Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013


Kiista siittiöiden päästä kuolleen vauvan

Discover ) - lausunto tapahtuman kelan 2 kaksospojat (Hanoi) on syntynyt spermaa isä oli menettänyt aikaisemmin. Sitä pidetään yhtenä lääketieteen saavutuksia ennennäkemätön Vietnamissa. Kuitenkin tuo vainajan siittiöiden lannoitettu tuottaa jälkeläisiä kiistaton oikeudellinen monissa maissa ympäri maailmaa.
Kun siittiöiden poika kuoli syntymän pojanpoika
Toukokuussa 5,2011, Australian nainen oli sallittua käyttää siittiöiden kuolleen miehensä koeputkihedelmöitys ja syntymän mukaan Time-lehden (US).
Samoin myös vuonna 2011, Israelin pari on lapsia jätetty kuolee käytetään pojan spermaa luoda veljenpoika.
Monet perheet ovat ulkomailla kysyntää siittiöiden hedelmöittää kuolleen - Kuvitus: Getty Images
Ja Yhdysvalloissa, nainen Kaliforniassa oli raskaana ei kauan sen jälkeen hänen miehensä kuoli hedelmöittämisestä sperma aviomies.
Analyytikot tunnistetut tarpeet on hedelmöitetty sperma in vitro kuolleista.
Tallettaa spermaa
Maailmanlaajuisesti on tapauksia sotilaita lähetettiin spermapankki siittiöiden vaimojaan, jos he olisivat voineet tappaa minut.
Tai kuten pari oli diagnosoitu syöpä, siittiöiden lähettää rekisteröinnin sen varmistamiseksi, että ne pitää saada lapsia.
Kuitenkin, ei ole selkeää oikeudellista säännöksiä tapauksessa käyttää siittiöiden kuolleista miehensä, kuten tapauksessa nainen Kaliforniassa saada pakastespermalla edesmenneen miehensä kuoli syöpään Sähköposti lapselle.
Analyytikot kysymys, että Israel tuomari päätti, kuinka pariskunnan pyynnön luomiseen Israelin lastenlasten päässä pojan sperma kuoli liikenneonnettomuudessa.
"Creating lapsenlapsi eroaa suuresti luomisen kanssa lapsen. Kuvittele lapsenlapset ajattelevat, että isäni oli kuollut ja hän ei koskaan tiennyt minun olemassaolon. Tämä on tilanne moraalinen dilemma ", Theresa Erickson, nainen asianajaja Kaliforniassa, kertoi Time.
Kun kyseessä Israelissa, Ohad Ben-Yaako hän kuoli 27 vuoden iässä, kun naimaton, mutta hänen vanhempansa, Mr. Mali ja Dudi Ben-Yaakov häntä hänen spermaa ja jätti tuomioistuimen siittiöiden käytetään luomaan pojan pojanpoika.
"Jos meillä on mahdollisuus lahjoittaa poikansa elinten, miksi emme saa käyttää sperman tuottaa jälkeläisiä", pari kertoi Haaretz (Israel).
Kaikin tavoin saada lapsia
"Väite, että henkilö haluaisi saada lapsia kuoleman jälkeen, joten tämä toiminta menee liian pitkälle Israelissa muihin maihin verrattuna", hän Vardit Ravitsky, Israelin professori lääketieteellisen tiedekunnan yliopiston Montreal (Kanada), sanoi.
Kuitenkin Israelin hallitus ei salli vanhempi henkilö saa tehdä niin, niin, että vanhemmat eivät voi päättää lisääntymisterveyteen liittyviä oikeuksia lastensa kun lapset ovat elossa ja tietenkin jälkeen kuolema, aika lainattu Ravitsky.
Myös tapaus Australiassa, Jocelyn Edwards ja hänen miehensä ovat parhaillaan hoidon menettelyjä, kyky syntymän hänen miehensä Mark kuoli, koska työvoiman onnettomuuksia.
Vaikka siittiöiden käyttää ilman luovuttajan lupaa on laitonta, mutta tuomioistuin on myöntänyt hänelle luvan Jocelyn, jotka olivat hänen vanhempansa ja perheen tuki.
(Thanh Nien)

Ei kommentteja: