Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

The 4th Media » Facts and Figures on Incarceration in America

Th

Tietoja ja lukuja Incarceration Amerikassa

Yli neljän viime vuosikymmenen aikana, Amerikan vangeista on kasvanut dramaattisesti. Tämä valtava kasvu esiintyy suhteellisesti vähemmistöjä, ja on pahentanut sota huumeita.
Mass vangitseminen on tullut eräänlainen laillistettu syrjintää - mitä  aktivisti ja asianajaja Michelle Alexander kutsuu "uusi Jim Crow"  - että vaikeuttaa miljoonien osallistua keskeisiä näkökohtia demokratiaamme.
B
elow on muutamia tosiasioita ja lukuja vangitsemiseen Amerikassa.
Amerikassa on 5 prosenttia maailman väestöstä, mutta on 25 prosenttia maailman vangeista.
1970-luvun alussa oli 250000 vankia Yhdysvalloissa, tänään on 2.400.000 - kasvoi yli 800 prosenttia.
Keskimääräiset asumismenot vanki on välillä 20000 dollaria ja 30000 dollaria vuodessa.  Maat käyttävät yli 50 miljardia dollari vuodessa korjauksia.
Jokaista 2 valkoista amerikkalaista vangittuna, 11 mustaihoisen ovat vangittuina.
Vankeusrangaistukset mustia miehiä oli lähes 20 prosenttia pidempi kuin valkoisia miehiä samankaltaisia ​​rikoksia viime vuosina.
Jos vangitsemisen hinnat jatkavat kasvuaan vauhdilla ne ovat 1970-luvulta lähtien, 1 jokaisen 3 mustaa American urosta syntyi tänään voi odottaa mennä vankilaan hänen elinaikanaan, koska voi 1 jokaisesta 6 Latino urosta ja 1 jokaisen 17 urosta.
Lähes 6000000 amerikkalaiset estetty äänestämästä syylliseksi törkeä rikos, mukaan lukien 2,2 miljoonaa Afrikkalainen amerikkalaiset.
Edelleen käsittelyssä massa vankeuteen Amerikassa, tutustu American Civil Liberties Unionin infographic  aiheesta,tuomitseminen hanketta koskevan raportin YK  rotuun eroja Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmässä, sen  valtion-by-tilassa kartta,  Washington Post ' s pääkirjoitus  valtion menojen korjaukset ja professori Heather Schoenfeld n " Viisi asiaa kaikkien pitäisi tietää Yhdysvaltain vangitsemiseen . "
John Light  kirjoittaa blogikirjoituksia ja toimii multimedia hankkeita  Moyers & Company Ennen siirtymistään Moyers joukkue, hän työskenteli julkisen radio-tuottaja. New Jersey kotoisin, John opiskeli historiaa ja elokuvan Oberlin College ja omistaa maisterin tutkinto journalistiikan Columbian yliopistossa.  billmoyers.com
e 4th Media » Facts and Figures on Incarceration in America

Ei kommentteja: