Sivut

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Manipulaatiot Sääntö Markets: QE Auttaa suuret pankit

QE auttaa suuret pankit ja manipulointi kullan hinta alaspäin suojaa Yhdysvaltain dollari sen laimennus QE

Fedin ilmoituksen 18. joulukuuta, että alussa tammikuussa sen ostoerien kiinteistövakuudelliset rahoitusvälineitä ja US obligaatioista olisi kummallakin leikataan 5000000000dollaria kummastuttaa, on taloudellinen puristimen huomioon markkinoiden vastaus.
Federal Reserve välittää ristiriitaisia ​​viestin. Fed sanoo, että parannuksia työllisyyden ja talouden perustella leikkaamalla bond ostoista.
Silti Fed korostaa, että se ylläpitää sitoumuksensa tallentaa matalat korot "mennyt aikaa, että työttömyysaste laskee alle 6,5 prosenttia, varsinkin jos ennustettu inflaatio toimii edelleen alle [Open Market] Komitean 2 prosenttia pidemmän aikavälin tavoite. Kun komitea päättää alkaa poistaa rahapolitiikkaa kestää tasapainoisen lähestymistavan johdonmukainen sen pidemmän aikavälin tavoitteita suuri työllistävä ja inflaatio 2 prosenttia. "
Viimeinen virke lainaus todetaan, että Fed ei ole pitänyt sen julkistetun väheneminen joukkolainojen ostot vähemmän majoitusta tai siirtyä kohti kiristämistä. Toisin sanoen Fed sanoo, että suippo ei tarkoita vähemmän majoitusta.
Voit laittaa sen toisella tavalla, Fed sanoo, että taloudella menee hyvin niin ei vaadi samoja määrä kuukausittain bond ostoista, mutta ei tee niin ennallaan muutoksia lähellä nollaa nimellinen federal funds. Tästä seuraa, että Fed ei joko usko, että ostojen vähentymisestä johtaa nousu pitkän aikavälin korkoja tai että tällainen nousu ei suistaa talouden niin kauan kuin Fed pitää lyhyet korot tai lähellä nollaa .
Jos 10 miljardin dollarin lasku kuukausittain joukkolainojen kysyntä johtaa korkeampiin pitkän aikavälin korkoja, mitä hyvää se tekee pitää federal funds nolla? Jos 10 miljardin dollarin kuukausittainen joukkolainojen ostoja ei tarvita osana majoitus politiikan, miksi Fed ostaa niitä?
Mahdollisesti Fed ajattelee, että kongressi on ryhtynyt toimiin vähentää liittovaltion alijäämää, joka johtaisi pienempään tarjontaan joukkovelkakirjojen vastaamaan Fedin kysynnän väheneminen joukkovelkakirjoja, mutta Fedin julkilausuma ei viitata liittovaltion alijäämän supistamiseen, mikä on todennäköisesti savua ja peilit muuttaa sijaan todellinen.
Lisäksi Fedin talouden näkymiä on sekoitettu. Fed sanoo, että "asuntomarkkinoiden elpymisestä alan hidastui jonkin verran viime kuukausina," niin miksi vähentää ostoja kiinteistövakuudelliset rahoitusvälineitä? Ja varmasti Fed on tietoinen siitä, että U3 työttömyysaste on laskenut, koska lannistunut työntekijöitä, jotka eivät löydä työtä ei lasketa työttömistä.
Kuten kaikki toimenpiteet osoittavat, todellinen mediaani perheen tulot ja todelliset tulot asukasta kohden ovat alemmalla tasolla tänään kuin vuonna 2007, ja kulutusluottojen todellisia ei kasva paitsi opintolainoja. Nousematta kokonaiskysyntää ajaa talouden, miksi Fed näe elpymisen sijasta viallinen tilastollisia toimenpiteitä, joilla ei tarkasti kuvata taloudellista todellisuutta?
Talouslehdet raportoinnissa osakemarkkinoiden vastaus Fedin ilmoitus on oma arvoituksia. En ole nähnyt kokonaisuudessaan uutisissa, mutta mitä olen nähnyt sanoo, että osakemarkkinat nousivat, koska sijoittajat tulkittu väheneminen joukkolainojen ostot signaalimolekyyleinä Fedin luottamuksensa talouteen.
Aiemmin kun Fed ilmoitti, että se voisi leikata sen bond ostoista, jyrkkää pudotusta markkinoilla, ja Fed nopeasti takaisin tahdissa. Kaikki tietävät, että korkeat hinnat joukkolainojen ja osakemarkkinat ovat seurausta likviditeetti virtaa pois Fed ja supistaminen likviditeetti vaikuttaa haitallisesti hintoihin. Joten miksi tällä kertaa ei hinnat nousevat ylös eikä alas?



Pam Martens huomauttaa, että on näyttöä manipulointia.   http://wallstreetonparade.com
Koska markkinoilla tiedot osoittavat, alustava vastaus Fedin ilmoitus oli terävä liikkua alaspäin kuten markkinaosapuolten myydä varastoja Fedin ilmoitus (katso kaavio Dow Jones Industrial Average Pam Martensin artikkeli). Mutta muutamassa minuutissa markkinoilla muuttanut kurssiaan ja nousi paniikki lyhyen kattaa yhtä jyrkästi kuin se oli vähentynyt.
Kysymys kuuluu: kuka edellyttäen ylöspäin push että paniikkiin shortsit ja lähetti markkinoille jopa 292 pistettä? Oliko se syöstä suojan joukkue ja NY Fedin kaupan lattialle? Oliko se suurpankkien toimivat yhdessä Fed? On vaikea välttää ajatusta, että tämä oli organisoidusta tapahtuma, joka forestalled markkinoiden lasku.
Lyhyeksimyynnin paperi kultaa futuurit markkinoilla on käytetty suojaamaan Yhdysvaltain dollarin arvoa ei kaatanut Fedin määrällinen keventäminen. Seuraavat Fedin 18 joulukuu ilmoitus, toinen suuri takedown kultaa käynnistettiin.
William Kaye oli ennustanut takedown etukäteen. Hän huomasi, että ETF kulta luottamus GLD äkillinen menetys kullastaan ​​osakkeina lunastettiin kultaa. Vain suuri Fed riippuva kultaharkot pankit voivat lunastaa osakkeet kultaa. Hallussaan fyysistä kultaa mahdollistaa lyhyeksi myyntiä, joka ajaa alas kullan hinta katetaan.
Bloomberg kertoo, että kulta on jännittävää West. Se on lähetetty pois Aasiaan. Selität, rakas lukija, miten kullan hinta voi pudota niin paljon lännessä, kun taas kullan tarjonta ehtyy. http://www.bloomberg.com/video/what-s-happening-to-all-the- kulta-d33u1c23SDqA0p0e ~ 9_INw.html
Muutaman päivän ennen Fedin kapeneva ilmoitus, GLD valutettiin 25 tonnia kultaa ensisijaisen kultaharkot pankit, JP MorganChase, HSBC, Deutsche Bank, Goldman Sachs, ja Citicorp.
Dave Kranzler huomautti minulle, nämä pankit sattuvat olemaan suurimmat toimijat OTC-johdannaismarkkinoilla jalometallien. HSBC on huoltaja GLD kultaa ja JPM on huoltaja SLV hopea. HSBC ja JPM ovat kaksi kolme ensisijaista säilyttämistä ja markkinatakaustoimien pankkien Comex kultaa ja hopeaa.
Johtopäätös on selvä. QE auttaa suuret pankit, ja manipulointi kullan hinta alaspäin suojaa Yhdysvaltain dollari sen laimennus QE.



Fedin pienentää joukkovelkakirjojen osto ilmoitti uudenvuoden jättää vielä Fed ostaa 900 miljardia dollari arvosta joukkovelkakirjoja vuosittain, joten ilmeisesti Fed ei usko, että kaikki on OK. Lisäksi Fed on muita tapoja kuroa 120000000000dollaria vuotuinen vähentäminen, olettaen supistukseen tosiasiallisesti tapahtuu.
Etsintään kartiomaisia ​​on riippuvainen Yhdysvaltain talous ei vajoamassa syvemmälle masennukseen. Hierotaan "menestys indikaattorit", kuten työttömyysaste, jonka on aliarvioitu ei lasketa lannistunut työntekijöitä, ja bruttokansantuotteen kasvu, joka on liioiteltu kanssa aliarvioitu inflaation mittarina, älä elpymistä tehdä.Mikään muu talouden indikaattori osoittaa elpymisen.
Kunnes ilmiantaja puhuu, emme voi tietää varmuudella mutta johtopäätökseni on, että Fed ymmärtää, että se on suojeltava dollarin ajetaan alas QE ja että orkestroinut takedowns kultaa ovat osa suojella dollarin arvo, ja ehkä myös supistumisen QE on osa suojan signalointi loppuun rahan luomisen.
Fed ymmärtää myös, että se ei voi ikuisesti ajaa alas kullan hinta ja että se ei voi ikuisesti kaada likviditeettiä ja osakkeiden hinnoista. Vetäytyä tästä politiikasta ilman kaatuu rakennelma edellyttää onnistunutta orkestraatiot. Siksi olemme todennäköisesti kokea enemmän niistä lähipäivinä.
Väitetään, Yhdysvallat on vapaa pääomamarkkinat ja globalisaatiota tuo ilmainen pääomamarkkinoiden maailmalle. Itse asiassa Yhdysvaltojen pääomamarkkinat ovat niin manipuloitu-ja nyt viranomaiset itse-että manipulointi voi lopettaa ilman kaatua.
Mitä amerikkalainen "demokraattinen kapitalismi" on tuonut maailmaan manipuloidaan rahoitusmarkkinoilla ja demokratian puuttuminen. Kuinka kauan tämä peli voi olla riippuvainen ulkomaailmasta.

By  Dr. Paul Craig Roberts ,  paulcraigroberts.org

Global Research

Ei kommentteja: