Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

47.000 Maahanmuuttajat surmansa kauttakulkua Meksikossa viimeisten kuuden vuoden aikana

Yli 47.000 maahanmuuttajien kautta kulkeviin Meksiko, on kuollut viimeisten kuuden vuoden aikana. Huikea määrä menetti henkensä on raportoitu Meksikon Institute for Women in Migration.


Institute for Women in Migration ( IMUMI ) on kansalaisjärjestö, joka on kannattanut naisten oikeuksia maahanmuuttoa. Sen pääpaino on siirtymässä naisten aikana kauttakulku Meksikossa sekä maahanmuuttajanaisten kanssa oleskeluun Yhdysvalloissa. Mukaan instituutti, joka on perustettu vuonna 2010, noin 8,800 ja 47,000 kuolleiden siirtolaisten jäävät tunnistamatta.
Meksikolainen El Camino sanomalehti siteeraa pappi, ja johtaja siirtotyöläisten turvakoti Oaxaca, Alejandro Solalinde, kuin sanomalla, että ainakin 10,000 Keski-Amerikan siirtolaisten ilmoitetaan kadonneeksi, vaikka muut arvioiden mukaan määrä peräti 70.000.
Solalinde korosti, että useimmat maahanmuuttajat ovat Keski-Amerikan maiden kanssa ja että useimmat heistä yrittävät päästä Yhdysvaltoihin. Solalinde lisäsi:
"Useimmat näistä maahanmuuttajat ovat avuttomia, vuonna todellisuutta, jossa ne voidaan ryöstetty, kiristettiin, hakattiin, raiskattiin, kidutettiin, siepattu ja murhattu, uhreja rikollisjengien sekä korruptoituneiden virkamiesten". 
La Jornada sanomalehti siteeraa perustaja Colegio de la Frontera Norte, Jorge A.Bautamente, kuin sanomalla, että Meksikon hallitus ei ole reagoinut maahanmuutossa.
Bautamente, joka oli YK: n erityisedustaja ihmisoikeusvaltuutetun Maahanmuuttajat 2005-2011, sanoi, että yrittää selittää väkivalta vain kysymys järjestäytyneen rikollisuuden, kuten edellinen hallitus teki, SI väärinkäsitys.
Vaaroja maahanmuuttajien eivät kuitenkaan pääty, kun he ovat saavuttamassa rajan Yhdysvalloissa. Monet ovat kuolleet aikana salakuljetukseen rajan, tukahduttava takana kuorma tai ammutaan, paitsi rajavartijoiden ja järjestyksenvalvoja, vaan salakuljettajat itse.
Saavuttuaan USA, monet kärsivät onneton olosuhteissa hyväksikäytön ilman mitään perheen tai muiden sosiaalisten tukiverkosto.
Samaan aikaan, riistoa talousjärjestelmä Yhdysvalloissa, yllyttää pienempiä ja midi yrityksille sekä suuryritysten toisaalta hyödyntää maahanmuuttajia, ja toisaalta, käyttää maahanmuuttajien työntää alas vähimmäispalkat Yhdysvallat.
  - nsnbc kansainvälinen on päivittäin, kansainvälinen verkkolehti, perustettiin 25. helmikuuta 2013. nsnbc kansainvälinen riippumaton yritys, valtio tai säätiön rahoituksen ja riippumaton suhteen puolueita. nsnbc kansainvälinen on vapaasti lukea ja vapaasti tilata, koska tarvitaan päivittäin uutisia, analyysi ja lausunto sekä tarve riippumattomia tiedotusvälineitä on universaali. Päätös tehdä nsnbc kansainvälisen vapaasti käytettävissä tehtiin niin kaikki, myös sellaisten maiden kanssa pienituloisimpien, ja ne aiheutettu köyhyys voi käyttää myös päivittäinen sanomalehti. Pitää sen tällä tavalla olemme kuitenkin riippuu luovuttajaksi, jos olet voinut lahjoittaa vaatimaton määrä aina kun voit tai säännöllisesti. Lisäksi artikkeleita nsnbc säännöllistä rahoittajien ja henkilöstön kirjailijoita, mukaan lukien sen päätoimittaja ja perustaja, Christof Lehmann, se sisältää listahintoja muiden rahoittajien yhteistyön ansiosta tiedotusalan yhteistyökumppanit, kuten Global Research, neljäs Media, Aydinlik Daily, AltThaiNews Network ja muut.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: