Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Maailmanlaajuinen verkosto Yhdysvaltain sotilastukikohtia

Global Research Toimittajan huomautus
Tämä tärkeä analyysi ja katsaus Yhdysvaltain armeijan mahti arvovaltainen Kanadan maantieteilijä professori Jules Dufour ja CRG Research Associate julkaisi ensimmäisen kerran Global Research vuonna 2007.
Yhdysvaltojen sotilaallinen läsnäolo kasvoi maailmassa on laajentunut dramaattisesti aikana viimeisten viiden vuoden aikana. Tämä tutkimus perustuu suurelta osin vuosilta 2001-2005.
**
Maailmanlaajuinen valvonta ihmiskunnan taloudellisen, sosiaalisen ja poliittisen toiminnan on alle ruoriin yhdysvaltalaisten yritysten ja sotilaallinen voima. Tällaisen prosessin perustana ovat eri järjestelmistä suoran ja epäsuoran sotilaallisen väliintulon. Nämä Yhdysvaltain tukema strategioita lopulta muodostuvat prosessi globaalin alaisuudessa.

Missä on uhka?
2000 Global Report julkaistiin 1980 oli hahmotellut "State of the World" keskittymällä ns "taso uhkia", jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti tai heikentää Yhdysvaltain etuja.
Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Yhdysvaltain strategit, joka yrittää perustella sotilaallisia interventioita eri puolilla maailmaa, keksinyt suurin petos Yhdysvaltain historiassa, eli "globaalia sotaa terrorismia" (GWOT). Jälkimmäinen käyttäen valmistettu tekosyynä muodostaa maailmanlaajuisen sodan kaikkia niitä, jotka vastustavat Yhdysvaltain hegemonian. Nykyaikaisen orjuuden, mittalaitteilla kautta militarisointi ja "vapaat markkinat" edetessä.
Pääkohtien valloitus ja maailman herruudesta strategia Yhdysvaltain viittaavat:
1) valvonta maailmantalouden ja sen rahoitusmarkkinoilla,
2) haltuunottoa kaikkien luonnonvarojen (ensisijainen resurssit ja uusiutumattomista lähteistä energiaa).  Jälkimmäinen kulmakivi Yhdysvaltain vallan toimintaa sen monikansalliset yritykset.
Geopoliittiset Ulottuvuus Network sotilastukikohtien
Yhdysvallat on vakiinnuttanut valvoa 191 hallituksille, jotka ovat jäseniä YK. Valloitus, ammatti-ja / tai muutoin valvonnan näiden eri puolilla maailmaa tukevat integroidun verkon sotilastukikohtien ja laitoksia, jotka kattaa koko Planet (Continents, Oceans ja Outer Space). Kaikki tämä koskee toimintaa laajan Empire, tarkat mitat, jotka eivät ole aina helppo selvittää.
Tunnettu ja dokumentoitu tietoa yleisen Domaine lukien vuosikertomukset Yhdysvaltain kongressin, meillä on melko hyvä käsitys strucuture Yhdysvaltain sotilasmenot, verkosto Yhdysvaltain sotilastukikohtia ja muodon tämä Yhdysvaltain armeijan strateginen kokoonpano eri alueilla of the World.
Tämän artikkelin tarkoituksena on rakentaa yhteenveto profiilia World Network sotilastukikohtien, jotka ovat lainkäyttövaltaan ja / tai valvonnan Yhdysvalloissa. Maantieteellinen jakautuminen näiden sotilastukikohtien tarkastellaan yhdessä analyysin miljardien dollarin vuotuiset kustannukset toimintaansa.
Toisessa osassa tämän artikkelin, Worldwide suosittu vastarintaliikkeet kohdistuu Yhdysvaltain sotilastukikohtia ja niiden eri hankkeita hahmoteltu. Eräässä artikkelissa aiomme analysoida sotilastukikohtia verkostoon muiden suurten ydinalan suurvallat kuten Iso-Britannia, Ranska ja Venäjä.

I. sotilastukikohtia

Sotilastukikohtien suunniteltu koulutusta varten, valmistelu ja stockage puolustustarvikkeiden, joita kansallisten armeijoiden kaikkialla maailmassa. Ne eivät ole kovin tunnettu, kun otetaan huomioon, että ne eivät ole avoimia suurelle yleisölle. Vaikka he ottavat eri muotoja, mukaan sotilaallisen tehtävää, jota varten ne on perustettu, ne voidaan jakaa karkeasti luokitella neljään pääryhmään:
) Air Force Base (katso kuvat 1 ja 2);
b) armeijan tai Land emäkset;
c) Navy Pohjat ja
d) viestintä ja Spy Bases.
Kuva 1. Air Base Diego Garcia sijaitsee Intian valtamerellä
Kuva: Diego Garcia (satelliitti). Jpg
Kuva 2. Diego Garcia. Aerial View kaksi B-52 ja kuusi KC-A135

II. Yli 1000 Yhdysvaltojen tukikohtia ja / tai sotilaskohteita

Tärkeimmät tietolähteet näistä sotilaallisten laitosten (esim. C. Johnson, Naton Watch komitea, International Network for poistaminen ulkomaisiin sotilastukikohtiin) osoittavat, että USA toimii, ja / tai valvonnan välillä 700 ja 800 sotilastukikohtia Worldwide.
Tältä osin Hugh d'Andrade ja Bob Wingin 2002 Kartta 1 otsikkona  "Yhdysvaltain armeijan joukkoja ja tukikohtia World, kustannukset" Pysyvä War '",  vahvistaa läsnäoloa Yhdysvaltain sotilaita 156 maassa.
Yhdysvaltain armeija on tukikohtia 63 maassa. Upouusi sotilastukikohtia on rakennettu alkaen September 11, 2001 seitsemässä maassa.
Kaikkiaan tarjolla on 255065 Yhdysvaltain sotilashenkilöstön Worldwide.
Näitä palveluja ovat yhteensä 845441 erilaista rakennusta ja varusteet. Liittyvien maa-alueiden pinta on noin 30 miljoonaa eekkeriä. Mukaan Gelman, joka tutki 2005 virallisia Pentagon tietojen mukaan Yhdysvaltain uskotaan omistavat yhteensä 737 tukikohtia vieraissa maissa. Lisäämällä emäkset sisällä Yhdysvaltojen alueella, pinta-alasta käytössä Yhdysvaltain sotilastukikohtia kotimaassa Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti on suuruusluokkaa 2.202.735 hehtaaria, mikä tekee Pentagon yksi suurimmista maanomistajien maailmanlaajuisesti (Gelman, J., 2007).
Kartta 1. Yhdysvaltain armeijan joukkoja ja tukikohtia ympäri maailman. Kustannukset «Pysyvä War» ja vertailutietoja
Kartta 2. Amerikkalainen sotilastukikohtia ympäri maailmaa (2001-2003)
Klikkaa tästä Peace Pledge Unionin nettisivuilta
Kartta 3 Yhdysvaltain sotilastukikohtia  Klikkaa tästä nähdäksesi Kartta 3
Kartta World Network "Ei Bases" (Kartta 3) todetaan:
Perustuu valikoiva tarkastelu sotilastukikohtia Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Länsi-Euroopassa, Lähi-idässä, Keski-Aasiassa, Indonesiassa, Filippiineillä ja Japanissa, useat näistä sotilastukikohtien käytetään tiedustelupalvelun tarkoituksiin. Uudet valitut sivustot ovat Spy Pohjat ja Satellite liittyviä Spy Bases.
Maan pinnan rakenne on Wide Battlefield
Nämä sotilastukikohtien ja laitteistot erilaisia ​​jaetaan mukaan Command rakenne jaettu viiteen tilayksiköt ja neljä Unified Combatant komennot (Kartta 4). Jokainen yksikkö on komennossa kenraali.
Maan pinta on laadittu laaja taistelukenttä, joka voidaan partioi tai järkähtämättä valvottu Bases.
Kartta 4. Maailman ja alueiden vastuulla Combatant Command vai alle komentorakennetta
Kartta-World komentaja "toimialueen
Alueilta Command ovat: Northern Command (Northcom) (Peterson Air Force Base, Colorado), Pacific Command (Honolulu, Hawaii), Southern Command (Miami, Florida - Kartta 5), ​​Central Command (CENTCOM) (MacDill Air Force Base, Florida), European Command (Stuttgart-Vaihingen, Saksa), Joint Forces Command (Norfolk, Virginia), Special Operations Command (MacDill Air Force Base, Florida), Liikenne Command (Scott Air Force Base, Illinois) ja Strategic Command (STRATCOM) (Offutt Air Force Base, Nebraska).
Kartta 5. Etelä Command

Naton sotilastukikohtia
Atlantin liitto (Nato) on oma verkosto sotilastukikohtien, kolmekymmentä yhteensä. Jälkimmäinen sijaitsevat pääasiassa Länsi-Euroopassa:
Whiteman, USA, Fairford, 
Lakenheath ja Mildenhall Yhdistynyt kuningaskunta, 
Eindhoven Hollanti, 
Brüggen, Geilenkirchen, Landsberg, Ramstein, Spangdahlem, Rhein-Main Saksassa, 
Istres ja Avord Ranskassa. 
Morón de la Frontera ja Rota Espanjassa, 
Brescia, Vicenza, Piacenza, Aviano, Istrana, Trapani, Ancora, Pratica di Mare, Amendola, Sigonella, Gioia Dell Colle, Grazzanise ja Brindisi Italiassa, 
Tiranassa Albaniassa, 
Incirlik Turkissa, 
Eskan Village Soudi Arabiassa ja 
Ali al Salem Koweit ( http://www.terra.es/actualidad/articulo/html/act52501.htm  )

III. Maailmanlaajuinen käyttöönotto Yhdysvaltain sotilaita

On 6000 sotilastukikohtien ja / tai sotilaallinen varastot sijaitsevat Yhdysvalloissa (Katso Wikipedia, helmikuu 2007).
Yhteensä sotilaiden on suuruusluokkaa 1,4 miljoonaa euroa, joista 1168195 ovat Yhdysvalloissa ja Yhdysvaltain merentakaisten alueiden.
Kun luvut samasta lähteestä, on 325000 Yhdysvaltain sotilaita ulkomailla:
800 Afrikassa, 
97000 Aasiassa (pois lukien Lähi-itä ja Keski-Aasia), 
40258 Etelä-Koreassa, 
40045 Japanissa, 
491 Diego Garcia Base Intian valtamerellä, 
100 Filippiineillä, 196 Singaporessa, 
113 Thaimaassa, 
200 Australiassa, 
ja 16601 pystyssä.
Euroopassa on 116000 Yhdysvaltain sotilaita lukien 75603 asemasta, jotka ovat Saksassa.
Keski-Aasiassa noin 1000 ovat asemissa klo Ganci (Manasin) Air Base Kirgisiassa ja 38 sijaitsevat Kritsanisi, Georgiassa, jonka tehtävänä on kouluttaa Georgian sotilaita.
Lähi-idässä (excludng Irakin sodan teatteri) on 6000 Yhdysvaltain sotilaita, 3432 heistä ovat Qatarissa ja 1496 Bahrainissa.
Läntisellä pallonpuoliskolla, lukuun ottamatta Yhdysvaltojen ja Yhdysvaltain alueille, on 700 sotilashenkilöstön Guantanamossa, 413 Hondurasissa ja 147 Kanadassa.
Kartta 3 annetaan tietoja sotilashenkilöitä päivystää, joka perustuu alueelliseen luokitukseen (laaja alueilla maailmassa). Kokonaismäärä sotilashenkilöstön kotona Yhdysvalloissa ja / tai Yhdysvaltain alueille on 1139034. On 1825 Euroopassa 114, 660, 682 vuonna Subsaharian Afrikassa, 4, 274 Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa, 143 Ex-Neuvostoliiton ja 89846 Tyynellämerellä.

IV. Toiminnan kustannukset Worldwide Military Network

Yhdysvaltain puolustusmenot (ilman kustannuksia Irakin sota) on kasvanut 404 2001-626000000000 dollaria vuonna 2007 tietojen mukaan Washington perustuu Center for asevalvonnan ja leviämisen estäminen. Yhdysvaltain puolustusmenot odotetaan nousevan 640 miljardia dollaria vuonna 2008.
Nämä 2006-kulut vastaavat 3,7% Yhdysvaltain BKT ja 935,64 dollaria henkeä kohti (http://en.wikipedia.org/wiki/Military_of-the_United_States ).
Kuvio 1. Yhdysvaltain sotilasmenoja vuodesta 1998
Vuoden 2007 hinnoin, 1998 sotilasmenot oli $ 364.35bn.  2008: n on noin $ 643.9bn
Kuvion 1, 396 miljardia dollaria puolustusbudjetin ehdotti vuonna 2003 todella saavuttanut 417400000000 dollaria, 73% enemmän kuin vuonna 2000 (289 miljardia dollaria). Tämä kuluja varten 2003 oli yli puolet koko Yhdysvaltain harkinnanvaraista talousarvioon.
Vuodesta 2003 lähtien nämä sotilasmenot on lisättävä kuin Irakin sodan ja miehityksen jälkimmäinen saavutti maaliskuussa 2007 mukaan National painopisteet projekti, kumulatiivinen yhteensä 413 miljardia dollaria.
Arviot puolustusministeriön budjetin tarpeisiin, julkistetaan vuonna 2006 DoD vihreässä kirjassa FY 2007 ovat luokkaa 440 miljardia dollaria. 
http://www.dod.mil/comptroller/defbudget/fy2007/index.html  )
Sotilaallisten ja muiden tarvittavan henkilöstön numeroitu 1332300. Mutta nämä luvut eivät sisällä rahaa tarvitaan "globaali maailma terrorismia" (GWOT). Toisin sanoen, nämä luvut pitkälti koskevat säännöllistä Defense talousarvioon.
Goldstein Washington Post puitteissa artikkeli näkökohdista National 2007 talousarvioon otsikolla «2007 budjetti suosii puolustus», kirjoitti tästä aiheesta:
"Kaiken talousarvio 2007 tilikauden entisestään muokkaamaan hallituksen tavoin hallinto on pyrkinyt kuluneen puolen vuosikymmenen rakentaa sotilaallisia voimavaroja ja puolustukset terrorismia vastaan ​​Yhdysvaltain maaperällä, kun lähestymiskielto menot monien kotimaisten alueilla, alkaen koulutusohjelmia kouluttaa palvelu "

V. Yhdysvaltain sotilastukikohtia suojella strategisia Energy Resources

Vanavedessä 9/11, Washington aloitti "globaalia sotaa terrorismia" (GWOT), ensin Afganistanissa ja sitten Irakissa. Muut maat, jotka eivät olleet uskollisesti tottele Washington n direktiiviä, myös Iran, Pohjois-Korea, Syyria ja Venezuela on varattu mahdollista Yhdysvaltain sotilaalliseen väliintuloon.
Washington pitää silmällä maat vastustavat yhdysvaltalaisten yritysten valvoa niiden resursseja.Washington kohdentaa myös maihin, joissa on suosittuja vastarintaliikkeet suunnattu Yhdysvaltain etuja, erityisesti Etelä-Amerikassa. Tässä yhteydessä presidentti Bush teki nopean kiertue Brasiliassa, Uruguayssa, Kolumbiassa, Guatemalassa ja Meksikossa «edistämään demokratiaa ja kauppaa» mutta myös jotta lopulta hillitsemiseksi ja hillitsemisestä suosittu erimielisyys Yhdysvaltain etuja alueella. .
Sama laaja-alaista lähestymistapaa on sovellettu Keski-Aasiassa. Mukaan Iraklis Tsavdaridis, sihteeri World Peace neuvosto (WPC):
"Perustaminen Yhdysvaltain sotilastukikohtia ei pitäisi tietenkin nähdä pelkästään suorina sotilaallisiin tarkoituksiin. He ovat aina käytetään edistämään taloudellisten ja poliittisten tavoitteiden Yhdysvaltain kapitalismin. Esimerkiksi Yhdysvaltain yritykset ja Yhdysvaltain hallitus ovat olleet innokkaita jonkin aikaa rakentaa turvallisen käytävän US.-ohjattu öljy-ja maakaasuputkien Kaspianmeren Keski-Aasiassa Afganistanista ja Pakistanista Arabian Sea.Tämä alue-on yli 6 prosenttia maailman öljyvarantojen ja lähes 40 prosenttia sen kaasuvarat.Afganistanin sota ja luomista Yhdysvaltain sotilastukikohtia Keski-Aasiassa nähdään keskeisenä mahdollisuutta esittää tällaisia ​​putkistoja todellisuutta. "
Yhdysvalloissa. ovat sodassa Afganistanissa ja Irakissa. He pyrkivät nämä sotilaalliset operaatiot, kunnes ne saavuttavat tavoitteen, jota he kutsuvat "voitto". Mukaan Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Deployment_of-the_U.S.-Military ), amerikkalaiset joukot taistelevat näissä maissa numeroon 190000. "Enduring Freedom" Operaatio Irakin yksin on lähes 200000 sotilaita, mukaan lukien 26000 muista maista osallistuvat Yhdysvaltain tukema "Mission". Noin 20000 muuta voisi liittyä muita joukko muutaman seuraavan kuukauden aikana. Afganistanissa, yhteensä 25000 sotilasta osallistuu operaatioon (Map 6 ja kartta 7).
Kartta 6. Petroleum ja International Theatre of War Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa
Lähde: Eric Waddell,  Battle for Oil , Global Research, 2003

Kartta 7. American perustaa sijaitsee Keski-Aasiassa
Kartta 8. Öljykentät Latinalaisessa Amerikassa

VI. Sotilastukikohdat Käytetään seurannan strategisten uusiutuvien luonnonvarojen

Yhdysvaltain sotilastukikohtia ulkomailla, sijaitsevat pääasiassa Länsi-Euroopassa: 26 heistä on Saksassa, 8, Isossa-Britanniassa, ja 8 Italiassa. On yhdeksän sotilaskohteita Japanissa (Wikepedia).
Viime vuosina yhteydessä GWOT, USA Haa rakennettu 14 uutta tukikohtia ja sen ympäristössä Persianlahdella.
Se on mukana myös rakennus-ja / tai tai vahvistaminen 20 emästä (106 strukturoitujen yksiköiden kokonaisuudessaan) Irakissa, jossa kustannukset ovat suuruusluokkaa 1,1 miljardia dollaria Yksistään (Varea, 2007) ja käytöstä noin kymmenen emästä Keski-Aasiassa.
Yhdysvallat on myös sitoutunut jatkuvasti neuvotteluja useiden maiden asentaa, ostaa, suurentaa tai vuokrata addional määrä sotilastukikohtia. Sitoumukset ovat muun muassa laitoksiin Marokossa, Algeriassa, Malissa, Ghanassa, Brasiliassa ja Australiassa (Katso Nicholson, B., 2007), Puola, Tsekki (Traynorin, I., 2007), Ouzbekistan, Tadzikistanin, Kirgisiassa, Italia ( Jucca, L., 2007) ja Ranskassa.
Washington on allekirjoittanut sopimuksen rakentaa sotilastukikohta Djibouti (Manfredi, E., 2007). Kaikki nämä aloitteet ovat osa kokonaisvaltaista suunnitelmaa asentaa sarjan sotilastukikohtia maantieteellisesti sijaitsee Länsi-idän käytävä ulottuu Kolumbia Etelä-Amerikassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Keski-Aasiassa ja niin pitkälle kuin Filippiinit (Johnson , C., 2004). Yhdysvaltain tukikohtia Etelä-Amerikan liittyvät valvonta ja pääsy laaja biologiset, mineraali-ja vesivarat resursseja Amazonin jokialueella. (Delgado Jara, D., 2006 ja kartat 9 ja 10).
Kartta 9. Biologinen Wealth Latinalaisen Amerikan
Kartta 10. Vesivaroja Latinalaisessa Amerikassa

VII. Vastarintaliikkeet

Verkosto Yhdysvaltain sotilastukikohtia on strateginen, joka sijaitsee prcximity perinteisten strategisten resurssien lukien uusiutumattomista energialähteistä. Tämä sotilaallinen läsnäolo on tuonut poliittista oppositiota ja vastarintaa progressiivinen liikkeitä ja antiwar aktivisteja.
Mielenosoitukset kohdistuvat Yhdysvaltojen sotilaallinen läsnäolo on kehittynyt Espanjassa, Ecuador, Italia, Paraguay, Uzbekistan, Bulgaria ja monissa muissa maissa. Lisäksi muut pitkän termer vastarintaliikkeet suunnattu Yhdysvaltojen sotilaallinen läsnäolo ovat jatkuneet Etelä-Koreassa, Puerto Rico, Guam, Filippiinit, Kuuba, Euroopassa, Japanissa ja muissa paikoissa.
Worldwide vastustuskyky Yhdysvaltojen ulkomaisten sotilastukikohtien on kasvanut viime vuosina. Kyse on kansainvälinen verkosto poistaminen Yhdysvaltain sotilastukikohtia.
Tällaiset verkot "tavoitteena on laajasti jatkaa aseistariisuntaa, demilitarisointia prosessit Worldwide sekä purkamisesta Yhdysvaltain sotilastukikohtia ulkomailla.
NO POHJIEN Network järjestää valistuskampanjoita herkistää yleistä mielipidettä. Se toimii myös kuntouttaa hylättyjen sotilaallisten sivustoja, kuten tapauksessa Länsi-Euroopassa.
Nämä kampanjat, kunnes 2004, oli paikallisia ja kansallisia vaikutuksia.
Verkko on nyt mahdollisuus tavoittaa ihmisiä Worldwide. Verkko itsessään korostetaan, että "paljon voidaan saada enemmän ja syvempää yhteyksiä paikallisten ja kansallisten kampanjoiden ja liikkeet eri puolilla maailmaa. Paikalliset ryhmät ympäri maailmaa voivat oppia ja hyötyä jakaa tietoa, kokemuksia ja strategioita toistensa kanssa "
"Havainto siitä, että yksi ei ole yksin taistelussa ulkomaisia ​​tukikohtia on syvästi valtuuttamisesta ja motivoiva. Globaalisti koordinoituja toimia ja kampanjoita voi korostaa ulottuville ja laajuus vastustuskyky ulkomaiden sotilaallinen läsnäolo ympäri maailmaa. Suuntaus nouseva koon ja turvautua voimankäyttöön ympäri maailmaa, on nyt kiireellinen ja pakottavaa tarvetta luoda ja vahvistaa kansainvälistä verkostoa aktivisteja, järjestöjen ja liikkeiden kanssa erityinen ja strateginen keskittyminen ulkomaiden sotilaallinen läsnäolo ja lopulta, pyrkii kestävän ja oikeudenmukaisen järjestelmän rauhan »
Afganistanin ja Irakin sodat ovat tältä osin, loi suotuisat vauhtia, mikä on osaltaan vahvistamaan liikkeen sulkea Yhdysvaltain sotilastukikohtia ulkomailla:
"Tuolloin Kansainvälinen sodanvastainen kokous Jakartassa toukokuussa 2003 muutaman viikon alkamisen jälkeen Irakin hyökkäyksen, maailmanlaajuinen anti-sotilastukikohtia kampanja on ehdotettu toimia priorize keskuudessa maailmanlaajuisesti sodanvastainen, oikeudenmukaisuutta ja solidaarisuutta liikkeet »( http://www.no-bases.org/index.php?mod=network&bloque=1&idioma=en ).
Sittemmin kampanja on saanut enemmän tunnustusta. E-mail luettelot on koottu (nousbases@lists.riseup.net   ja  nousbases-info@lists.riseup.net  ), jotka sallivat diffuusion liikkeen jäsenten kokemuksia ja tietoa ja keskustelua vaihtoa. Että lista nyt ryhmät 300 ihmisiä ja järjestöjä 48 maasta. Web-sivusto sallii myös riittävästi tiedotettava kaikille verkoston jäsenille.Monet otsikoista tarjoavat erittäin arvokasta tietoa meneillään olevasta toiminnasta ympäri maailman.
Lisäksi verkosto on yhä aktiivinen ja osallistuu eri toimintoja. Maailman sosiaalifoorumissa Forums se järjesti eri konferensseissa ja keskustelutilaisuuksia. Se oli läsnä Euroopan sosiaalifoorumissa järjestettiin Pariisissa vuonna 2003 ja Lontoossa vuonna 2004 sekä vuoden Amerikan sosiaalisen foorumin Ecuadorissa vuonna 2004, ja Välimeren sosiaalifoorumissa Espanjassa vuonna 2005.
Yksi suurimmista kokoontumiset, joka pidettiin Mumbaissa, Intiassa, vuonna 2004, oli osana Maailman sosiaalifoorumin. Yli 125 osallistujaa 34 maasta määritelty perustan koordinoidun maailmanlaajuisen kampanjan.
Toiminnan painopisteet tunnistettiin, kuten määrittämistä n maailmanlaajuisen toimintapäivän, jonka tarkoituksena on korostunut tärkeitä kysymyksiä, jotka johtuvat olemassaolosta Yhdysvaltain sotilastukikohtia. Verkko myös piti neljä keskustelua istuntoja Porto Alegre sosiaalifoorumi 2005. Yksi näistä koski rahoituksen verkoston toiminnasta.
On tärkeää muistaa, että verkko kuuluu Global Peace Movement. Oikeudenmukaisuuden ja rauhan järjestöä on tullut herkempiä, mitä oli vaakalaudalla koskevat Yhdysvaltain sotilastukikohtia.
.
Kartta 11. Sosiaalinen ja Resistence liikkeet Latinalaisessa Amerikassa

Quito ja Manta International Conference, Ecuador, maaliskuu 2007
Network World konferenssin poistaminen ulkomaisiin sotilastukikohtiin pidettiin Quito ja Manta, Ecuador, alkaen 05-09 maaliskuu 2007
Konferenssin tavoitteena oli korostaa poliittiset, sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset vaikutukset Yhdysvaltain sotilastukikohtia aikana esittää periaatteet eri Anti-Pohjat liikkeitä ja virallisesti rakentaa verkosto, sen strategiat, rakenne ja toimintasuunnitelmat. Päätavoitteet konferenssin olivat seuraavat:
- Analysoi rooli ulkomaisiin sotilastukikohtiin ja muut ominaisuudet sotilaallisen läsnäolon liittyy globaalin dominanssin strategian ja niiden niiden vaikutuksista väestöön ja ympäristöön;
- Jakaa kokemuksia ja vahvistaa rakennettu solidaarisuutta johtuva vastus taisteluissa ulkomaisiin sotilastukikohtiin eri puolilla maailmaa;
- Päästään yhteisymmärrykseen tavoitteista mekanismeja, toimintasuunnitelmiin, koordinointiin, viestintään ja päätöksentekoon Global Network poistamiseksi kaikkien ulkomaisten sotilastukikohtien ja kaikki muu vastaava ilmaisu sotilaallinen läsnäolo; ja
- Luodaan globaali toimintasuunnitelmia taistelemaan ja vahvistaa vastustuskykyä paikallisia ihmisiä ja varmistaa, että nämä toimet ovat koordinoi kansainvälisellä tasolla.

Päätelmä

Tämä artikkeli on keskittynyt Maailmanlaajuinen kehitys Yhdysvaltain sotilaallisen voiman.
US taipumus tarkastella maapallon pinnan laajalla alueella valloittaa, hallita ja hyödyntää. Se, että Yhdysvaltain armeija jakaa maailman ylös maantieteelliset komentolaitteen elävästi tämän taustalla geopoliittista todellisuutta.
Ihmiskunta on hallinnassa ja orjiksi tämä verkosto Yhdysvaltain sotilastukikohtia. .
Jatkuva uudelleen käyttöön Yhdysvaltain joukkojen ja sotilastukikohtien on analysoitava perinpohjaisesti, jos haluamme ymmärtää luonnon Yhdysvaltain interventionismin eri puolilla maailmaa.
Tämä militarisoituminen prosessi on ominaista aseellisen hyökkäyksen ja sodankäyntiä sekä interventioita kutsutaan "yhteistyösopimukset". Jälkimmäinen vahvisti Amerikan talouden design design aloilla kaupan ja investointien käytäntöjä. Talouskehitys on varmistettu pienentämisen tai valvontaa hallitusten ja järjestöjen kanssa. Valtavat resurssit ovat näin kulutettu ja hukkaan, jotta tällainen valvonta olisi tehokasta, erityisesti alueilla, joilla on strategista potentiaalia ja voimavarojaan ja joita käytetään vahvistamaan Imperiumin rakenteita ja toimintoja.
Perustamisen International Network for poistaminen ulkomaisiin sotilastukikohtiin osoittautuu ylimääräinen keino vastustaa miniatyrisointi prosessi Planet. Tällainen verkosto on välttämätön ja sen kasvu riippuu sitoutumista kaikilta maailman ihmiset. Se tulee olemaan erittäin vaikeaa heidät liikkeelle, mutta siteet rakentaman verkoston keskuudestaan ​​osatekijän vastarintaliikkeet ovat myönteinen seikka, joka on ultmately edistää entistä yhtenäisemmän ja koordinoidusti taistelun maailman tasolla.
Lopullinen julistus toisessa kansainvälisessä vastaan ​​ulkomaisiin sotilastukikohtiin joka pidettiin Havannassa marraskuussa 2005 ja hyväksyi edustajia 22 maasta tunnistaa useimmat tärkeistä kysymyksistä, jotka kohtaavat ihmiskuntaa. Tämä julistus on merkittävä rauhan aloitteestaan.Siinä vahvistetaan kansainvälistä yhteisvastuuta aseistariisunta. .
Viitteet
Comite de surveillance OTAN. 2005. Las emäkset militares: un aspecto de la estrategia globaali de la OTAN. Intervención del Comité Surveillance Otan en la Conferencia Internacional realizada en La Habana 7-11.11.2005. 9 sivua.
DELGADO Jara Diego. 2006. Bases de Manta, Plan Colombia y Dominio de la Amazonia.Militarizacion de la Hegemonia de EE. UU. En América latina. 17 sivua.
EQUIPO DE Comunicación Conferencia NO pohjalta. 2007.  La Gente del mundo ei quiere emäkset militares extranjeras. 
Gelman, J. 2007. Terratenientes. Rebelion. 26 de Febrero de 2007,  http://www.rebelion.org/noticia.php?id-47353
JOHNSON, C.,   Amerikan Empire of Base . Tammikuuta 2004.
JOHNSON, C.   Amerikan Empire of Base.  Janvier 2004.
JOHNSON, C. 2005. Suruja Empire. Militarismi Salassapito ja loppu tasavallassa. Henry Holt, huhtikuu 2005 Pehmeä. 389 sivua.
JOHNSON, C., 2007 .. 737 Yhdysvaltain  sotilastukikohtia = Global Empire.   19 helmikuu 2007
MANFREDI, E. 2007.  Djibouti: Hôtel Corne d'Afrique, grande pohja Américaine.  Le GRAND SOIR.info. Edition du 23 mars 2007.
UUSI internationalistinen. 2004.  lähtökohdat Resistance,  joulukuussa 2004 Issue 374.
Nicholson B. 2007.  Secret New yhteyttä Spy base to Get Green Light.  15. helmikuuta 2 007.
TRAYNOR, I. 2007. US laajenee,  rakentaa uutta sotilastukikohtia Euroopassa.   Guardian, anuary 22, 2007.
TSAVDARIDIS, I., 2005.  sotilastukikohtia ympäri maailmaa ja Euroopassa - rooli Yhdysvaltojen ja Naton. Novembre 2005. Lopettaa USA / STOP Yhdysvallat Agression.
Varea, C., Las emäkset Militares de EEUU en Irakissa. 4. mai 2006.  Nodo50 .

Web Sites

Internet Opas Yhdysvallat sotilastukikohtia ympäri maailmaa:
APPEL YK Rassemblement INTERNATIONAL en Mars 2007, Équateur,  pour l'poistaminen de toutes les emäkset Militaires
Maailmanlaajuisen ANTI-sotilastukikohtia LIIKE
Campana. Un mundo sin emäkset militares. Asemblea de organizaciones y Movimientos contra la Guerra, la OTAN y el Neoliberalismo (Madrid),  Nodo50.
Washington veut asentaja une base militaire en Algérie . Le Quotidien d'Oran, 20 juillet 2003.
[Fsmed-general] kaikille, jotka vastustavat ulkomaisten sotilastukikohtien:http://www.grups.pangea.org/pipermail/fsmed-general/Week-of-Mon-20060206/001002.html
Abdulhafeth Khrisat,  Impérialisme américain et politique Militaire ,, Université Mu'tah
Haastattelussa Chalmers Johnson,  osa 1. Empire yli 725 sotilastukikohtia .
Major sotilastukikohtia World-Wide, http://www.globalsecurity.org/military/facility/sites.htm
Sotilastukikohtia ympäri maailmaa,  http://www.fsmitha.com/com/bases.htm
Sotilastukikohtia ympäri maailmaa ja Euroopassa - rooli Yhdysvaltojen ja Naton, Iraklis Tsavdaridis, sihteeri World Peace neuvosto (WPC) 08 marraskuu 2005, Kreikan komitean Kansainvälisen Detente ja rauha (EEDYE) esitti 8. marraskuuta , 2005 kansainvälisessä konferenssissa Ulkomaiset sotilastukikohdat Havana / Cuba järjestämä MOVPAZ:
Ei la instalacion de una base de la OTAN en Zaragoza:http://www.ecologistasenaccion.org/article.php3?id_article=6261
OTAN - Le grand jeu des emäkset Militaires en Terre européenne:
Protestas contra emäkset militares de EEUU en Espana:http://spanish.peopledaily.com.cn/spanish/200104/02/sp20010402_46341.html
Yhdysvaltain armeijan joukkoja ja tukikohtia ympäri maailmaa:http://www.globalpolicy.org/empire/intervention/2003/0710imperialmap.htm
Yhdysvaltain armeijan joukkoja ja tukikohtia Around the World / yhdistyi rauhan ja oikeudenmukaisuuden: http://www.unitedforpeace.org/article.php?id=884
US Military Expansion ja interventiot: http://www.globalpolicy.org/empire/intervention/index.htm
Jules Dufour  on presidentti YK Association of Canada (UNA-C) - Saguenay-Lac-Saint-Jean haara ja tutkimus yhdistää tutkimuskeskus Globalisaatio (CRG). Hän on emeritusprofessori yliopiston maantieteen Quebecin, Chicoutimi.
Vuonna 2007  professori Jules Dufour  tuli  Chevalier de l'Ordre national du Québec , ero myönnetty Quebec hallitus, hänen panoksensa maailmanrauhan ja ihmisoikeuksien, hänen lukuisia tieteellisiä kirjoituksia ja työstä, jonka hän toteuttaa osana kansallista ja kansainvälistä provisioita koskevista asioista alueellista kehitystä, ihmisoikeuksia ja ympäristönsuojelua.
Käännetty Ranskan, ilmestyi ensimmäisen kerran Global Research ranskan kielen verkkosivuilla: www.mondialisation.ca 

artiklan ranskaksi , 10 Avril 2007.

By  Jules Dufour , Global Research
24 joulukuu 2013
01 heinäkuu 2007

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: