Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013


Aseet metsästää sukellusveneitä Yhdysvaltain laivaston vaarallinen

Military Maailma ) - Erikoista Slocum Glider on, että se ei tarvitse polttoainetta säilyttää operaation UAV, joka yhdistää energiaa merestä.

Vaikka käyttöönottoa miehittämättömien ilma-alusten kaltaisia ​​alueita Afganistanissa, USA on nyt valmis luomaan vastaavanlainen asema maailman merillä käyttäen miehittämättömän ajoneuvon käyttö vedenalainen (uuv).
Uusi laite nimeltä Slocum Glider, ominaisuuksia, että se ei tarvitse polttoainetta säilyttää operaation UAV, joka yhdistää energiaa merestä, tutkimalla salaisia ​​alueita ympäri ja lähettää tiedot takaisin takaisin sotalaivoja.
Glider hyödyntää erityisen vettä merenpohjassa tunnetaan lattialämmitys tai eroja lattian. Tällä tasolla, veden lämpötila muuttuu syvyyden nopeampi ja suurempi kuin muissa kerroksissa, mikä johtaa paineen vaihtelut myös suurempia. Hyödyntämällä että Glider veden lämpötila ymmärtää muutoksen paineen kerrosten väliin lämmintä vettä on lähellä pintaa ja kylmä vesi kerrosten alla ja sitten manuaalisesti muuttaa asetusta sopivaksi omia paineita.
Slocum Glider uuv
Slocum Glider uuv
Glider jatkuvasti liikkuu ylös ja alas kehityskaari aaltomuodon ja lyhyitä siivet käytetään ohjaamaan eteenpäin nopeudella noin 1,6 km / tunnissa. Siten se voi toimia hyvin pitkään nousematta.
Uuden sopimuksen arvo on yli 200,000 dollaria on myönnetty tutkimusyhtiö Teledynen Webb Research kehittää edelleen mahdollisuuksia tämän merimoottoreiden. Glider pystyy tehokkaasti tunnistaa miinoja ja vihollisen sukellusveneitä sodan syttyessä.
Mukaan tiedot julkaistaan ​​verkkosivuilla Teledynen Slider "tuoda erilaisia ​​tyyppejä anturit, ne voidaan ohjelmoida partioimaan useita peräkkäistä viikkoa, sitten syntyy pinnalla meren rantaan tiedonsiirto Samalla hankkia uusia tehtäviä jokaisen tauon aika ", Näiden laitteiden toiminnan on merkittäviä kustannussäästöjä verrattuna perinteisiin pinta-aluksia.
Tulevaisuudessa Slider voidaan osallistua anti-kaivoksen ja expeditionary, vähentäisi riskiä merimiehet ja merijalkaväen hyökätä matalissa vesissä lähellä rantaa poistaa kaivoksia vuotaa .
Viime vuonna NATO totesi lausunnossaan purjelentokone voidaan käynnistää suoraan sukellusvene sotalaivat veden sijasta.
"Käyttöönottoa sukellusveneitä, joten edistysaskel integrointi tätä teknologiaa merivoimien toimien torjumiseksi. Toisin kuin pinta-alukset, sukellusveneet ovat viekas järjestelmä voi liikkuessasi läpi tukossa alueen käyttöön laivaston purjelentokone "- kirjallinen raportti.
Ei vain pidentää tiedustelu valmiudet meren alla, US Navy on myös käyttää torjumiseksi valmiudet meressä tukemaan UAV laivue. Aiemmin tässä kuussa Yhdysvaltain laivaston menestyksellisesti miehittämätön lentävät laitteet sukellusvene sukeltaa syvälle meren alla.
Yhdysvaltain puolustusministeriö on hyväksynyt 56 ohjelman arvoltaan 150 miljoonaa dollaria rakentaa uuv, odotetaan toimitus vuonna 2014 ja aikoo jatkossakin edistää investointeja tällä alalla.
(Young Knowledge)

Ei kommentteja: