Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

On kuolonuhrien hälyttävän Yhdysvaltain vankiloissa
Onko syyllinen vai syytön, ihmiset rikosoikeusjärjestelmän vielä ihmisiä. Heidän avunhuudot ei pitäisi mennä huomiotta



Kyam Livingston aneli apua. Seitsemän tunnin jälkeen makaa lattialla vankilassa, 38-vuotias kahden lapsen äiti kuoli, hänen puhelut kuunneltu jonka korjauksen virkamiehet vakuuden asettaminen noin 15 naisten vankia Brooklyn "Keski-varaus" vankilaan viime kesänä, Todistajien mukaan ja tuomioistuinten asiakirjoja.
Todistajat kertoi perheelle, että hän oli kuollut solun joukossa haiseva olosuhteissa ennen hänet vietiin Brooklyn Hospital Health Center 21 heinäkuu 2013, jossa Livingston todettiin kuolleeksi klo 06:58, mukaan poliisin raportteja. Todistaja, sairaanhoitaja Aleah Holland, kertoi Daily News, että poliisi Central Booking piitannut valituksia vatsakipuja ja ripulia. Hän sanoi, että kun hän ja muut vangit takoi baareja kutsua apua, virkamiehet kertoivat heille Livingston oli alkoholisti.
Kukaan ei tiedä, mitä tapahtui, ja kukaan ei halua sanoa. NYPD kertoi perheelle, että hän kuoli takavarikon, mutta hänen perheensä sanoo hän ei koskaan kärsi kohtauksia. Ensi lokakuussa perhe haastoi kaupungin, NYPD, ja Department of Korjaukset pyritään pakottaa systeeminen muutos ja "vastuu" hänen kuolemaansa.
Livingston oli yksi muutama sata vankilaan kuolemia tapahtuu eri puolilla maata. Vuonna 2011 (viimeisin saatavilla numerot) 885 vankia kuoli (pdf) huostassa paikallisten vankiloissa, oikeusministeriön Bureau of Justice Statistics raportoitu.
Ilmoitus sanoin vankiloissa. Nämä ovat erilaisia ​​kuin vankilat. Vankilat ovat ihmisiä, jotka on tuomittu rikoksesta ja tuomittiin. On noin 3000 vankiloissa valtakunnallinen ja kukin laitos on perustettu käsittelemään ihmisiä, jotka on pidätetty ennen niiden arraigned tai mennä oikeuteen. Jotkut toimii rikkomus virke (alle vuoden).
Suurin osa tulee päästää irti, koska heitä vastaan ​​esitetyt syytteet eivät tartu, koska ne liikkuvat läpi oikeusjärjestelmä. Muut pysyvät vankiloissa odottaessaan mennä oikeudenkäyntiin liian köyhiä tekemään takuita - vielä tuomittu mistään. Riippumatta, heitä kohdellaan rikollisina.
Tämän seurauksena on suuri epäröivät turvallisuuden käsitellä sairas valituksia yhtä vakavasti kuin niiden pitäisi olla, varsinkin vankilassa, jossa vaihtuvuus ihmisiä on loputon, useimmat katoamassa nopeasti. Niille, joilla terveyteen liittyviä kysymyksiä, tämä keskeyttäminen usko voi osoittautua kohtalokkaaksi.
Koko kansakunta uutinen on hyytävä: Albany, New York, Irene Bamenga, 29, oli vetosi vankilaan henkilökunta antaa hänelle lääkettä ennen kuolla hengenvaarallisia sydän kunnossa. Hän oli vankilassa viikolla, jossa hän kuoli odottavat karkotusta Ranskaan.
Irving, Texas Sarah Tibbet, 37, kuoli vankilassa lattiapinnoitteen ei saa insuliinia hänen diabetes, kun hän oli pidätettynä. Hänen poikaystävänsä, joka oli solun hänen vieressään, kertoi uutinen, että hän oli huusi vartijat laitos yli 10 minuuttia, kunnes ne ryhtyi toimiin.
Cook County, Illinois, kuolema Eugene Gruber keuhkokuume, joka johtui halvaus seuraavista selkärangan vammat vuonna kiistely korjaukset upseeri Lake County Jail hallitsi henkirikos.
Seuraavien 24 tunnin, Chicago Tribune raportoi, Gruber valitti, että hän ei voinut liikkua hänen jalkansa ja vietiin noin, joskus jalkansa vetämällä, koska vartijat yrittivät ottaa hänen muki ammuttu.
Joissakin vankiloissa, kuten New Yorkin Rikers Island, voi talo vankia rikkomus maksuja jopa vuoden. Mutta se ei useinkaan ole. Satoja tuhansia ihmisiä läpi vankiloissa vuosittain, New York City yksin vankiloissa jalostettujen 90000 ihmistä kautta "varaus keskuksia".
Ei ole määrittely-tai asumusero sisällä näitä palveluita. Raiskaajia ja murhat voidaan jakaa solu jonkun kanssa, joka virtsasi jalkakäytävällä. Jotkut ihmiset voivat olla tilat 24 tuntia, muut voivat nääntyä vuosia.
In "varaus keskuksissa" virastojen NYPD, FDNY, Department of Korjaukset Department of Mental Health jakaa vastuun huijaat vankien kautta 24 tunnin pidätys-to-arraignment prosessin säilyttäen turvallisuutta, joten vaikea osoittaa vastuu, kun asiat menevät pieleen. Näissä alle resurssit ja kaoottinen ympäristöissä haaste suojella - ja uskoen-vankien terveysongelmia voi olla ylivoimainen.
Jokaiselle, prosessi on pelottava, nöyryyttävä ja kiistanalainen. Mutta erityisesti suhde vankien ja virkamiehet ovat erityisen täynnä epäluottamusta, varsinkin kun se tulee terveysasioihin. On kaksi uskollisuuteen lääkäreiden ja sairaanhoitajien: in vankeinhoidon ympäristössä, turvallisuus on usein tärkeämpää kuin potilaiden hoitoa.
Lääkärit ja sairaanhoitajat, jotka henkilökunta nämä vankiloissa ei ole mitään lääketieteellistä tietoa tai tausta on potilaita, joita ne palvelevat. Resurssit ovat niukat.Vaikka jotkut "Keski varauksia" on klinikalle päällä, useimpien vankien terveysasiat tarkoita off-site käynti sairaalassa. Että edellyttää viivästyminen arraignments, ja järjestää ambulanssi ja poliisi escort, usein suuri taloudellinen ja kulu kaupunkiin.
Livingston pidätettiin yöllä 20. heinäkuuta hänen 79-vuotiaan isoäidin talon, syytettynä erikoistunut suojelumääräys, joilla kielletään hänen juominen tiloissa tai harjoittaa kovaa argumentteja.
Poliisi Ensimmäinen otti hänet Kings County Hospital, julkinen sairaala, saada "detoxed" ja toksikologian testejä, tavanomainen menettely, kun he epäilevät joku on juonut. Ja he ottivat hänet Saariselän Keskusvaraamo, kun sen jälkeen kun hänet valokuvattiin ja hänen silmänsä skannattu, poliisi luovutti hänet ohi lääkärintarkastuksen kanssa EMS (osa FDNY), hänet siirrettiin naisten soluun saakka arraignment ennen tuomarin.
Sitten hän odotti solussa, odottaa kotiinpaluuta, paitsi hän ei koskaan tehnyt sitä. Kuusikymmentä kuusi prosenttia ajasta, maksut pudotetaan, ja ihmiset menevät läpi nöyryyttävä prosessi vain mennä kotiin. Mutta riippumatta syyllisyydestä tai syyttömyydestä, ihmiset rikosoikeusjärjestelmän vielä ihmisiä: äidit, isät, tyttäret, pojat, ja heidän huutonsa apua ei pitäisi mennä huomiotta.

Cara Tabachnick on apulaisjohtaja Center Media, Rikos ja oikeus John Jay College of Criminal Justice, joka kouluttaa toimittajille kattaa rikosoikeusjärjestelmän.Hän on myös toimituspäällikkö www.thecrimereport.org, rikosoikeuden uutispalvelu. Hän on raportoinut oikeusjärjestelmä vuosikymmeneen.

Cara Tabachnick,  Guardian

Ei kommentteja: