Sivut

lauantai 28. joulukuuta 2013

Tukemalla Israelia" juutalainen valtio " on kuin vaatii " Whites Only" US
by Icarus
[ hälytys type = blue ] " Ihmisoikeudet eivät olereseptiä kansallisen itsemurhan . "
~ Israelin tuomarina puolustaa rasistisen lain (lähde ) [ / alert ]

Näyttäisi olevanvaltava väärinkäsitys siitä ajatuksesta Israelinns " juutalainen valtio " janäkemyksetpääasiassa muslimiväestön ympäröi sitä . Katsotaanpa ensin ymmärtää todellisuutta - mitä tapahtuu Palestiinassa onIsraelin hallitus harjoittaaetnisiä puhdistuksia palestiinalaisten . Tämä etninen puhdistus on yleisesti muotoiltumedia jonkinlaisena jopa handed " konflikti" kahden kansan , ei ole mitään " jopa handed " siitä.

Yhdysvallat on yksihyvin pieni # maista, jotka edelleen tukevat Israelia huolimatta pitkä ansioluettelo kansainvälisen sotarikokset , ihmisoikeusloukkaukset ja apartheid politiikkaa . Israelin kirjaa apartheid ei käsitellävaltamediassa ja on vahva tuki Israelin keskuudessaamerikkalaisen väestön molemmillavasemman ja oikean poliittisen spektrin .

Yleisesti uskotaan, että tämä on jonkinlainen uskonnollinen sota, joka on käyty tuhansia vuosia ja että meidän on suojeltava Israelia , koska he ovat Amerikan BFF ( Best Friends Forever ) . Se ei ole uskonnollinen sota , se onsotaa maalla ja vain yksi maa säätelee , mitä siellä tapahtuu . Israelilla onyliotteen taloudellisesti , sotilaallisesti ja poliittisesti ( kiitosYhdysvaltojen veto kaikkien Israelia vastaan ​​YK: n ) . Kiistaan ​​maa -israelilaiset edelleen varastaa sen rikkoo kansainvälistä oikeutta . Jokainen ratkaisu on vastoinneljäs Geneven yleissopimuksen , jossa se toteaamaa ei voi valloittaa maata sodan kautta antaa omille kansalaisilleen .

Nyt -israelilaiset haluavat pelata tätä ajatusta , että jotenkinpalestiinalaisten ja siksi1,3 miljardia muslimia eivät tunnustaIsraelin olemassaoloa . Israelin pääministeri Bibi Netanyahu on vain yksipitkän linjan pro - Israelin propagandan jotka väittävät, että ei voi koskaan olla rauhassa kunnes heidän naapureidensa tunnustamaan Israelin" juutalaisena valtiona " . Ymmärtää - tämä ontarkoituksellista manipulointia sanoja. Ympäröivä hallitukset tunnustamaan Israelin olemassaolon - ajan . Hamas ,palestiinalaishallinnon ,Egyptin sotilaallinen ,saudit , Qatar ja jopa Iran kaikki myönnämme, että Israel on olemassa ja että ei aio muuttaa .

Mutta yksikään näistä maista ei tunnusta Israelia kuin" juutalainen valtio " jaisraelilaiset tietävät tämän . Nämä maat pitäisi koskaan tunnustaa, että eikä sinun pitäisi . Ei- aktivisti - tämä kuulostaakohtuullista odottaa . On yleisesti tiedossa, että Israel on suuri juutalainen väestö ja satunnainen tarkkailija - se vaikuttaa täysin kohtuullista odottaa muiden maiden " tunnustamaan Israelin oikeuden olemassaoloon ", joka on sanoa, että kieltäytymällä tunnustaa Israelin juutalaisena valtiona on kuin haluavat "pyyhkiä Israel pois kartalta " . Se on vale . Se on kauhea , kauhea valhe . Ja siksiIsraelin hallitus on tehnytkysynnän että rauhansopimus palestiinalaisten kanssa tunnustaa Israelin" juutalaisena valtiona " .

Kun useimmat ihmiset ajattelevatjuutalaisten - he ajattelevat juutalaisuuden ja uskonnosta . Itse asiassa -juutalaiset eivät pidä olla juutalainen läpi linssin lainkaan . Niistäheimo - juutalaisuus on sekä uskonto javeren linja . Itse asiassa on ateisti juutalaisia ​​, agnostikko juutalaiset , Christian juutalaisia ​​... laaja valikoima juutalaisten piipitys . Juutalaiset eivät olemonoliittinen nippu . Mutta jälleen kerran - tämä on yleisesti ole ymmärretty Yhdysvalloissa . Israel - oman juutalaisuutta tarkastellaan kautta sukua - niiden koettu etnisyys . Erityisesti - jos äiti oli juutalainen veri - niin niin olet sinäkin . Jos isä oli juutalainen , mutta äitisi ei ollut - niin et ei pidetä juutalainen . Onko tämä on jotain toisten mielestä on totta - näinIsraelin hallitus näkeemaailman .

Ja siinä piileeongelma . Pelkkä ajatusmaan perustuvaverilinjasta tai etnisyyden on niin äärimmäisen rasistinen , että en voi edes ymmärtääihmisiä, jotka tukevat sitä . Mutta rasisteja tukevat kuitenkin. Ns juutalainen valtio ei tarkoitaIsraelin demokratia perustuu juutalaisten arvoihin - no ,juutalaisen valtion ylläpitämistäsopivassa suhteessa juutalaisten ei-juutalaisten hinnalla millä hyvänsä kustannuksella todellisen demokratian . Ei voi olla " juutalainen valtio " ja demokratian Israel on valita yksi taimuut ja he ovat valinneet " juutalaisena valtiona " .

Kuvittele maailma, jossaYhdysvallat , joka oli vain" valkoiset vain " kansakunta . Kuvitelkaapa, että maailmanminuutin . Mitä se aikoo ryhtyä varmistaakseen, ei- valkoiset eivät saaneet sisään Kuinka monet miljoonat ihmiset olisi tapettu , vangittu tai potkutmaan säilyttämiseksi tätä . Ja kuka olisi ylpeä kutsua itseäänamerikkalainen kyseisessä versiossa Yhdysvalloissa ? Ehkäpäiviä, jolloin meillä oli orjia , mutta me oikeutetusti tunnustaa , että maamme on rakennettu kauttakansanmurhanintiaanien ja orjuuden Afrikkalainen amerikkalaiset . Historiamme on häpeällinen ja en voinut kuvitellaosapuolena se ... onyhteistyössä juonittelija siihen.

Nyt - Israel ei ole " ainoastaan ​​juutalaisista " ... se vain pitää80 % Juutalainen 20 % ei - Juutalainen suhde ja tekee kaikkensa, jottaväestötiedot eivät salli , että muuttaa vaikkapalestiinalaiset kasvaa nopeammin kuinjuutalaisten israelilaisten . Joten - mitäkaltaisessa maassa Israel tehdä, kun se arvostaa omaa sukua ylikaikkien oikeuksia ?

Juutalainen valtion lain kautta Haaretz TÄÄLLÄ:

Kuitenkinmuutoskansalaisuuslain - mikä estää israelilaisten muodostavatperheen Israelissa palestiinalaisia​​Länsirannalla ja Gazassa - on syrjivä . Tämä johtuu siitä, että se on vain arabien israelilaisten odotetaan pyytävän muodostaa tällaisia​​perhe . Valtio ei uskalla sanoasyy tällaiseenlaki ontarpeen varmistaajuutalainen enemmistö , peläten se hylätään korkeimmassa oikeudessa . Sen sijaanvaltio väitti, ettäsyylaki oli turvallisuus, jokaHigh Court of Justice hyväksyi enemmistön äänin .

Professori Ruth Gavison kieltäytyi ottamasta osaa tähän teeskentelyä . Fischer Boel perustelilakia vedotentarve varmistaajuutalainen enemmistö , jopa kustannuksella loukkaavan demokratian ja yhtäläiset oikeudet. Professori Gavison on nyt pyytänyt oikeusministeri Tzipi Livni laatimaanehdotuksenperustuslakijärjestelyistä käsitteleeluonnetta Israelin juutalaisena ja demokraattisena valtiona (nk. " peruslaki : juutalainen kansallisvaltio " ) , ettäkoalitiohallitus kumppanit sopivat säätää , ja että pitäisi yhdistää ja tasapainottaa näitä kahta arvoja juutalaisena ja demokraattisena .

Israel myöntää, antaa musta Etiopian " juutalaiset " syntyvyyden laukausta ilman niiden suostumusta tai tietoa ( koska he musta eikä oikeastaan ​​juutalainen ) kautta Haaretz TÄÄLLÄ :

OnEducational Televisio-ohjelma toimittaja Gal Gabbay paljastitulokset haastatteluista 35 Etiopian maahanmuuttajia . Naisten todistus voisi auttaa selittämäänlähes 50 prosentin lasku viime 10 vuoden aikanasyntyvyys Israelin Etiopian yhteisöä . Ohjelman mukaan , kunnaiset olivat vielä matkalla leireillä Etiopiassa ne joskus pelotella tai uhkaa osaksi ottamallapistoksen . " He kertoivat meille, että he ovat rokotukset ", sanoi yksihaastatelluista naisista . " He kertoivat meille ihmisille, jotka usein synnyttävät kärsivät . Otimme sen kolmen kuukauden välein . Sanoimme emme halua . "

Kansalaisuus ja Entry laki sitä käytetään estämään palestiinalaisille menemästä naimisiin TÄÄLLÄ:

Kansalaisuus ja Entry laki vietiin ensin Israelin parlamentissa ,Knessetissä , vuonna 2003 . Koskaopposition Israelin korkein oikeus , se välitetäänväliaikainen määräys . Siitä huolimatta se on vaihdettuKnessetin joka huhtikuussaviime vuosikymmenellä .

Artiklan 2 §: ssä säädetään , että niin kauan kuin se on voimassa ",sisäministeri ei myönnäasukasalueen [Länsirannan taiGazan ] kansalaisuuden perusteellakansalaisuuden lain , ja on ei anna hänelleluvan oleskella Israelissa . "viranomaiset ovat käyttäneet sitä kiellä palestiinalaistenoikeus elää miehitetyssä Itä- Jerusalemissa .

Israelin hallitus edellyttää, DNA-testien maahanmuuttajille osoittaakseen, että ne ovat itsejuutalainen verilinjan kautta Times of Israel TÄSTÄ :

Joukko ihmisiäentisen Neuvostoliiton haluavat muuttaa Israeliin , voitaisiin kohdistaa DNA-testaus todistaa juutalaisuutta ,valtioneuvoston kanslia sanoi sunnuntaina .

Politiikan kerrottiin Maariv maanantaina , päivä sen jälkeenIsraelin paperi paljasti, että19 - vuotias nainen entisen Neuvostoliiton otettavatesti saadaBirthright Israel matkan .

Jos oletIsraelin kansalainen ja olet Arab - et voi laillisesti naimisiinPalestiinan kauttaTelegraph TÄSTÄ :

" Se onsynkkä päiväihmisoikeuksien suojelua jaIsraelin korkein oikeus , " asianajajia Dan Yakir ja Oded Feller Association for Civil Rights Israelissa ( ACRI ) sanoi lausunnossaan .

ACRI oli yksi kolmesta oikeuksia ajavat ryhmät , jotka oli valittanut korkeimpaan oikeuteen ylilaki estääpalestiinalaisten puolisoiden Israelin kansalaisten saamasta joko Israelin kansalaisuutta tai asuinpaikkaa .

Tällä hetkellä palestiinalaiset miehet yli 35 ja naiset yli 25 naimisissa Israelin kansalaiset voivat saada vain lyhytaikaisia ​​lupien olevan Israelissa .

Heillä on rajoitettu lupa työskennellä , muttaluvat on tarkistettava säännöllisesti , eivätkä saa sosiaalietuuksia .

Jos oletIsraelin kansalainen , joka ei ole juutalainen - et voi testamentata omaisuutta kenellekään pidetään" ulkomaalainen ", joka on lähes yksinomaan kuka tahansa, joka ei ole juutalainen . ( lähde ) .

Tarkistus , hyväksyttiin maaliskuussa 2011 estää henkilölle tai osapuolelle ( julkinen tai yksityinen ) myymästä maata tai vuokraamisesta ajaksi viiden vuoden tai juurruttamiseen tai siirtää yksityiseen omistukseen oikeudet Israelissa " ulkomaalaisia ​​" . Lain mukaan ulkomaalaiset ovat henkilöt, jotka eivät asu tai Israelin kansalaisia ​​, tai juutalaisia ​​, joilla onautomaattinen oikeus muuttaa Israeliin lain mukaisesti Return .

Israel antaa35 % lahjoitusten verovapaus laitoksiin , jotka edistävät rakennus " yksistään juutalaisten " siirtokuntien ( palestiinalaisalueelle ) TÄSTÄ :

Laki , joka hyväksyttiin heinäkuussa 2012, myöntää35 % verovapaus lahjoituksista instituutioihin, jotka edistävät " sionistinen ratkaisu" . Laissa erotellaan julkisten instituutioiden poliittisista ja ideologisista syistä , mikä on ristiriidassakäyttötarkoitusta veroetuja palvelevat sosiaalisia tavoitteita kuten edistämään koulutuksen, kulttuurin ja uskonnon . Ehdotettu ero rikkooyhdenvertaisuuden periaate julkisten laitosten , riippumatta siitä, millä perusteella työnsä .

Israel sallii omistamien maa palestiinalaisia ​​annetaanjuutalaisten kansallisen rahaston rakentaa " yksistään juutalaisten " siirtokuntien TÄSTÄ .

Israelin hallitus pakotti Afrikkalainen poliittisia pakolaisia ​​vankiloihin vuosia sijaan, että niille kansalaisuuden vaatimusten mukaisestiRefugee Act 1951 jonka Israel on allekirjoittanut . Sen sijaan, että heille kansalaisuuden - he kutsuivat nämä mustat Afrikkalainen poliittisia pakolaisia ​​" antajille " ja läpäissytInfiltrator laissa, joka on smacked alasIsraelin korkein oikeus ja johdetaan sen jälkeen uudelleenIsraelin Knessetissä . ViaTimes of Israel TÄSTÄ :

Knessetin läpäissyt myöhään maanantai-iltanauuden versionns " Infiltrator laki", joka mahdollistaasäilöönoton laittomien Afrikkalainen maahanmuuttajia varten enintään yhden vuoden , ja lisäksi säädetäänsäilöön näiden henkilöiden niin sanottua"avoin " laitokseen .

On olemassakoko joukko rasistisia lakeja tarkoitus antaa hyötyäjuutalaisille Israelin ja juutalaisten ympäri maailmaa, jotka eivät ole koskaan edes astui jalka Israelissa ylioikeuksiaei- juutalaisia, jotka ovat asuneet siellä sukupolvien ajan . Näet enemmän rasistisia lakeja kauttaAdalah tietokannan TÄSTÄ ja myös miehitetyssä Palestiinassa TÄSTÄ .

Jos et voi tukea ajatusta" valkoiset vain " Yhdysvallat - sinun ei pitäisi tukeaajatusta Israelin juutalaisena valtiona myöskään. Sen sijaan - nyt tuetaan demokratiaa ja tasa-arvosta kaikille riippumatta rodun, etnisen alkuperän , sukupuolen , uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Icarus | 27 joulukuu 2013 klo 12:01 | URL : http://wp.me/p45YVg-1wC

Ei kommentteja: