Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013


Mr. Hun Senin paljasti alias Vietnam

Security - Poliittinen ) - Pääministeri Hun Senin puhua edessä 700 entisen Vietnam vapaaehtoisten sotilaiden, entinen asiantuntija VN, että ei väliä mitä tapahtuu muutoksia, suhde Kambodžan ja VN säilyvät ennallaan.

700 veteraanit, asiantuntijat VN olohuone pakattu Convention Center, jossa tapaaminen pääministeri Hun Senin tänä aamuna (27/12), yli 200 ihmistä tungosta kuin järjestäjien kutsusta lähetystä.
Hun Sen, Kambodža
Pääministeri Hun Senin VN koskaan viralliselle vierailulle hänen merkittävimpänä Kambodžan, mutta ehkä tämä on harvinaista puitteissa poliittisen diplomatian, hänellä oli sydämellinen puhua ne, jotka seisovat Mr. ja Kambodžan etnisten selkkausten vallankumouksellinen kaataa Pol Potin kansanmurhaan hallinnon lähes 35 vuotta sitten.
Pääministeri Hun Senin puhua edessä 700 entisen Vietnam vapaaehtoisten sotilaiden, entinen asiantuntija VN jokainen vapaaehtoinen Kambodžassa että sotaa, ei väliä mitä tapahtuu muutoksia, suhde Kambodžan ja VN säilyy ennallaan . Ja historiallinen aitous, että ilman tukea vapaaehtoisten VN, Kambodža ei olisi vapautettu ja elvyttää.
Hun Sen, Kambodža
"Minä vain lajiteltu lähes 1h sanoa. En tiedä mistä aloittaa. Ehkä minun pitäisi 300h, 300 päivää loppuun, mitä tähän mennessä on tapahtunut viimeisen "- Kambodzhan pääministeri avasi keskustelun, joka kestää enemmän kuin odotettiin.
Ikä 25 ja reitti Vietnamiin
Kambodzhan pääministeri muistutti 25-vuotias nuorten osallistumista ja vallankumouksellinen tapa löytää tapa Vietnam. Vuosi 6/1977, hänen nuorten upseerien "törmätä" Vietnam hakemaan tukea verkko.
Hän sanoi, että oli itkenyt hetkinä kun VN kärsi toukokuussa 10/1977, mutta erosi siitä 1/1978."Itkin ja ihmetellyt, miksi VN osuma ja hyödyntää tätä. On todella vaikea minulle, olin hyvin surullinen. " Myöhemmin hän tajusi, että aikaa vallankumoukselliset voimat taistelevat Kambodžassa oli vähemmän riittämätön poliittinen banneri. On pohjalta valmistellaan edistää vallankumouksellinen poliittinen voima vastaan ​​Pol Pot.
Hun Sen, Kambodža
Alkaen alkaen vain 28 verrattuna 23 pataljoonaa divisioonan Pol Pot, Hun Sen sanoi, että käyttää niukkaa voimat Kambodžan kansanmurhan vuotanut olisi viettää paljon aikaa, viisi vuotta tai enemmän, ja kun ei ole enää kambodžalaiset voi selvitä. Ilman talkoovoimin, VN emme voi vapauttaa maan nopeasti.
"VN vapaaehtoiset uhrasi kymmeniätuhansia ihmisiä Kambodžassa, lukemattomia loukkaantui.VN on maksanut kovan hinnan auttaen Kambodžassa. Juuri kun ihmisten elämää, armeija, omaisuuden vain uhrata, uhrata sekä poliittinen ja diplomaattinen. Tämä ongelma ei ole unohdettu. Tuohon VN kielletty ulkopuolista apua vapauttamalla Kambodža, kansan, maan ja Kambodzhan uhreilla kuin 30 vuotta ihmiset tunnistaa "- hän sanoi.
Hän myös kertoi, kun malaria on tuonut vallankumouksellinen Vietnam vierailu, sairaala sijaitsee kaupungin Ho Chi Minh City, on nimi Vietnam oli "väijytykseen" vallankumous sotilasoperaatioihin alueilla X.
Ei vain auttaa ihmisiä vapauttaa Kambodža, VN myös seistä Kambodža alkuaikoina kansakunnan rakentamisen, vaikeudet että molemmat "ole mitään syötävää siellä" - hän sanoi.
Mr. Hun Senin muistutti aikaa hänen hallintonsa jäljettömiin sai 16 asteikot, jossa 10 paino riisi, maissi paino 6. Alkaen köyhä maa 100% (1979), tänään, Kambodža on kehittänyt pian saavuttaa keskitulotason maa, jonka BKT on 1360 USD / hlö, köyhyysaste oli 19%.Talouskasvu saavutti 13% kumpikin, vaikka yhteydessä tämän yleinen ongelma säilyy 7,6%.
"Mutta ei ole mitään parempaa keino Hun Senin pääosin ennallaan. Koska meidän nykyinen suhde jatkuu hyvin "- hän sanoi.
Hun Sen, Kambodža
Hän korosti myös sota, Kambodža löytää polun kansallista kehitystä, erityisesti taloudellisen polku merkitystä, onko ensimmäisen vaiheen kanssa VN, mutta VN kun se on "kunnioittaa itsenäisyyttä, suvereniteettia" Kambodžan tie itsemääräämisoikeutta niiden kehittämiseen.
"Olen hyvin onnekas, että. Le Duc Anh (entisen presidentin) on vahvistanut Mr. Hun Senin tehdä juuri niin kuin taloudellisia. Se on jotain, tunnen suuri kunnia ", - hän sanoi.
Taloudellisen
Pääministeri Hun Sen sanoi jatkavansa vahvistaa siteitä VN perinteisen yhteisvastuun.
"Palauttaa mieliin noina vaikeina aikoina, olen edelleen puolustaa toverit, vaikka maailma on muuttunut, tilanne on muuttunut, mutta ASEAN on 10 yhteisvastuullisuus VN ja Kambodžan, Laosin jatkuu. No eilen ei ollut siellä tänään. No ei tänään, niin huomenna. Tällainen tavoite historia "- hän sanoi.
Pääministeri Hun Senin halun edistää 10 allekirjoittamien asiakirjojen jälkeen keskusteluja pääministeri Nguyen Tan Dung, jossa painottamiseen kaupan liikevaihto oli 5 miljardia dollaria 2015 vetämänä VN investointeja Kambodžassa.
Hun Sen, Kambodža
Hän ehdotti myös järjestää vaihto-ohjelma, vaihto, jolloin sukupolvien jälkeläisiä VN koskaan vapaaehtoisesti taistelemaan taistelukentällä Kambodzhaan Kambodža.
"Kautta vapaaehtoisen armeijan toverit, terveiseni perheesi ja toverit. Löydämme edelleen niitä, jotka ovat uhranneet palannut VN "- hän sanoi.
Lopussa kokouksen, pääministeri Kambodžan ilmaisseet halunsa antaa lahjoja osallistujille vapaaehtoinen sotilaallinen vaihtoa. Hän lahjoitti 200 dollaria per henkilö sijaan tavaralahjoituksiin, mutta ennen kuin hän halusi VN järjestelyjä.
(VietNamNet)

Ei kommentteja: