Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Fate of Democracy Korean Conspiracy Trial
Se teki maailmanlaajuinen uutinen, kun Lee Seok-ki, edustaja Etelä-Korean kansalliskokous, pidätettiin syytettynä maanpetoksesta. Etelä-Korean National Intelligence Service (NIS) syötetään tiedotusvälineitä kanssa opintosuoritusotteen kokouksessa, että Lee osallistui, joka ilmestyi paljastaa Suunnittele Unified edistyspuolueen tarttumaan aseisiin vastaan ​​Etelä-Korean hallitus on sodan syttyessä kanssa pohjoiseen.
Vapautuminen transkriptio tuli korkeudella kansallisten protesteja puuttumista NIS kansallisissa vaaleissa joulukuussa 2012. Unified Progressive Party (UPP) oli eturintamassa anti-NIS mielenosoituksia, ja villitys, joka johti yli syytöksiä Lee ja UPP onnistunut tukahduttaa protesteja.
Tavallaan Lee Seok-ki ja hänen kuusi vastaajaa on kokeiltu kahdesti, ensin Mediaoikeudenkäynnin, jossa tulehduksellinen uutisryhmätilejä perustuu yksipuoliseen yksityiskohtia ja väärää toimittamat NIS vakuuttunut enemmistö eteläkorealaiset että Lee oli syyllinen.
Näyttää siltä, ​​että toisessa oikeudenkäynnissä, nyt käynnissä Suwon Käräjäoikeus voi tuottaa aivan erilaisen tuloksen, joka perustuu purkautuu syyttäjän asia.
Kaksi tärkeintä syytteet Lee Seok-ki ovat salaliitto tarttumaan aseisiin hallitusta vastaan ​​ja rikkoo National Security Law, mikä tekee siitä laitonta kehua tai näyttää myötätuntoa Pohjois-Korea. Liberaalisen sovelletaan, siinä on usein käytetty tukahduttaa toisinajattelijoiden ja rangaista poliittisia toimia, jotka ovat täysin liity Pohjois-Koreaan.
Syyttäjän tärkein todistaja on ilmiantaja, joka maksoi NIS vakoilla UPP. Keskipisteenä tapaus on joukko tallenteita Tiedonantajan suoritettu kahdella puolueen kokouksissa hän osallistui toukokuussa 2013.
Tiedonantajan todisti, että nämä kokouksiin osallistuvat jäsenten salaisuus alaryhmä UPP nimeltä Revolutionary Organization (RO). Väittää olevansa entinen jäsen RO, todistaja sanoi hän oli harjoittanut "anti-tilassa toimintaan."
Kuormittavien hyväuskoisuutta, tiedottaja vakuutti, että RO jäsenet kertoivat hänelle "oli vain yksi johtaja - Kim Il Sung, ja että Lee Seok-ki on edustaja Etelä-Korea." Älä välitä, että Kim Il Sung oli pitkään kuolleena, kun tämä keskustelu väitettiin tapahtuneen.
Olemassaolo RO on avoin kysymys. UPP vakuuttaa, että ei ole vallankumouksellinen järjestö, ja koko käsite on keitos NIS jotta mustamaalata osapuolelle. UPP on säilyttänyt ensimmäisestä että NIS tahallisesti muunnellut transkriptio jotta vääristelevät todellisia sanoja, jotka oli puhuttu toukokuun kokouksissa.
Itse asiassa on runsaasti aihetta skeptisyys luotettavuudesta selostukset. Syyttäjä esitti 46 äänitallenteita eri kokouksiin todisteita. Kun levytykset olivat käsissä tuomari, syyttäjä muokattu transkriptiot voidakseen tuottaa tarkempia tuloksia.
Selostukset toukokuun kokouksista yksin sisälsi yhteensä 272 tehdyistä korjauksista ensimmäisistä versioista NIS oli vuotanut lehdistölle ja joka muodosti perustan syytteen Lee ja hänen kuusi vastaajaa. Yli puolet virheitä tuli tekstiin Lee Seok-ki puhe 12. toukokuuta.
Onko alkuperäinen epätarkkuuksia voitaisiin kutsua "virheet" on toinen asia. Olisi naiivia kuvitella, että se oli vain sattumaa, että virheellinen sanamuoto taipumus maalata langettava kuvan Lee. Tulehduksellinen sanat työnnetään ensimmäiseen transkriptio aiheutti laajaa paheksuntaa, joka tarjoaa tekosyy NIS ryöstää koteihin ja toimistoihin UPP, pidätys useat sen jäsenet, ja käynnistää vaivaa kieltää osapuolelle.
Mieti, mitä eri vaikutelman tehdään luovia sanamuotoa muutetaan annetaan ensin transkriptio.
Ensimmäisessä versiossa ilmaus "suorittaa pyhä sota" johtuu Lee, mutta äänitys osoittaa että hän todella sanoi "myynnin edistämisen." Samoin "vastustavaa taistelua" ja "aihe tämän sodan" ensimmäisessä transkriptio kontrasti Leen nauhoitettua sanaa, "antiwar taistelua" ja "taistelua sotaa vastaan", vastaavasti. Leen viittaus Jeol-du-san katolisen Marttyyrien pyhäkkö ilmestyi ensimmäisen transkriptiä "pyhäkkö ratkaiseva taistelu."
Oliko se tahaton vahinko, että ensimmäinen transkriptio oli Lee ilmoittaa "sota valmisteluun", eikä hänen todellinen ilmaus "tietyt valmiste"? Voiko todella sanoa, että Lee on vaatinut aseellinen kapina, kun ensimmäinen transkriptio lause "Olkaamme suorittaa ratkaiseva sota" on osoitettu olevan "Olkaamme päättää"?
NIS väittää, että sen konstikas transkriptio johtui "viallinen äänenlaadun ja staattisia häiriöitä", mutta se varmasti ole sattumaa, että luonne virheistä todennäköisesti sitä, että Lee ja hänen kanssaan syytettyjen olisi syytteeseen ja UPP parjataan.
Monet äänitiedostot syyttäjän todisteiksi ovat jäljennöksiä. "Suuri osa alkuperäisen audio tiedostot on poistettu," puolustus joukkue huomautti, "niin se herättää kysymyksiä siitä, onko kopiot ovat samat kuin alkuperäiset. Vaikka todistaja tarkistaa eheyden todisteita, ei voida sanoa, että sen aitoudesta on perustettu. "
Syyttäjä väitti, että muiden vastaajien Hong Sun-Suk ja Lee Sang-ho tehty yli 1700 puhelut epäillään RO jäsenille vuoden aikana ja puolet edeltävän toukokuun kokouksiin.
Puolustus tulee pulmia, "Ei ole mitään objektiivista näyttöä siitä, että ihmiset he puhuivat ovat RO jäseniä ja kukaan ei tiedä sisältöä heidän keskusteluistaan." Puolustus kyseenalaisti myös todennäköistä, että jäsenet maanalainen järjestö käyttäisivät matkapuhelimia kommunikoida .
Toimia NIS saattanut antaa syytteen epäoikeudenmukaista salaliitto oikeudenkäyntiä. NIS toteutettiin useita ratsioita koteihin ja toimistoihin UPP ja jäsenorganisaatioiden ja 14 marraskuu ratsiasta yksi ryhmä, NIS takavarikoi Secure Digital Card, joka sisältää puolustuksen joukkueen oikeudelliseen strategiaan.
Kaksi viikkoa myöhemmin, NIS yhteyttä puolustus joukkue ja ilmoitti, että se poistaisi tiivisteet kortin ja käski heitä tulemaan.
Puolustus tiimin jäsen raportteja, "Kun tiivisteen irrottamista he eivät heti palauttaa sen, mutta se on liitetty tietokoneeseen ja lähetetty materiaalit näytössä, sitten otti kuvia asiakirjojen digitaalikameralla." Puolustus joukkue valittaa että materiaalit olivat puolustuksen neuvoo vain ja käsitellä salaliitto oikeudenkäyntiä ", mutta agentit edelleen ottaa kuvia."
NIS väittää, että se poisti kuvat kameran edessä puolustus joukkue, mutta tietojen hyödyntämistä ohjelmisto voidaan hakea poistetut digitaalisia valokuvia. Näytön tallennus-ohjelmisto olisi myös voitu asentaa tietokoneeseen. Ei ollut mikään estä NIS syömällä näitä tietoja, jos se on päättänyt tehdä niin.
Käyttäytymistä NIS koko asia ei herätä luottamusta, että organisaation hyvää tahtoa. Puolustus kutsui toimia NIS "täysin vastoin syytettyjen oikeutta puolustukseen ja puolustuksen oikeuksia neuvonsa, joka voi johtaa koskevien syytteiden hylkäämistä."
Vielä rikkoo puolustautumisoikeuksia, Lee Seok-ki on jatkuvasti CCTV ja ei päästetä neuvoja paitsi läsnäollessa syytteeseen.
Suuri osa hallituksen tapauksessa vetoaa vahvuus maksettu ilmiantaja todistus, ja ristikuulustelussa puolustus on purettu hänen uskottavuutensa. Puolustus väitti, että ilmiantaja n laskeuma oli prewritten NIS eivätkä edusta hänen todellista todistuksensa.
Mukaan kirjaa, laskeuma kesti 3 tuntia ja 25 minuuttia, jonka jälkeen 25 minuuttia tarkastelun ja kysymyksiä. Puolustus väitti, että se ei ollut mahdollista kirjoittaa 97 sivua laskeuman näin lyhyessä ajassa ja katsaus ja allekirjoittaa 142 sivua raportin 25 minuuttia. Puolustus kyseenalaisti ilmiantaja: "Oliko NIS aineet prewrite laskeuma?"
Ilmiantaja myönsi: "He prewrite sitä." Laskeuma syytteeseen johtuvan ilmiantaja itse asiassa edustaa sanoja NIS. Vastauksena kysymykseen on liian lyhyt käsittelemään määrän materiaalia, tiedottaja vastasi: "Olin perehtynyt sisältöä, joten nopeus lukea sen vain tarkistaa mahdolliset virheet." Kuitenkin se oli NIS että toimittaneelle sisältöä.
Ei ole myöskään Tiedonantajan todistus luottamusta herättävänä. Tekemisestä todistus siitä, että 12. toukokuuta pidettiin Revolutionary Organization perustui yksinomaan hänen arvionsa, että turvallisuus oli tiukka. Ei ollut muita viitteitä siitä, että salainen ryhmä oli kokous. Jos tiukat turvallisuus on riittävästi näyttöä salainen vallankumouksellinen ryhmä, sitten yksi kokee tällaisia ​​ryhmiä keskenään matka lentokentälle.
Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Tiedonantajan todistus oli termi "yhden linjan kaksinkertainen seuranta", jossa kuvataan organisaation sisäisen turvallisuuden rakenteen. Todistaja oletetaan RO oli hyväksynyt tämän lähestymistavan perusteella, mitä hän oli lukenut aiemman kansalliseen turvallisuuteen liittyvissä tapauksissa. Hän vain päätelty näiden liity tapauksiin.
Todistaja usein muuttanut hänen todistuksensa. Aluksi tiedottaja väitti, että Lee Seok-ki ilmoitti, että se oli "aika valmistautua vallankumous, ratkaiseva hetki." Aikana ristikuulustelua, todistaja myönsi, että Lee ei ollut koskaan lausuttu nuo sanat.
On jopa ole todisteita nimi "Revolutionary Organization." Puolustus kysyi todistaja, "Sinä todisti, että kun ensin tuli RO, sinulla oli" luultavasti kuullut "nimi RO joku nimeltään Do. Mitä tarkoitit "luultavasti"? "Ilmiantaja vastasi," Tällä NIS, he kysyivät, organisaation nimi on RO ja sanoin "luultavasti RO". "Toisin sanoen, se oli NIS toimittaneen nimi Revolutionary Järjestö ilmiantaja.
Todistaja myönsi, että hänen aikaisempi todistuksensa, että RO oli neljä aluetoimistoissa oli hänen oletus ja siitä huolimatta, että väitti, että hän kuuli RO alustan, hän oli itse asiassa koskaan kuullut sitä. Todistaja toistuvasti käänti ja myönsi, että suuri osa hänen aikaisemman todistuksensa perustui hänen oletuksiin.
Tiedonantajan myös myönsi, että hänen todistuksensa rakennetta koskevat RO perustui hänen kokemuksensa ja katsomassa purkautuminen ryhmien 12. toukokuuta kokouksessa. Hänellä ei ollut välitöntä tietoa rakenteesta RO. Ilmiantaja todisti olemassaolon RO keskuskomiteaan.
Kysyi tuomari jos hän olisi kuullut keneltäkään suoraan koskevat sen olemassaolon, todistaja vastasi: "En ole koskaan kuullut keneltäkään suoraan. Kun kuulin, että Wang-Jae-san on "nuhjuinen organisaatio ilman keskuskomitea," ajattelin, että se on mahdollista, että meillä on yksi. "Hän otti olemassaolo keskuskomitean pelkästään sillä aktivistit tuntui hyvin järjestetty.
Vuonna naurettava lausunto, todistaja sanoi, että hän voisi kertoa kuka on RO jäsenenä pelkästään katsomalla henkilö. Itse asiassa ainoa todiste syytteeseen oli tarjota että RO edes olemassa oli todistus ilmiantaja, ja se oli oli osoittautumassa hämmennystä.
Arvioinnissa lyijyn puolustusasianajaja Kim Chil-jun, "ilmiantaja ottanut roolin NIS urakoitsijan ja yhteistyötä uusien itsenäisten valtioiden aktiivisesti tavata ihmisiä ja vangitsevat heitä sanomaan tiettyjä asioita. Sijaan tarjota objektiivista ja totuudenmukaista tietoa todellisesta tilanteesta, hän soluttautunut varten tutkimuksen, koreografian tilanne, ja sitten esitti, että todisteena. Jälkeen laadittaessa liioiteltu toimintakertomuksen, pääsi toimitetaan välittömästi, että NIS. "
Osalta todisteita NIS väitti olla RO, Kim toteaa, "Se on paljastunut, että he olivat kaikki joko perustuu mielikuvituksen ilmiantaja vai tarua perustuu hänen tietonsa muiden korkean profiilin kansalliseen turvallisuuteen liittyvissä tapauksissa." Mitä olemassaolon RO, "Ei ole näyttöä yli todistus hallituksen ilmiantaja. Vaikka mitä voitaisiin pitää näyttöä on joko ristiriitaisia ​​tai absurdeja. "
Perustuu vain muutaman sanan, Kim sanoi, "hallitus ilmiantaja pohjimmiltaan kuvitellut tätä koko skenaario." Ei päätöslauselmat tuli rinnakkaiskokousta 12. toukokuuta, eikä voinut Tiedonantajan tietää mitä sanottiin oli kuusi muuta istunnot tapahtuvat samanaikaisesti yhden hän osallistui.
Ei ole näyttöä tehtyjen päätösten käynnistää kapinan. Kysyi oliko mitään keskustelua seuraavista rinnakkaiskokousta on toimintasuunnitelma tai päätöslauselman, hallitus ilmiantaja vastasi: "Ei, en muista."
Puolustus alkaa esittää asiaansa tammikuussa, kun se aikoo paljastaa lisätietoja laajuudesta valmistus hallituksen tapauksessa. On odotettavissa, että muutaman seuraavan viikon aikana, tuomari antaa ratkaisua tutkittavaksi ottamisen tallenteita todisteina, ja kielteinen päätös merkitsisi toinen isku syytteen tapauksessa.
Tässä vaiheessa, kun syyttäjä on pystynyt tarjoamaan todisteita perustellakseen salaliittoon. National Security Law, on kuitenkin niin avoin erilaisille tulkinnoille, että vakaumus liittyvän syytteen ei voida sulkea pois.
Hallitus luottaa vakaumus vähintään yhdellä latauksella vahvistaakseen liikettä se jätetty perustuslakituomioistuin lakkauttamiselle Unified edistyspuolueen.Oikeusministeriö aikoo myös yrittää poistaa kuusi UPP jäsenten kansalliskokouksen virasta. Onnistuminen joko pyrkimyksessä johtaisi laajempia pyrkimyksiä.
Vuonna kasvava aalto hallituksen harjoittaman sorron, joka sisältää laajaa hyökkäykset ammattiliittojen, salaliitto oikeudenkäynti on aukko Salvo kampanjan poistaa edistyksellisten voimien poliittiselta näyttämöltä.
Oikeusministeriö on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​saada hyväksytty lainsäädäntö, joka antaa sille valtuudet lakkauttaa mitä se termejä "anti-state" ryhmiä. "UPP on vain jäävuoren huippu", yksi oikeusministeriön virkamies paljasti, ja on monia henkilöitä ja ryhmiä, jotka hallitus haluaa kohdistaa.
Kohtalo demokratian Etelä-Koreassa on vaakalaudalla. Oikeus turvautuu käytäntöjä aikakauden diktatuurin, kun oppositionists olivat rutiininomaisesti punainen syöteillä ja sorron käytettiin vaientaa toisinajattelijat.
Vapauttaminen syytteistä vastaajina salaliitto tutkimus ja epäonnistumisen hallituksen liikkeen lakkauttaa UPP olisi folio pyrkimyksiä delegitimize osallistumista edistyksellisten voimien poliittiseen prosessiin, ja merkki suuren voiton Korean kansan demokratian puolustaminen.

Gregory Elich  on hallituksessa Jasenovac tutkimuslaitos ja neuvottelukunnan Korean Policy Institute. Hän on kirjoittanut Strange Vapauttajina: militarismi Mayhem, ja voiton tavoittelu.

http://www.globalresearch.ca/the-fate-of-democracy-korean-conspiracy-trial/5362729

Ei kommentteja: