Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013


2014, korot tungeksivat huolenaiheita

Economics ) - Korot ovat laskeneet nopeasti, vahva ja alhainen vuonna 2013. Mutta iloa ihmiset ja yritykset eivät voi lainata pääomaa käsineitä, kun kyse ilmiö syrjäyttämisen muodostuvat.

Raportti State Bank ilmoitti, että yleinen suunta, toiminta 2014 aloitteen, monipuolisuus ohjauskorot valvoa ja säännellä markkinoiden korko yhdenmukaisia ​​makrotalouden kehitystä, valuutta valuutta, liikkeet erityisesti inflaatio, vakauttaa valuutan markkinoilla.
Raportti State Bank ilmoitti, että yleinen suunta, toiminta 2014 aloitteen, monipuolisuus ohjauskorot valvoa ja säännellä markkinoiden korko yhdenmukaisia ​​makrotalouden kehitystä, valuutta valuutta, liikkeet erityisesti inflaatio, vakauttaa valuutan markkinoilla.
2014, korot ovat jatkaneet laskuaan uudelleen vai ei, tai vakaa, tai nousta uudelleen?
Raportti State Bank ilmoitti, että yleinen suunta, toiminta 2014 aloitteen, monipuolisuus ohjauskorot valvoa ja säännellä markkinoiden korko yhdenmukaisia ​​makrotalouden kehitystä, valuutta valuutta, liikkeet erityisesti inflaatio, vakauttaa valuutan markkinoilla.
"Jatkuvat soveltaa korkokatto talletuksista dongia vakauttaa markkinat korko, harkitse ole määritelty ylärajaa talletuskorko kun valuutan markkinoiden vakautta ja likviditeettiä luottolaitosten uudistus tasaista edistystä, "State Bank avata enemmän paikkoja.
Tarkemmin sanottuna käsittelevässä konferenssissa tehtävään sivuliike HCM City viime viikolla, kuvernööri Nguyen Van Binh arvioitu, että vuonna 2014 perusmaksu pitää kentällä vuodesta 2013, jos inflaatio signaaleja vähemmän tehokas kuin State Bank muutetaan vastaavasti.
Katso eri suuntaan Jaksoselvityksiä jotka tarjoavat toimintoja State Bank of täytäntöönpanoa, ja psykologinen odotus luottolaitosten ja yritysten State Bank, osoittaa, että rahoituslaitokset odotukset korkojen lasku jatkuu edelleen 1-2% / vuosi alasta riippuen.
Kuitenkin vähentäminen edelleen korko-odotukset on edessään suuri ongelma finanssipolitiikan. Konepajalla pidettiin joulukuussa tämän, joukko yleisiä talouden asiantuntijat ovat huolissaan: syrjäyttää ilmiö voi rikkoa viitelainan korkoa vuonna 2014.
Kanssa henkilökohtainen mielipiteeni, Bui Quoc Dung, apulaisjohtaja Tilastot ja valuutan ennusteet (State Bank), herättää jatkuminen voi uusiutua vuonna 2014: vaikka rahapolitiikka pitoisuus luotto rahoitusta piristysruiske taloudelle, korkotasoa, jotta voidaan poistaa markkinoiden rajoitteisiin tuotantoon ja liiketoimintaan finanssipolitiikan lisätä pääoman liikkeelle kotimaan talouden rahoittamiseen avustukset yhteydessä julkisten menojen laski liikevaihtoa verrattuna edelliseen vuoteen.
"Niinpä, finanssipolitiikka oli hieman hukkua sijoitustoimintaa taloudelle ei tällä hetkellä ole pääomaa ja pankkijärjestelmän jatkorahoituksen tätä toimintaa", Dung sanoi.
Erityisesti oli yksin 11 ensimmäisen kuukauden 2013 oli yli 170 biljoonaa valtion joukkovelkakirjalainoihin, joista lähes 90% johtuen järjestelmä luottolaitosten ostaa. Syrjäyttää vaikutus, mukaan tämä kulma, voi jatkuvan ja jopa pahenevan arviolta 200 biljoonaa valtion joukkovelkakirjalainoihin vuonna 2014 netto (kuten suunnitelmia liikkeeseen lisää täydentämällä 170000000000000 vuosina 2014-2016).
Ja Mr. Bui Quoc Dung varoitti: "Raha on seuraus etiketti korkojen talous tulee vaikea vähentää, vaikka urhoollista uudelleen ja luottojen talouteen on vaikea työntää."
Ilmiö tungosta koettu tarjonta obligaatioiden on erittäin suuri vuosina 2013 ja 2014 on luonut paratiisi pääkaupunki luottolaitoksen. Jos tämä kanava kapea, pankin pääomaa on siirryttävä kanavoida yksityisiä investointeja, tuotannon ja liiketoiminnan yrityksiä enemmän, vähitellen aktivoidut korot laskevat edelleen ja luotto parempaa kasvua.
Keräytymisolosuhteissa, pääoman tehokasta käyttöä läpi obligaatioiden tarjoillaan menojen ja pääomasijoitusten kuin käyttää kautta yksityisiä investointeja, liiketoiminnan kehittämiseen, paremmalla puolella ja on enemmän vastuuta on myös ongelma mainittu monta kertaa.
Silti laajuus obligaatioiden odottaa näin suuri, motivoitunut paitsi estää markkinoiden korot mutta voi myös häiritä korot vuonna 2014. Suuri tarjonta painostaa hinnat halvempia, korot todennäköisesti nousevat - joka monien asiantuntijoiden ja olisi State Bank on huolissaan.
On samaa mieltä, on hiljattain seminaarissa, Dr. Le Xuan Nghia, johtaja Institute for Business Development (BDI), Finanssihuolet alkavat kerätä vaikeampaa rahapolitiikan vuonna 2014.
Lisäksi koko tungosta, hän tarkoittaa, että takaisinmaksu velvollisuus talousarvion 2014 luo enemmän paineita. Asiantuntijoiden mukaan ulkomaisten järjestöjen kun tarkastellaan rakenteen valtion obligaatioihin "puistattaa", koska termi on liian lyhyt, ja paljon kypsyyttä alkoi keskittyä välistä 2014 ja 2015 edellyttäen, enemmän valtaa isompi kysymys.
Lisäksi asiantuntijat ovat edelleen huolestuneita velkatilanne rakentaminen ei ole vielä selvää kahva, ei "lasketa" talousarviossa paineet maksaa velka vuonna 2014.
Julkisen velan pääoman rakentaminen on myös syy luottotappioiden pankkijärjestelmän omia varoja, jotka ovat painuneet edelleen rajoittaa luotonantoa, rajoitettu pääoman tarjonnan, korko on vaikeampi vähentää, puhumattakaan päivittäin luottolaitosten on kuitenkin maksaa korkoa, että velka on pääomaa.
(Bloomberg)

Ei kommentteja: