Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013


Ihailla "kasvot" todellinen Jeesus

Kulttuuri ) - Tutkijat etsivät edelleen kuva Imeytyy "totuus" Jeesuksesta.

Jeesuksesta kuvia ei ole vieras monille kuitenkin tosiasia on kiista pyörii todellinen muotokuva, väri hänen ihonsa. Äskettäin Megyn Kelly - Fox News kuraattori on aiheuttanut kohua, kun he ilmoittivat, että perusta hänen vahvistus valkoiset. Onko se image "totuus" Jeesuksesta eniten?
Ihailla "kasvot" Jeesuksen totta 1
Kuitenkin ihmiset ovat jatkuvasti tutkia löytää asiakirjoja, tieteelliseen näyttöön, jotta ymmärtää enemmän Hänestä. Discovery News Kerrataanpa silmiinpistävin kuvaus Jeesuksesta, että ihmiset ovat löytäneet menneinä vuosisatoina.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 2
Vuonna 235 vuotta, ihmiset löysivät kaiverrettu seinämaalauksia Dura Europos katedraali ja sanoi tämän olevan yksi varhaisimmista kuvaan Jeesuksen. Maalaus on nimeltään "parantuminen Paralyyttinen", kuvailee Jeesusta nuori mies, jolla ei ole kasvoja parta, omistaa ja kihara lyhyet hiukset, yllään vyötärö-pituus sandaalit vasen jalka. Kuvassa hän auttoi Vammainen mies parantua kipua kehon ja sielun.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 3
Neljännellä vuosisadalla, joka tunnetaan muotokuvia kuvaa Jeesuksen pitkät hiukset ja parrakas kasvot. Innoittamana Kreikan jumalat ja antiikin Rooman Marcellinus ja Peter työ on versio aikuisten Jeesus on tunnetuin.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 4
Mene viidennellä vuosisadalla, mosaiikkia, "Good Shepherd" löytyy Galla Placidia mausoleumi jäljentää kuva Jeesuksesta, joissa vivahteita muinaiset roomalaiset. Jälleen hänen kasvonsa näkyy parta, mutta ei erikoisempia halo puku myös tuonut takaisin väri Regal.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 5
Kuitenkin mosaiikkia osoitteessa Hagia Sophia kirkko kuudennella vuosisadalla näyttää kuvia, kun vastasyntynyt Jeesus oli Neitsyt Marian tilalla. Ympäröivät antiikin Rooman keisari hänen nousevan kaupungin Instanbul.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 6
Kuva Jeesus ristiinnaulittiin kaksi rosvoa löydettiin kuvassa kirjan Rabbula evankeliumit kuudennella vuosisadalla.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 7
Samaan aikaan monet kristityt uskovat, että Torinon käärinliina on kankaalla kattaa hänen kasvonsa haudattu jälkeen ristiinnaulittiin. Radioaktiiviset testausmenetelmä suoritettiin vuonna 1988 oli todennut, että käärinliina oli kudottu keskiajalla. On kuitenkin olemassa monia epäilyjä, että tämä ei ole alkuperäinen liinalla.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 8
On monia asiantuntijat väittävät todelliset kasvot Jeesuksen. On ihmisiä, jotka hän näyttää hyvin yksinkertainen, aivan kuten Raamattu kuvaa, monet muut uskovat, hän toi kiilto.
Vasta renessanssin, uuden keskustelun lopussa, kun Jeesus korkea kuva suurempi, lihaksikas, ottaen "esteettinen" annetaan enemmän ja enemmän ihmiset saavat.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 9
Yhdessä suosio kristinuskon, uskonnolliset ihmiset ovat luoneet teoksia heijastaa kuvaa Jeesuksen omien uskomuksia. Yksi niistä on Kristus Vapahtaja-patsas.
40m korkea, rakennettu betonista ja vuolukivi kivi, patsas Kristus Vapahtaja (patsas Kristus Vapahtaja) huipulla Corcovado vuori Rio de Janeiro (Brasilia) pidetään symbolina kristillisen uuden maailman.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 10
Vuonna 2001 ohjelma on nimeltään "Jumalan Poika" BBC rekonstruoida Jeesuksen kasvot käyttäen moderni tieteellinen teknologia, lopulta, he löysivät kuvia hänestä iholle tumma, parrakas kasvot ja lyhyet hiukset.
Ihailla "kasvot" Jeesus todella 11
Uusin kuva Jeesuksen puolella apostolit löydettiin katakombeissa St. Tecla, lähellä katolinen katedraali St. Paul Roomassa vuonna 2010.
Kuvassa, hän ja hänen 12 apostolit kohteena parta. Kuten Reuters raportoi, seinämaalaus on perusta myöhemmin muotokuvia kuvaa Jeesuksen ja Hänen apostoliensa.
* Se käyttää viittauksia lähde: Discovery News, Reuters, BBC, Wikipedia ...
(Law Society)

Ei kommentteja: