Sivut

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Владимир Путин · 171 833 tykkää Tasta .
19 tuntia ja liitä linkki ·
Putin kannattajat taidekollektiivi - " Rakkaus "
( https://www.facebook.com/groups/putinlove/ )


Hetki on tullut nyt , kun Putin on todella rakastettu ihmiset ympäri maailmaa . Mies, joka pystyi estämäänmurhaava sota Sirya vain hänen sanansa , näkyy kaikille ihmisille ympärimaailmaa eikä vainVenäjän presidentti , mutta rauhantekijänä ja oikeudenmukaisuuden vartija .

Mammoths Venäjän politiikan vain eivät ymmärrä, että kaikki ei tässä maailmassa voi ostaa käteisellä . Ne kattavatliiketoiminnannimi , liiketoiminnanpresidentti rakkaus . Joten se on liiketoiminnan rakkautta . Ja niille, jotka rakastavat Putin ilmaiseksi he kertovat , että he ovat hölmöjä.

Samoinmerkitys vapaan rakkauden on väärinymmärretty jotka kirjaimellisesti tekee rahaasydämet . Facebook , joka jatkuvasti yrittää kaupallistaasana « Like » , joka tarkoittaa « pidän, rakastan » , ovat ruuhkauttivat itse . He ovat keinotekoisesti rajoitettuvirtaamaan uusia ihmisiä , valmiita « kuten » , motivoivasivun omistajat maksamaan rahaa« , kuten » .

Raha vääristäärakastava henkilö . Jos yksi alkaa antamaan kalliita lahjojatyttö hän rakastaa , pian se tulee epäselvää , kuinka paljon se on rahaa ja kuinka paljon on rakkaus . Hän ymmärtää, että rakastaa ilmaiseksi on tarpeeton, jos hän voi rakastaa jajatkuvasti kasvava kassavirralla .

Tapa liiketoiminnan rakkaus ontapa sodan . JaVenäjän presidentti voi saada tarpeeksi rakkautta ympärimaailmaa ilmaiseksi nyt . Siksi olemme alkaneetryhmä « Rakkaus » pohjalta nykyisten Vladimir Putinin ryhmään . Tämä onglobaali liikkuvuus vapaa rakkaus edeltää Putin . Tärkeä sana tässä « globaali » .

Ihmiset, jotka ovat mukanaryhmässä ymmärtää, että mitä käytetään myydä rahaa voidaan nyt saanut ilmaiseksi.

Vastustammetosiasiat , kun joku saa hänen « kuin » mainontaa. Rakkaus ei tarvitse rahaa, jos se voidaan ilmaista ilmaiseksi. Ja me olemme vastaan​​tosiasiat kun joku voi ottaaoikeuden luoda tällaisia ​​resursseja Facebookissa. Tämä on filosofiaa .

Erityisesti on todettava , ettäryhmä on kansainvälinen . Meillä ei voi tuomita ne on maksettu , yrittää ostaa joku rakkautta . Rakkaus satoja ja tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa yksinkertaisesti ei voi ostaa .

http://v1.livejournal.com/126505.html

Арт - группа сторонников Путина
v1.livejournal.com
Сейчас настал момент , когда Путина действительно полюбили люди по всему миру . Человек , который одним своим словом смог предотвратить кровопролитную войну в ...

Ei kommentteja: