Näin ollen meidän on kerjätä rahaa uudelleen?
(Koulutus)

Ei kommentteja: