Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013


Karjalan tasavallan opetustoimen asiantuntijat käsittelivät yhdessä suomalaisten kollegojensa kanssa yhteistyön laajentamista
Suomenkielen opettajia Petroskoista sekä Karjalan tasavallan opetusministeriön ja aluetasavallan opettajain jatkokoulutusinstituutin spesialisteja vieraili Joensuussa Itä-Suomen aluehallintoviraston kutsusta. He tutustuivat neljän koulun, Itä-Suomen yliopiston ja sen yhteydessä työskentelevän Aducate-koulutuskeskuksen toimintaan.

Vierailun päätavoitteena oli käynnistää yhteistyö Karjalan tasavallan ja Itä-Suomen niiden koulujen kesken, joissa opetetaan suomea ja vastaavasti venäjää vieraina kielinä. Osapuolet käsittelivät yksityiskohtaisesti yhteisiä hankkeita opetus- ja metodologisten materiaalien luomiseksi suomenkielen Venäjän kouluissa opettamista varten ja koulutusmoduleiden suunnittelemiseksi suomea Karjalan tasavallan kouluissa opettaville.

Itä-Suomen aluehallintoviraston ja sivistystoimialan laitosten edustajain kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen vahvistettiin yhteistoimintasuunnitelma vuodelle 2014.


Karjalan tasavalta, virallinen palvelin


KOMINFORMhttp://www.kominform.eu

Ei kommentteja: