Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Fukushima: Wave of Radiation on kymmenen kertaa suurempi kuin kaikki säteily ydinkokeet Yhdistetty

Putting Fukushima Näkökulma




Ei ollut  mitään  tausta radioaktiivista cesiumia  ennen maanpäällisen ydinkokeita ja ydinonnettomuuksien alkoi.
Wikipedia tarjoaa joitakin yksityiskohtia jakelu cesium-137 ihmisen toiminnan seurauksena:
Pieniä määriä cesium-134 ja cesium-137 päästettiin ympäristöön lähes kaikki ydinasekokeista ja jotkut ydinonnettomuudet, etenkin Tšernobylin onnettomuuden.
***
Cesium-137 on ainutlaatuinen siinä, että se on täysin ihmisen toiminnasta . Toisin kuin useimmat muut radioisotooppeja, cesium-137 ei ole tuotettu sen ei-radioaktiivinen isotooppi, mutta uraanin.  Se ei esiinny luonnossa ennen ydinkokeita alkoi . Tarkkailemalla ominaisuus gammasäteilyä tämän isotooppia, on mahdollista määrittää, onko sisältö annetaan suljetussa astiassa on tehty ennen tai jälkeen kynnyksellä atomi pommiräjähdysten. Tätä menettelyä on käytetty tutkijoiden aitouden joidenkin harvinaisten viinien, etenkin väitetystä "Jefferson pulloja".
Kuten EPA  toteaa :
Cesium-133 on ainoa luonnossa esiintyvä isotooppi ja on ei-radioaktiivinen, kaikki muut isotoopit, kuten cesium-137, ovat ihmisen toiminnan aiheuttamasta.
Mitä ihmiset kutsuvat "tausta" säteily on todella säteilyn määrä talletetaan ympäristölle viimeisten 100 vuoden ydinkokeiden ja ydinonnettomuuksien (ja luonnossa esiintyvät aineet, kuten radon).
2053 ydinkokeet tapahtui vuosina 1945 ja 1998:

Bombas Nucleares Detonadas 1945-1998 (Isao Hashimoto)

http://www.youtube.com/watch?v=jfpQNfcRE1o


Maanpäällinen ydinkokeet - joka aiheutti  lukuisia syöpiä  on " downwinders "- peitettiin American, Ranskan ja muiden maiden hallitusten vuosikymmeniä. Katso tämä ,  tämä ,  tämä , tämä ,  tämä  ja  tämä .
Mutta säteilyn määrää pumpataan ulos Fukushima kääpiöt määrä vapauttaa ydinkokeet.
Koska ydinvoima insinööri ja entisten ydinvoimala-johtoon Arnie Gundersen toteaa, aalto radioaktiivisen cesiumin Fukushima  joka tulee iskemään länsirannikolla Pohjois-Amerikassa  on  10 kertaa suurempi  kuin maasta ydinkokeista (alkaen 55:00).
Tämä graafinen Woods Hole in Massachusetts -  yksi maailman parhaista  meritieteisiin toimielimet - osoittaa, kuinka paljon cesiumia pudotettiin mereen pois Japanin Fukushima kuin  verrattuna ydinkokeet ja Tšernobylin :

(Ja Fukushima säteily on saapunut West Coast  vuotta aikaisemmin kuin ennustettiin .)
Kanadan hallitus on  vahvistanut  lokakuussa, että Fukushiman säteily ylittää "tasot  suurempi  kuin suurin laskeuma "alkaen ydinkokeista.
Puolueen linja Japanin, Kanadan ja Yhdysvaltain hallitukset ovat, että nämä ovat turvalliset raja-säteilyä. Koska nämä maat ovat yrittäneet  kieltää tutkivaan journalismiin  ja ovat yrittäneet  peitellä soveltamisalan Fukushiman katastrofi , ihmiset saattavat haluta  tutkia itsellemme .
Esimerkiksi Gundersen toteaa, että Yhdysvaltojen hallitus lensi helikopteria erityistä säteilyä testauslaitteet 90 päivän kuluttua Fukushiman sulaminen tapahtui.Hallitus sanoi, että se oli juuri tekemässä rutiinia "taustasäteily" check, mutta se on todella määrän mittaamiseen "kuumat hiukkaset" Seattlen alueella  (alkaen 27:00).
Kuumat hiukkaset ovat hengitettynä ja tulla  hyvin vaarallinen "sisäinen aiheuttajia" . Hallitus sitten peitelleet tulosten pohjalta "kansallisen turvallisuuden".
Kuten Washington Department of Health  totesi  tuolloin:
Helikopteri lentää yli joillakin kaupunkialueilla kuningas ja Pierce maakunnat kokoontuvat radiologisten lukemat 11-28 07, 2011. [Seattle on King County.] US Department of Energy: n Remote Sensing Laboratory Aerial Measurement System kerää lähtötasolle radioaktiivisten aineiden.
**
Osa tiedoista voidaan evätä kansallisen turvallisuuden kannalta.
Samoin, Department of Homeland Security ja National Nuclear Security Administration lähetti matalalla lentävät helikopterit yli San Franciscon lahden alueella 2012  testata säteilylle . Mutta he eivät ole julkaissut tuloksia.
Todellakin, asukkaat Seattle hengitti 5 kuumat hiukkaset joka päivä huhtikuussa 2011 ... täysi 50% siitä, mitä Tokio asukkaat hengitys tuolloin:
Onhan reaktorit Fukushiman  kirjaimellisesti räjähti ... ja ulos suojakuoren reaktoreista ja polttoaineen hiukkasia . Ja  katso tämä .
Gundersen sanoo, että Geiger laskurit eivät mittaa kuumat hiukkaset. Ellei hallitus tai ydin tutkijat mitata ja jakaa tietojaan, olemme pimeässä, mitä todella tapahtuu.


Washington blogi

Ei kommentteja: