Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

US Powerless Peace Välittäjä: välirauhan II Todennäköisesti nelinkertaistaa juutalaisten VAIN siirtomaiden

Palestiinalaiset ja israelilaiset ovat tavanneet yli kaksikymmentä kertaa heinäkuusta 2013 vain vähän edistystä. Israel turvallisuuskysymykset peittäneet lopullista asemaa neuvottelijat jatkoi samalla rakentaa, kiihtyvällä vauhdilla, "juutalainen vain" pesäkkeiden heikentää hyvin rauhanneuvottelut.
Peläten sen romahtamista, Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry kerännyt aiemmin tässä kuussa ryhmä 160 amerikkalaisia ​​diplomaatteja ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijat johti kenraali John Allen, entinen komentaja Yhdysvaltain joukot Afganistanissa laatia puitteet ", joka voisi auttaa sekä israelilaisten että palestiinalaisten saada sopimukseen. "
Inarguably, presidentti Barak Obama ja ulkoministeri Kerry ovat paljon vakavampia kokeilemaan rauhansopimuksesta kuin mikään aiempi Yhdysvaltain hallinto.Siitä huolimatta ne ovat osoittautuneet yhtä voimaton voittaa Israelin oikukas vaatimuksiin.
Koska Oslo, palestiinalaiset ovat hyväksyneet kaikki USA: n ja Israelin ennalta olosuhteet alkavat YK: n päätöslauselman 242, tunnustaa Israelin ja kumoamalla Palestiinan peruskirjan ilman vastavuoroista tunnustamista oikeuksistaan, jonka Israel.
Tänään, Israel pyytää lupaa esivalinnassa edelliseen Palestiinan tunnustamisesta sitä, ei vain kansakunnan ihmisiä, vaan etnosentrinen "juutalaisena valtiona." Se on vaativaa, että kaikissa tulevissa rauhansopimus on kodifioida miehityksen osien Länsirannan ─ Jordan-joen laaksossa ─ tuon kiertoilmaus nimeltään "turvajärjestelyt."
Tällä välin Yhdysvaltain hallinnon joka lupasi tämänhetkisissä keskusteluissa keskityttäisiin saavuttaa lopullista asemaa rauhan mennessä huhtikuussa 2014 on jo perääntyvästä.
Puheessaan sionistien Saban Center for Middle East Policy aiemmin joulukuussa, presidentti Obama kuvaili neuvotteluja "tavoitteiden saavuttamiseksi" puitteet, jotka eivät käsitellä jokaisen yksityiskohdan, "sitten viittaa palestiinalaisten hän lisäsi" he eivät saa kaikkea että he haluavat ensimmäisenä päivänä. "
US välittäjänä johtama ex-henkilöstö American Israel Public Affairs Komitea on jo ajanut Israelin kanta kehottaneet palestiinalaisia ​​luopua lopullisen ratkaisun ja ratkaista sen sijaan "puitteet" väliaikainen sopimus.
Tietoa Kerryn joulukuun puolivälissä tapaaminen palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin on paljastanut, että Yhdysvallat oli partaalla ehdottaa luonnoksen välirauhan jossa käsitellään "kaikki (Israel) haluavat", työntäen syrjään Palestiinan suvereniteettia, Jerusalemin asema, ja pakolaisten kysymyksen.
Peläten toista Camp Davidin kokouksessa 2000 ─ kun silloinen Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton antoi Israelin kannan ─ palestiinalaisten presidentti Abbas kertoi ylimääräisessä kokouksessa arabimaiden ulkoministerien lähestyvästä American rauhansuunnitelmaa. Abbas ilmoitti kokoontuminen palestiinalaisten kieltäytyminen tulla toiseen välivaiheen ymmärrystä, uusi rotutietoinen Israelin tunnustamisesta tai ehdotusta suosimalla laajennettu Israelin läsnä missään osassa Länsirannan tai Jordanian rajalla.
Seuraavat 5 +1 Iranin kanssa, USA aiheuttamat rauhoitella Israel ennakoitu suhteessa sen tunnustava huolta turvallisuudesta. Itse asiassa ristiriitaisia ​​raportteja on pinta viime päivinä koskien Amerikan asemaa.
Israelin armeijan radio väitti Yhdysvaltain suunnitelma sisältyisi määräyksiä pitkäksi Israelin sotilaallinen läsnäolo Jordanin laaksossa. Muut raportit ovat kuitenkin huomautti, että lykkääminen Kerryn matkan ─ alun perin suunniteltu pidettäväksi joulukuun viimeisellä viikolla ─ oli käsitellä vahva Palestiinan oppositio, joka voisi muuttaa ehdotusta korvata Israelin joukot amerikkalaisten sotilaiden pitkin Jordanian rajalla.
Yli kaksikymmentä vuotta sitten alkuperäisen väliaikainen sopimus ja neljätoista vuotta epäonnistumisen Camp Davidin, laiton juutalainen vain uudisasukkaita on yli kaksinkertaistunut miehitetyllä Länsirannalla.
Välirauhan II todennäköisesti nelinkertaistaa juutalaisten vain siirtomaat ja vain vaihtaa palestiinalaishallinnon roolista koordinaattorin endorser Israelin miehitystä.

Mr. Jamal Kanj (www.jamalkanj.com), joka on yksi usein osallistujien neljäs Media kirjoittaa viikkolehti sarake ja julkaisee useita verkkosivustoja. Hän on kirjoittanut "Children of katastrofi," Matka palestiinalaisten pakolaisleirillä Amerikkaan. Versio artikkeli julkaistiin ensimmäisen Persianlahden Daily News sanomalehti.



Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: