Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013


Mitä vasara salvia vanha missi Saigon

Sosiaalinen ) - Kolme Tea epäsuora tai suora paljas käsi työntää kymmeniä erilaisia, nykyajan miljardöörejä polku laskeutuu, johti heidät konkurssiin.

Saigonissa kaudeksi 1925-1945 noussut neljä naista on lueteltu "neljä suurta kaunottaret" sisältyvät: Kolme Tea, toinen keskiviikko kesäkuu Hajuvesi-ja Lucie B. Yksi, joka kuuluu "neljä suurta kaunottaret" Tämä on näkyvin Tea on kolme.
Main avojaloin nainen, köyhien perheiden lapset jälkeen, kun hän laskeutui Saigon, on aiheuttanut lukemattomia itkuinen rakkaustarina. Kolme Tea epäsuora tai suora paljas käsi työntää kymmeniä erilaisia, nykyajan miljardöörejä polku laskeutuu, johti heidät konkurssiin voi kuvitella silmissä tavallisten ihmisten.
Voima kauneus
Nainen vihittiin kauneus Saigon tuolloin, ei missi kruunun hänen päähänsä, mutta teho kumouksellisen kauneuden tuhoisa voima, että jokainen, joka tiesi jo aikakin Hän pudisti päätään on tylsää.
Hänen oikea nimensä on Tran Ba ​​Tra Ngoc Tra, tyttö ennen kuin lähdet jalka Saigonissa vain kuudentoista vuoden iässä kylästä köyhät ovat (Long). Olemasta syntynyt ja kasvanut, kunnes kuusitoistavuotiaana Tra vain kolme avojaloin ja etanat, poiminta vihanneksia tai kuljettaa vettä.Johtuen perhetilanne ei tunne hyvä: isä kuoli nuorena hän jätti kolmas tytär nimeltä Jade Tea äideille vähän koulutetut ja huono myös esille.
Kolme Tea on syy olla elää maaseudulla, hänen tilalleen on hänen isän hylkäämistä, scare jahtasi käytännössä ole tunnustuksena hänen leski tai orpo, uuden perheen pitäisi maksaa paketti Saigon, vain Toivottavasti hän menee piika, vuokraus tai kuljettaa vettä pois. Mutta tuolloin se oli nimeltään käsityötä tai ammattia, joka on "style-name Mari" (eli tytöt kantaisi vettä palkata huoneessa - nimi julkisen vesihuollon kesällä Saigon). Mutta elämä kuusitoista vuotias tyttö epätasainen drift kanssa elämän "työllistävät, mutta pian sotkeutua elämässä traagisesti elämän alku.
Kolme teetä mutta myös nuoruusiässä, mutta joutui naimisiin Western nimi hybridi rahaa, ja sitten otti tyttärensä pois muutamia kymmeniä kolikoita tuolloin. Mutta odottamaton tragedia myymällä elämän tyttö nimeltä lang sa vanhempi, on auttanut hänen tyttärensä Tea tuhkaa pian.
Hän oli kuusitoista, puolen vuoden kuluttua heidän vaimonsa olivat tekemässä vanhempi mies yhtäkkiä saa ihmiset kaunis hämärtyvät. Ehkä se kauneus elää elämää arvoituksellinen onneton tyttö, se on nopeasti muuttunut kukka Tea Kolmen kuuluisan. Näiden joukossa ovat useita gourmet elämää, etenkin aulassa paikassa moraaliton playboy on lietsonut Kolme Tea hyppää astua ulos slummien turhamaisuus valo paikka. Tämän seurauksena hänen maski Three Tea on pisteytys linja ja osaksi polku johtaa tukku suitsukkeita rasterointi myöhemmin.
Vain lyhyen aikaa, kolme teetä tullut missi, joka aiheuttaa kuoleman maailmassa, Riche Saigon että päivä hämärtyvät ennen satunnaisia ​​kauneus ja harvinaisuus kuin hän Ba. Aika oli "kulta" valkoisten verisolujen Prince Georges Phuoc, Ba Quy musta jätkä, Six Horse uhkapeli kuningas tai hänen hallituksensa, hänen Siksi neuvosto rikas säröillä seinät Saigon ja Lounais maakunnassa .
Syntyi aikaan galaksin kuin alkuperäinen live ottaa kolikoita ja kolikot väärin kiivetä tai vain kunnioittaa sekä Afrikkalainen elin, joten hän on maine noussut tiistai Tea alkoholia. Suurin osa maailman Saigon Saigon yöllä tai hajoaa tuolloin nimeä sijaitsee kaupungin sydämessä ja suun jokainen ihminen, joka on kolme tai kuusi Huong Tra, Tu Nhi jne.
Musta, valkoinen Dasher, kaksi numero yksi playboy Prince of Southern maa oli pian on pää emännän Three Village Tea tyyny käsi. Tuolloin hänen hallituksensa, hänen valtuuston ja tuomari, poliisi upseeri siirtomaa hallitus teki syksyllä häntä, koska hänen kauneutensa nimettiin missi ei kruunattu.
Väestöennusteiden mukaan pohjaveden vanha Saigon, se oli kymmenen vuoden kuluessa kolmen kauneus kukkiva teetä, hän yksin noin kymmenen miljardöörejä leipoo aikaa, jos määritetty, että määrä kultaa on yli kymmenen tuhatta taels.
Kiitos salvia loitsu valtaa?
Tuolloin monet ihmiset epäilevät, että hurmaava teetä Kolme miestä kohtuuhintaisia ​​vain kauneutta hänet yksin tai muuten salaisuus? Kuka ei kuullut kysymyksen oikein vastata, juuri kun vaiheessa lähellä elämänsä loppuun, uusi Tea on alustava johtopäätös: Kolme trim teetä aiheuttaa miehille, jättäen maineikkaan pelaajien Bach kuolema, Black Prince ja laaja paljas, että rahaa he voivat ostaa kymmeniä, satoja nuoria tyttöjä jotka kuuluvat mihin tahansa luokka, joka vielä tehdä mitään pienpainatteita puna-apilan by ... jotain, joka asioita, jotka aika voi kertoa heti, jotka uskovat, jotka eivät ole aina läsnä ja on loitsu salvia lääkäriin.
Tämän osoittamiseksi huhu, että lehdistö on ottanut tositarina hänen hurmaa pelata kolme peliä koiruoho teetä: Noin kolmekymmentä vuosikymmentä (1930 - 1940) tiistai Tea monin tavoin on tullut maahan Siam (Thaimaa nimeltään tuolloin). Kolme Siamese hän kävi läpi tehdä aikaa, koska hän ei käynyt kauppaa, eikä valtion työntekijät työmatkalla pitäisi sanoa että, mutta vain mennä läpi maan Siam on yhtä tarkoitusta varten: Mene lunnaita hurmaa, lunastaa hänet.
Tarina vanhoista Saigon on sanonut, että syy tarvitse kirjoittaa kolme salvia teetä on, koska jotkut ihmiset ovat neuvoi hänelle, että miehet haluavat olla ihastunut ja innostunut jättää sitä yksin ikuisesti ei vain Yksinkertainen on kaunista ja rakkautta ja nykytaiteen, joka on tarpeen oikeinkirjoituksen hänelle. Mutta silloin kaikki sanoivat hänelle hurmaa hurmaa ajatellaan Siam, Kambodža koiruoho. Italia on kohta Siamese vallalla erilaisia ​​loitsuja ovat erittäin tehokkaita, vaikka maalla Kambodža (Cambodia uutiset tänään), jossa on kaksi etua, on hurmaa hänen opettajan opettaja kuuluisan tyyppisiä pakkauksia missään olla.
Joten se ei ollut yllättävää, että hän uskoi Kolme teetä tai ottaa Siam useita kertoja löytää hänet. Lopussa hänen elämänsä, kun kauneus on haalistunut, kolme suurta Tea kertoo matka-aika oikeinkirjoituksen, hän sai hänet tietyllä tavalla, ei piilossa.
KEY tutkija Vuong Hong Senin vahvisti tämän määrän julkaista muistelmansa ennen kuolemaansa, että hän oli kertomisen hänen tarinansa Kolme Tea jännittävää matkaa ympäri hurmaa joskus kysyi häneltä "Voit tilata Hän rakastaa kirjoittaa sen oikein todeta, että hän on mestari Siam ja kiittää heitä heidän avustaan ​​lunastaa koiruoho Artemisia imemällä kehon muodossa: teetä hän henkilökohtaisesti on kehui itseään omassa huoneessa, jossa mies nähdä Hänet vanha mantra kuuli lukea vain antaa vanhan suitsukkeita, että hän on salvia suitsukkeita suitsutti läpäisee ihon lihassa. On tehtävä toistetaan kymmeniä kertoja samalla hänelle, ja sitten myöhemmin, kun hän muka oli ollut tyydyttävää, eli ihmiset hän on tuonut sen haluamaasi sovellukseen. "
Hänen mukaansa tunnustus, kolme teetä salvia kehoon joten siksi, joku missä rohkeutta syleillä häntä kerran, hän sai osasto lähetti elin kuin kaikki ovat intohimoisia ja valmis muuttua karitsan tai työntekijät tietävät pienpainatteita valot tai liekit kuolevat, mutta vain tehdä.
Vaikutus loitsun, joka salvia teetä kolme Siamese valituksen tekemiseen lähtöpaikasta jossa voimme puhua, kun viimeinen elämästään teetä, mutta on tapahtuma, joka todennäköisesti kolme teetä ei myöskään ole odottamatonta, että kautta matkan hän pyysi häntä löytää loitsun Her Three Siamese alkuperää, on tehnyt hänestä sotkeutua rakkaussuhde, lisätä muutamia kymmeniä tapaus hän oli pääkaupungin Bangkokin Siam (Bangkok Uutiset ).
Tehokas Love Potion äärimmäinen
Kun se oli sanonut, että hän rakastaa kolme ongelmaa Bangkokissa on entinen kuninkaallinen Siam. Hän on laajempi paljaalla kädellä valtaa Siam mutta myös väistämättömiä seurauksia iskujen kun kasvotusten missi Saigon kaupunki, joten hän haluaa pelastaa tiistai Tea Golden Temple hänen kotimaassaan. Mutta Kolme Tea on kuin kuriton hevonen, joten miten hän voi pysäyttää ja vain pidätellä elämänsä miehen kanssa.
Vaikka mies halusi hopea rahaa vielä miljardöörejä Riche Siam. Joten viime tiistaina Tea on palannut Saigon pakkaus ja jatka irstailu yön pelaaja, Riche Made in South tuolloin.
Legendan mukaan, palattuaan Siamese kuninkaan käsissä, oikealle uhkapeli Saigonissa oli tuolloin vain kuusi Ngo pääomaa ja rahaa rahapelit kuin naiset, niin että hän harrasti seksiä kolme vaikutuksia. Huhuttiin, että hän oli rakastunut, Lemmenjuoma Three Tea on äärimmäisyyteen vietynä vaikutuksia se!
(Knowledge)

Ei kommentteja: