Torjunta yksityistäminen tapahtuu kaikkialla maailmassa, Etelä-Korea - ammattiliitot kehotti yleislakkoon 12.28.13 jossa peräti 100000 ihmiset tulivat ulos kaduille osoittaakseen solidaarisuutta silmiinpistävää rautateiden työntekijöitä. Viha on panimo, koska väitetystä vaalien manipulointia skandaali, clampdowns on ammattiliittojen ja nyt äskettäistä päätöstä osittain yksityistää maan rautateiden järjestelmiin.
Oli kuulemma 13000 mellakkapoliisi käsillä. Reuters kertoo lisää TÄSTÄ :
Työntekijät, joilla on valtion ylläpitämissä Korea Railroad käveli pois työpaikka vastalauseena päätös perustaa yksikkö ajaa nopea luotijuna, jonka he sanovat johtaa yksityistämistä ja lomautuksia.
Sadat mellakkapoliisi ryntäsi sateenvarjo konsernin pääkonttorissa sunnuntaina tarjouksen pidättämään tiyhdistysjohtajien. He pidätetty noin 130 hyökkääjien ja valtioliitto jäseniä.
"KCTU näyttää vihamme toiminnalla, ei sanoja, vastaan ​​rikkomista KCTU" valtioliitto sanoi lausunnossaan maanantaina, lupaava all-out hyökkäyksen 28 joulukuu.
Tavarajunat on käynnissä 54 prosenttia normaalia taajuus ja matkustajille junien 58 prosenttia. Tämä taajuus vähenee edelleen tällä viikolla.
Lakkolaiset haluavat yhtiö peruutti suunnitelmaa perustaa erillinen yksikkö, ja Park ei halua takaisin alas. Hän sanoi hallituksen antaisi periksi mitä on tullut pisin lakko lyödä rautatien.
Ja tämä on ottaa todellisia vaikutuksia Etelä-Korean talouden TÄSTÄ :
Kanssa lakko Korean Railway Työväenliitolle jatkunut ennätyksellisen pitkään, toiminta-aste lastin Junien nyt seisoo vain 30% keskimääräisestä. Näissä olosuhteissa ilmoitusta 12000 työntekijät Korean Cargo Työväenliitolle odotetaan pahentavan liikenteen ongelma tänä viikonloppuna ja myöhemmin.
Lisää kuvia ja tietoa TÄÄLLÄ .