Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013


"Xi Jinping tympääntynyt Kim Jong-un kuin teloitukset Jang Song-thaek"

Korean tilanne ) - Xi erittäin tyytymätön Kim Jong-un ja sanoi, että "Lähi - Pohjois käyttivät verta kirjoittaa ystävyys" on täysin päättynyt.

Mr. Xi Jinping, Kiinan presidentti.
Mr. Xi Jinping, Kiinan presidentti.
University Gazette-lehden päivätty 26/12 vedoten BBC sanoi mukaan analyytikot Japanin Korean Jang Song-thaek puhdistuksissa johti Kiinan johtajat, Xi Jinping tyytymättömyys Kim Jong-un.
Aiemmin toivoo Pjongjangissa järjestetty toistuvasti hänen vierailunsa Kiinaan Kim Jong-un, mutta Pekingissä kieltäytyi.
Jälkeen 2 merkkiä teloitukset Pohjois-Korea, Japani erityisen kiinnostunut seuranta suuntauksia edessä Pohjois-Korean politiikassa heijastuu liikkua.
Japanilaiset tiedotusvälineet kertoivat, että jatkuvaan päivittäiseen tapahtumia ympäri Kim Jong-un Jang Song-thaek toteutetaan lisäksi lähteet National Intelligence Agency Korea, oli paljon uutisia tulee Kiinasta.
Yomiuri keskiviikkona vedoten Kiinasta, sanoi Xi Jinping erittäin tyytymätön Kim Jong-un ja sanoi, että "Lähi - Pohjois käyttivät verta kirjoittaa ystävyys" on täysin valmis .
Kim Jong-un puheenjohtajana politbyroon kokousta Korean työväenpuolueen laajennettu päivä 8/12 vaateet kaikissa asennoissa ja karkotettiin puolue Jang Song-thaek.
Kim Jong-un puheenjohtajana politbyroon kokousta Korean työväenpuolueen laajennettu päivä 8/12 vaateet kaikissa asennoissa ja karkotettiin puolue Jang Song-thaek.
Yomiuri johti diplomaattiset lähteet Pekingissä sanoi Pjongjangin kertaa Kiinassa layout edellyttää Kim Jong-un, Xi Jinping vieraili mutta pudisti päätään, vain Pohjois-Korean viranomaiset uskovat, että Pekingin Ajattelin Jang Song-thaek.
Diplomaattiset lähteet sanoi myös, että puhdistus Pjongjangin että Jang Song-thaek Jinping raivoissaan hallituksen ja Kim Jong-un on lähettänyt 39 Armeija District of Shenyang painetaan Truong Bach lähellä rajaa Pohjois-Korean kanssa.
Jang Song-thaek Lisäksi toinen Pekingissä uskoo, että Kim Jong-nam, vanhin veli Kim Jong-un, mutta nyt Kim Jong-nam asui maanpaossa ulkomailla.
(Koulutus)

Ei kommentteja: