Sivut

lauantai 28. joulukuuta 2013

Video : Israelin sotilas ampuu Aseeton Palestiinan nainen lähietäisyydeltä
by Icarus


[ Hälytystapa = red ] " " Tämä ontapa voittaaväestöstä . varastaa heidän unelmansa on paljon pahempi kuin rikkomalla niiden luut ja tämä meidän on taisteltava ja opettaa lapsille, miten taistella . "
~ Malal Tamimi puhuessaan Israelin sortoa (lähde ) [ / alert ]

Tämä nainen on kuinhurja leijona suojella pentujaan . Ymmärrä, ettäIsraelin sotilaat eivät ole poliisi - he sotilaallista sotilaita koulutettu tappamaan ihmisiä . Myös ymmärtää, että tämä onammatti , joka on kestänyt yli 40 vuotta ja että Israel ei aio pysäyttää . Tämä tapahtui 27.12.13 .

Tämän naisen nimi on Manal Tamimi ja hän onasuva Nabi Saleh , Palestiina . Video on melko graafinen ja kertoo kaiken , joka on puhuttuvastuuton käyttäytyminenIsraelin armeijan . Onneksi - Manal ammuttiinkumi luoti .

Maan News ontarina :

Video , lataaja merkittävä paikallinen aktivisti Bilal Tamimi , osoittaa Manal Tamimi kävelee kaksi raskaasti aseistettu Israelin sotilaita, jotka hyökkäsivätkylään ja ammutaan kumi luoti etäisyydeltä vainmuutaman metrin .

Tapaus on raportoitu tapahtui Israelin joukkojen asuinalueistakylän Nabi Saleh keskellä yhteenottoja seuraavanviikoittaisen mielenosoituksen seinää vasten .

Israelin joukot ampui viisi palestiinalaista, joista kaksi toimittajaa , ja kymmeniä kärsi kyynelkaasua hengitettynä aikanayhteenotoissa lähellä kylää . Israelin joukot sitten käyttöön osaksiitse kylässä .

Se on tässä vaiheessa, että paikallinen aktivisti Manal Tamimi kohtaavatjoukkoja , ja myöhemmin ammuttiin .

Jos haluat nähdätyyppisiä ihmisiä , ettäIsraelin sotilaallinen versot ( ja usein tappaa ) - yksi tarvitsee vain katsoa näitä kuvia Manal ymmärtää ... Hän on vain ihminen . Mutta Israel haluaa sinun ajattelevan hän onvihollinen aikomus tappaa niin monta juutalaista kuin mahdollista .

Icarus | 27 joulukuu 2013 klo 16:51 | URL : http://wp.me/p45YVg-

Ei kommentteja: