Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Analyysi : Obamacare on jo kirjautunut 5,75 miljoonaa ihmistä
by Icarus
Viimeisten parin kuukauden - Presidentti Obama on nähnyt hänen kelpuutukset romahtikaikkien aikojen pohjalukemiin ( lähde ) perustuu suurelta osin kahteen asiaan : hänen haluttomuus muuttaa vastaiseksi NSA käyttäytymistä jakatastrofi, joka on ollutObamacare eliEdullinen care Act sivuston käyttöönotossa . Ei voida kieltää , että sivusto on ollut täydellinen clusterf # ck ja se syvästi loukkaa omatuntoni että olisimme käyttää $ 70 miljoonaa tahansa sivuston - saatisivusto, joka aloitti vaivannut virheitä jne.

Vaikkakauhistuttava sivuston käyttöönotossa ja republikaanien tuhotyö -laki alkaa poimia höyryä . Itse asiassa - yksi analyysi osoittaa, että peräti 5.750.000 ihmiset ovat ehkä jo kirjautunut Obamacare . Emme tiedävirallista # s vielä, koska niitä ei ole ilmoitettu , nyt - me luotamme siihen analyysiin perustuvat erilaisiin arvioihin ja raportteja, jotka ovat jo pois uutisissa .

Washington Post piristyi tämän analyysin Charles GABA ACAsignups.net . Sarah Kliff antaa meilleyhteenvedon TÄSTÄ :

GABA : n määrä , me olemme 5750000 kirjautumiset , välillä, jotka ovat kirjoilla yksityisen suunnitelmat ja ne, jotka ovat päteviäMedicaid-ohjelman . Jäämän vinkkejä kohti julkisen suunnitelma ilmoittautumiset , mutta kutenkaavio varoituksia , tämä on vielä ennakkotietoja. Jos me näemmesamanlainen joulukuu ilmoittautuminen piikki joukossaliittovaltion ajaa valtion markkinoilla , jotka ovatmelko nopeasti käännettä lokakuusta synkkä näyttää . Jos ei , vaikka, että menee tekemäänseuraavan kolmen kuukauden avoin ilmoittautuminen , joka päättyy 31. maaliskuuta entistäkin tärkeämpää .

aca allekirjoittaa ups

Konservatiivit sanovat3930000 ihmistä rekisteröitymisestä Medicaid koska Obamacare on vain todiste siitä, että tämä laki on hyvinvointi . Mutta se , miten laki on tarkoitus työskennellä - se on tarkoitus antaa tutustua terveydenhoitoa ihmisille ei ole varaa siihen . Se olikoko vitun idea .

Ja vaikka menojen $ 100 miljoonaa lopettaa Obamacare - vakuutusyhtiöt ovat nyt lukea viettää 500.000.000 dollaria markkinoida tuotteitaan kuluttajille ulosavoimilla markkinoilla (lähde ) . Tiedäthän - vapaa kilpailu ja kaikki.

[ jakaja ] konservatiivit yrittävät tappaa Obamacare [ / jakaja ]

Konservatiivit olisi kertoa teille , että yhteensäverkkosivuilla maksaa yli $ 500 miljoonaa ja sitten taas ... he valehtelevat ( lähde ) . Sen ei pitäisi järkyttää sinua tai joku tiedät , koskarepublikaanisen puolueen jakonservatiivinen liike ei usein pidättelee tosiasiat . Ja juuri tämä jatkuva hyökkäys seikkoja, jotka on ajanutanti - Obamacare Whisper ( ja huutaminen ) kampanja , tämä hyökkäys on perustunut politiikassa pelatapelkojaamerikkalaisia. Yksi tarvitsee vain katsoa tämän Pew opiskella täällä osoittaa, kuinka paljon aikaa Fox News viettää säännöllisesti mäiske Obamacare

Ytimessä se -konservatiivinen näkemys ei usko, että se on jokaisen miehen, naisen ja lapsen luonnollinen oikeus terveydenhuoltoon vaikka he köyhiä . US conservativism pitää tätä hyvinvointia . Verratkaapa Vermont , joka sanoo terveydenhuolto on "oikeus, eietuoikeus " täällä .

Olen samaamieltä , että " konservatiivisuus " on oikeastaan ​​vainsyövän Yhdysvaltojen politiikassa , koska heidän ei oikeastaan ​​ole mitään konservatiivinen siitä. Kuvaava esimerkki onpäätös 25 republikaanien valtuusto estää terveydenhuollon tukia miljoonat amerikkalaiset, jotka asuu niissä valtioissa (lähde ) . Joka ikisen näistä valtioista hoitaarepublikaanien kuvernööri , ei edes yhtä demokraattinen kuvernööri vääntämällämiljardeja liittovaltion apua niiden valtioiden kansalaiset saavat sairausvakuutus halvempaa .

Tämä siitäneuvottelukunta Company TÄÄLLÄ:



Itse - Texas yksin ... PolitiFact myönsi, että yli miljoona Texans tulisi saada Medicaid välittömästi . PolitiFact kirjoittaa TÄSTÄ :

Obama sanoi , "miljoonaa ihmistä ... voisi saada sairausvakuutuksen heti ", jos Texas laajennettu Medicaid joihin rohkaistaan​​Obamacare lakia. Arvioiden mukaan jotkut 1400000-1700000 olisivat oikeutettuja välittömästi . Me määrä hänen lausuntonsa aidoksi .

On tärkeää ymmärtää, ettäsama pätisi vuonna24 muiden republikaanien hallinnassa jäsenvaltiot - vain pienempi # 's per valtio lopulta johtaa miljoonia ja miljoonia, jotka on estetty pääsy ilmainen terveydenhuolto . Koska - konservatiivit eivät usko amerikkalaiset ovatoikeus saada laadukasta terveydenhuoltoa , jos he ovat köyhiä .

Vielä pahempaa - republikaanien hallinnassa valtiot valitsevat estää tukia niiden valtion kansalaisille heidän lähtiessään kansalaisilletunne, että Obamacare on kallista , mutta se on vain koska nämä ihmiset ovat enimmäkseen tietämättömiä siitä, että he eivät voi saadatukea , koska republikaanien tukos . Texas Tribute kertoo, ettälisäksi 2,6 miljoonaa Texans sijoitettaisiin tukea halvempaa terveydenhuollon jos kuvernööri Rick Perry ei estää ne . He kirjoittivat TÄSTÄ :

Perry sanoo, että Medicaid onrikki järjestelmä ja pyytänytMedicaid laajennus liittovaltion terveydenhuollon uudistus " verotuksen pakottamista . "

Jos Texas ei laajene Medicaid ,lisäksi 422000 ihmistä , joiden tulot ovat välillä 100 ja 138 prosenttia liittovaltion köyhyysrajan ovat oikeutettujaverohyvitys , sanoi Yhdysvaltain Rep Lloyd Doggett , D - Austin . Koskaporsaanreikä luotulakia, kun Yhdysvaltain korkein oikeus katsoi, että valtiot voisivat jättäytyäMedicaid laajennus , yksilöt köyhyysrajan alapuolella ei ole tukikelpoisia .

"Ne, jotka ovat köyhiä , mutta ovat köyhyysrajan alapuolella , ei olekeinoja saada sairausvakuutuksen ilman Medicaid laajennus ", sanoi Doggett . "Siksi se on niin tärkeää, että löydämmevaihtoehto siinä tapauksessa, että tämän vaalikauden päättelee eikä toimiin ole ryhdytty Medicaid laajennus . "

Koska he kirjoittivat -ainoa syy tähän on tullutongelma johtuukorkeimman oikeuden päätöstä , jossa todettiin, ettäliittovaltion hallitus ei voinut vahva käsivarsi valtioita ryhtymäänMedicaid laajennus . Keskimääräinen henkilö ei ymmärrä , että odotusten.

Haluan olla vieläkin selvempi . Jokainen, joka tunteeaikaisemmat terveydenhuollon järjestelmä on parempi Obamacare taiyhden maksajan järjestelmä ... he joko täysin tietämätön , poliittisista syistä tai ne ovat huolissaankustannuksista tämän lain suuryritysten jarikkaiden . Hyvin harvat ihmiset näyttävät edes tiedä, ettälaki verottaa joku tekee yli $ 250ka vuodessa3,8 % Medicare veroa kaikista tuloista äärettömyyteen asti (lähde ) . Toisin kuin niin monet muut verot jotka kohdistuvat erityisesti palkat , tosin ei myyntivoittoja - Obamacare kohtelee kaikkia tuloja verollisena jarikkaiden vihaa sitä .

Obamacare todella roolissa Robin Hood , jossa se ​​vierikkaita ja antaaköyhille ( ja vanha) ja aivan kutenkonservatiivinen Heritage Foundation oma raportti osoittaa - onkorrelaatio taloudellisen vapauden ja seurusteli terveydenhuollon (lähde ) .





Icarus | 26 joulukuu 2013 klo 21:19 | URL : http://wp.me/p45YVg-1wk

Ei kommentteja: