Sivut

tiistai 24. joulukuuta 2013

23 joulukuu 2013 21:23
Auringonlasku globaalipolitiikan : kohtivaltiotaitoa " primitiivisiä " jälkeenkivinen 2013
Auringonlasku globaalipolitiikan : kohtivaltiotaitoa " primitiivisiä " jälkeenkivinen 2013
Kuva: EPA
Kuolema entinen Etelä- Afrikkalainen presidentti Nelson Mandelanjoulukuun alussa , valitettavasti se on hämärtyvät kokoelmissa kunnioitetaan poliitikot maailmassa . Näyttää siltä, ​​että joku on päättänyt vuonna 2013 antaa vähemmän valoa todellista politiikkaa . Ennen Mandela , kuolikirkkain presidentti aikamme - Hugo Chavez Venezuelan . Italian parlamentin ja syrjäytetyn niiden tosiasiallisesta poliittisen uransa ulos" paha mies " Eurooppa - entinen pääministeri Silvio Berlusconi . Australia ,ensimmäinen nainen pääministeri , " työväenpuolue Amazon " Julia Gillard , menetti asemansa . Yksi voi rakastaa tai vihaa kaikkia niitä, jotka eivät enää ole kanssamme tai ovat menettäneet maahan. Mutta yksi asia on kiistaton : heidän todellinen persoonallisuus , joka ei koskaan anna yleisön ,paina taivastustaja tai kollegasi - presidentit kyllästy . Tänä vuonna ,entinen poistetaanglitter jäänteistä .
Esimerkiksi presidentti Obama ei ole jättänyt , vaan " tappi " hänen tyhjennettiin sen , että alue ei laskuteta . Obama on kehittää omistusoikeudetnegatiivinen ,vakooja skandaaliNSA jamaailmanlaajuinen epäonnistuminen ulkopolitiikan hänen .
Useimmat asiantuntijat sanovatpolitiikkaa " terät " eivät ole harvinaisia ​​, mutta se onsäännöllinen ilmiö . Se on jotain suhdannevaihteluihin ilmasto -siirtymäaika lämpenemisen jääkauden . Tällaiset ongelmat ovat erityisen yleisiä finanssikriisin jälkeen . Hän onosa hauskaa , he tarvitsevat teknistä kokemusta . Poliitikot usein pehmeämpi pastelli eli vatsa . EsimerkiksiSaksan liittokansleri Angela Merkel ja " Mutti ", kutensaksalaiset kutsuvat häntä . Syyskuussa hän tuli pääministeri jo kolmannen kerran , ja se on täysin mahdollista, että hän aloittaa tehtävässään neljännen kerran samoin .
Ei tietenkään kaikki on menetetty . Esimerkiksiuusi Pyhä Isä Francis lupaa kirkastaamaiseman Vatikaani , ellei radikaalia uudistamista . Edustavat Kristus luopuiylellinen limusiini ,mahtipontinen seremonioita ja muuttipaavin huoneistotVatikaanin virallista nöyrä Santa Marta Hotel . Paavi Francis on korvannut kulta ristitavanomaisten teräksestä paavi .
kannalta suosio , Venäjän presidentti Vladimir Putin on selkeästi ylittänyt monet hänen kollegansa , kuten Obama . Ainakin hän seisoo useimmat ensimmäistä maailman ranking . Mutta ei olepääkatolisen kirkon , jajohtaja Venäjän kyvyttömyys vetääeräänlainen " temppuja " tai poliittinen julistus mainita erikseen Chavez , Berlusconi , tai esimerkiksientinen Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy . Ne ovateri luokkaa .
Todellakin,karismaattinen johtaja on jättänytvaiheessa. Se on erittäin vaikea löytääkorvaava niitä , tai ehkä ei ole tarpeen .
Presidentti Obama on menettänyt paljon painoa . Muttasamanlainen luonteeltaan , ei voi ollatyhjää tilaa politiikkaa . Uusi johtaja syttyyloput korvattiin vuonna 2013-2014 , professori Alexander Gusev , johtajaInstitute for Strategic Planning ja ennusteitahaastattelussa Venäjän Ääni .
"Rating palvelun Bloomberg Forbes on aivan selvää, laittaa Barack Obamalistalla toiseksi tai kolmanneksi . , Monet ihmiset ovat sanoneet, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on ensimmäinen paikka . Ja se on ei satunnainen . Varmasti , Vladimir Putin , onkirkas merkkihenkilöitä poliittisella areenalla " .
Nyt tämä oliaika useimmissa maissa ei vaivaudu ilotulitus . Valitettavasti onglobaali trendi , sanoi Vladimir Bruter ,asiantuntijaInternational Institute for humanitaarisen ja politiikan tutkimuksen . Etelä-Afrikkalainen presidentti Thabo Mbeki ja Jacob Zuma ei voi verrata Nelson Mandela niiden uskottavuutta. Venezuelan presidentti Nicolas Maduro onkalpea varjokuolleen Hugo Chavez , hän sanoi Venäjän Ääni .
"Uskon, ettämaa onpitkään, ainakinpoliitikkojen valoisa taloudellinen ja sosiaalinen tilanne . Edistä että . Poliitikko yleisin Ranskassa , Manuel Valls ministeri sisustus , joka oli onnistunut laittoman maahanmuuton ja sen seuraukset . Nämä ovat poliitikkoja , joitakin uusia aalto . kutsuisi" postmoderni . " Se oliaika, jolloin poliitikot ei voida katsoa ja tehtyjen päätösten töykeä . "
Tilannetta voidaan muuttaa Nicolas Sarkozy , joka palasi toukokuu 2012 ja hävisi vaalit kalpea tylsää yhteiskunnan Francois Hollande . Tyypillinen ristiriita Sarkozy ilmoitti yllättäen, että hän oli palannuttodellista politiikkaa . Mutta ennen2012 vaaleissa hän vannoi, että jos hän hävisi vaalit , hän jättääpoliittisella areenalla kertaheitolla .
" Se ei ole niin en halua tai eivät halua mennä takaisin , en voi mennä takaisin , minulla ei ole muuta tämä on kohtalo ... " - Mr. Nicolas Paul Stephane Sarkozy de Nagy - Bócsa ( hän onpoika Unkarin maahanmuuttajien ) kokouksessaan keskus - Kansan unionin oikeistolaisen Movement ( UMP ) . Hän sanoi, ettäpoliittinen maailma on tullut "kuollut tylsä" . MukaanTuoreen kyselyn tehnyt Figaro Magazinе , 46 % ihmisistä haluavat nykyään nähdä Sarkozy Ranska Elysee Palace . Vain 27 % mieluumminnykyinen presidentti Francois Hollande .
Olipitkä odotus ennenseuraavia vaaleja, Ranska - ne tapahtuvat vuonna 2017 . Mutta jos Le Sarko väittää, että hän on palannut ,poliittinen ilotulitus Ranskassa alkaa paljon aikaisemmin . Ja ei voi pyytää lisää .
Andrey Fedyashin
Lue lisää :

Ei kommentteja: