Seuraa VOR: n live-päivityksiä täällä
Päivitetty 10:00 (06:00 GMT)
Ilma-alus, hätätilanteiden "Ministeriö valmistautuu lentää Volgograd poimia ihmistä haavoittui maanantaiaamuna johdinautopysäkki räjähdys, tiedottaja Etelä aluekeskus hätätilanteiden" Ministeriö Irina Gogoleva on sanonut.
"Ilyushin Il-76 Hätätilanteet" ministeriö viisi lääketieteellistä moduulit kuljetusta haavoittuneita kyytiin on valmiina lähtöön ", hän sanoi Venäjän-24 kanavaa.
Päivitetty: 09:30 (05:30 GMT)
Viranomaisilla on syytä uskoa vaunun räjähdys voi myös olla terroriteko, koska allekirjoitus vastaa läheisesti yhden nähnyt eilisen rautatieasema pommitukset, tutkiva komitea kertoi RIA Novosti.
Itse asiassa tavoitteluun hätä joukkue on tällä hetkellä paikalle tutkii blast.
Venäjän Hätätilanteet ministeri Vladimir Puchkov on tehnyt viraston lentokaluston varuillaan airlift uhreja Moskovaan, jossa he voivat saada parempaa hoitoa.
Päivitetty: 09:17 (05:17 GMT)
"Mukaan ennakkotietojen räjähdys tappoi kymmenen ihmistä. Tutkijat on lähetetty paikalle", lähde sanoi.
Venäjän hätätilanteiden ministeriön on vahvistanut, että pommi räjäytettiin aikaisin maanantaiaamuna sisällä Volgograd johdinauto. Räjähdys on johtanut uhreja, virasto totesi, vaikka se ei kommentoinut kuolonuhrien.
Syyte lähti sisälle johdinauto 30. joulukuuta kello 08:23 paikallista aikaa, vuonna Dzerzhinsky alueella Volgograd.
"Alustava raportit sanoa siellä oli kuolleita ja haavoittuneita ihmisiä", virallinen lausunto lukea.
Ainakin 10 ihmistä sai surmansa, kun räjähdys repi johdinauto toisella tappava räjähdys venäläinen kaupunki Volgograd kahdessa päivässä, Interfax uutistoimisto vedoten lainvalvontaviranomaiset.
Räjähdys tuli päivä sen jälkeen, kun itsemurhapommittaja tappoi ainakin 17 ihmistä päärautatieasemalle eteläisen venäläinen kaupunki.
volgograd002
Kuvakaappaus: Youtube