Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013



Michael Moore
3 ... 2 ... 1 ... varo puhelut antisemitismiä päivinä. Noin kaksikymmentäkaksi on torstai, 18 joulukuu 2013 - Michael Moore sanoi hän aikoi tehdä elokuvan kysymys Palestiinan ja Israelin. Se on jättimäinen tehtävä ja voit nähdä hänen alkuperäiseen viestiin TÄSTÄ .
Noin viikko sitten - me kirjoitimme miksi Rachel Maddow ja muut korkean profiilin liberaalit emme vaadi eikä Israel kampanjansa etnisen puhdistuksen ja apartheid lakeja.Annoimme esimerkin toisensa jälkeen, miksi liberaalit täytyy vastustamaan Israelin miehitystä ja ihmisoikeusloukkauksia, voit lukea että TÄSTÄ . Liberaalit ovat olleet enimmäkseen mykkä aiheesta huolimatta sosiaalisesti liberaali näkemyksiä ja progressiivinen arvoja. Kun se tulee Israel - huoliaan asetetaan sisään
En tiedä, mitä Michael Moore tekisi tällaista hirviömäistä elokuva, mutta hän on yksi harvoista tämän maapallon ihmiset peloton tönäisi karhu. Hän on tehnyt urallaan tönäisi karhu. Ja jos hänen historiansa on jokin opas - se tulee olemaan eeppinen. Koska vai et hyväksy Michael Moore - tämä kaveri sanoo, mitä hän tarkoittaa ja tarkoittaa sitä, mitä hän sanoo. Hän on taistelija ja hän ei perääntymään iso taistelee.
Hän menee jälkeen kiusaajat. Ja siksi - Olen varma, hän huomauttaa mitä virheitä, jotka tehdään palestiinalaisten puolella ... mutta ei voi olla epäilystäkään - hän aikoo ristiinnaulita Israel, koska hän kutsuu niin kuin se on. Ja vaikka Israelin yrityksistä peitellä niiden sotarikoksista - tosiasiat eivät yksinkertaisesti ole Israelin puolella. Vain useimmat amerikkalaiset eivät ole oikeastaan ​​kuullut kampanja etnisen puhdistuksen työnnetään Israelin hallitus, koska kukaan ei ole ollut halukas tuomaan tämän asian esille.
Jos Michael Moore voi päästä Kuuba - hän voi saada Palestiinaan ja sitten maailma tietää totuuden.
Tässä muutamia asioita, joita hän on sanonut Israelista.
Moore teki sen "anti-Israel Hall of Shame", kun hän sanoi TÄSTÄ :
Tietenkin monet Israelin lasta on kuollut myös käsissä palestiinalaisia. Luulisi, että olisi kaikin Israelin haluavat pyyhkäistä pois arabimaailmassa, mutta keskimääräinen Israelin ei ole tätä vastausta. Miksi? Koska heidän sydämensä, he tietävät he ovat väärässä, ja he tietävät tekisi mitä palestiinalaiset tekevät jos sandaali olivat toinen jalka.
Guardian huomauttaa TÄSTÄ että Mr. Moore istuu Akatemian johtokunnan ja oli tärkeässä saada - Emad Burnat - johtaja Palestiinan dokumentti 5 Broken Kamerat osaksi Yhdysvalloissa Academy Awards.
Mondoweiss huomauttaa tämä lainaus Michael Moore, jossa hän sanoo, palestiinalaiset ovat saaneet "Raw Deal" TÄÄLLÄ :
Republikaanit tietävät tämän: että me, enemmistöllä, seksiä, kun haluamme ja kenen kanssa haluamme, lukea ja katsella mitä haluamme milloin haluamme, käyttää marihuanaa, jos haluamme, ja jos emme halua sitten todellakaan halua meidän ystäviä, jotka tekevät olla heittää vankilaan. Olemme kyllästyneet myrkyttänyt, kemikaalien tai propaganda, ajattelemme palestiinalaiset ovat saaneet raaka paljon ja haluamme hiton työpaikkoja takaisin! Christian Right (ja niiden Wall Street rahoittajat) tietää tämän liiankin hyvin - Amerikka on kääntynyt, ja ei ole paluuta ole rakastava joku koska ihonvärinsä tai odottavat naiset luovuttamaan hallita ruumistaan ​​kasan Neanderthals .

Ei kommentteja: