Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013


Ei Vietnamia vapaaehtoisia, emme voi vapauttaa Kambodža

International Security ) - Kambodzhan pääministeri Hun Sen sanoi hän tarvitsi 300 tuntia, 300 päivää edes puhua mielessä, mitä on tapahtunut menneisyydessä nykypäivään välisissä suhteissa Kambodžan ja Vietnamin etelään.
Mutta ajassa hänen virallisen vierailun VN ei salli hänen tehdä niin. Vastineeksi hän on viettänyt puoli tuntia puhua entinen asiantuntija, VN veteraani vapaaehtoisena Kambodža International Conference Centre (Hanoi) 27-12 aamuna tuonut enemmän tunteella tunteita osallistujia ja enemmän kuin koskaan, valaisemaan erityistä solidaarisuutta ja ystävyyttä, luja uskollisuus maiden välillä.
Pääministeri Hun Senin tapasi entisen ammattilaisia, sotilas veteraanit VN vapaaehtoisia Kambodžassa
Pääministeri Hun Senin tapasi entisen ammattilaisia, sotilas veteraanit VN vapaaehtoisia Kambodžassa
Pääministeri Hun Senin toisti hetkellä lähes 35 vuotta sitten ja tukea VN. Pääministeri Hun Sen sanoi: "Minun pieni armeijan liian, on oltava talkoovoimin VN. Ilman apua ja tukea ihmisiä Kambodžan, maa ei voi vapautti niin nopeasti. "
Joten auttaa Kambodžan ihmisiä pakenemaan kansanmurhasta "VN maksamaan erittäin korkea hinta, joka on vain uhrata ihmisten elämää VN, VN armeija, on omaisuuden VN uhrauksia, uhrauksia vain politiikka, ulko communication ... Tämä ongelma ei ole unohdettu. Tuohon VN kielletty ulkopuolelta, koska Liberation Kambodžan kansan, maan Kambodžan ".
Pääministeri Hun Senin toisti vuosipäivää kokouksessa, kanssa varapääministeri - ulkoministeri Nguyen Co Thach, yritti sihteeri Nguyen Van Linh, entinen presidentti Le Duc Anh, entinen pääsihteeri Le Kyky Seikkailu ... Tärkeintä koko yli kolmen vuosikymmenen ajan, hän myönsi, on "onko maa on muuttunut, mutta meidän suhde ei muutu." Erityisesti hän sanoi: "Aiemmin, vuonna 1979, minulla on vain 16 standardin paino (10 kg riisiä, maissia 6kg). Tänään minulla on paremmat tilat, mutta Hun Senin luonne ei muutu. Ennen tänään, kun jatkamme suhdetta paremmin. "
Katse tulevaisuuteen, hän kehotti molempia VN ja Kambodžassa helpottaa nuorten sukupolvi vaihtoa kahden maan VN ehdotetun järjestön jälkeläisille entisen sukupolven ammattilaisia, vapaaehtoisia uhrataan VN työvierailun maakunnassa, hänen isänsä vanha teos itse "tehdä nuorten suhteidemme tietävät tämän."
End keskusteluja, pääministeri Hun Sen sanoi: "Ei ole päivän lippu tänään, ei tänään, niin ei ole mitään huomenna. Eli, jos päivämäärä on 12.02.1978, sinä päivänä, eikä etu 7.1.1979 (päivämäärä kukisti Pol Pot kansanmurhaan järjestelmä - PV), ei ole 7-1 tänään. Tämä on tavoite historiaa, vaikka kuka vääristynyt se vielä on historiallinen tosiasia. "
(Tuoi Tre)

Ei kommentteja: