Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Mandela Is Dead: Miksi Piilota Truth About Apartheid?

Post Kategoriat: Afrikka
Fidel Castro Ruz | maanantai, 30 joulukuu 2013, 12:43 Peking
Ehkä imperiumin ajatellut, että meillä ei noudata sanamme kun päivisin epävarmuutta viime vuosisadalla, me vahvisti, että vaikka Neuvostoliitto katoaisivat Kuubaa jatkaa taistelua. World War II puhkesi syyskuun 1. päivänä 1939, kun natsi-fasisti joukot miehittivät Puolan ja iski kuin salama yli sankarillinen kansan Neuvostoliiton, jotka ovat vaikuttaneet 27 miljoonan elämää säilyttää ihmiskunnan että julma joukkomurha, joka päättyi elämää 50 miljoonaa henkilöä .
Sota, toisaalta, on ainoa yritys, joka ihmiskunnan kautta historian on jättänyt välttämiseksi, mikä Einstein sanoa, että hän ei tiedä, miten kolmas maailmansota olisi kuin, mutta varmasti neljäs taistelisi kepeillä ja kivillä .
Lasketaan yhteen, käytettävissä olevat keinot kaksi voimakkainta toimivaltaa-Yhdysvallat ja Venäjä-määrä 20000 (kaksikymmentätuhatta) ydinkärkiä. Ihmiskunta pitäisi tietää, että kolme päivää ennen John F. Kennedy oletetaan puheenjohtajakauden maansa 20. tammikuuta 1961 Yhdysvaltain B-52-pommikone, rutiininomaisesti lennon, joilla on kaksi ydinpommeja kanssa tuhoisa kapasiteetti 260 kertaa suurempi pommi putosi Hiroshima, joutui onnettomuuteen ja matkustajakone syöksyi maahan.
Tällaisia ​​tapauksia varten kehittyneitä automaattisia laitteita, joiden avulla voidaan estää pommeja räjähtänyt. Ensimmäinen pommi laskeutui ilman riskejä. Kun on kyse toisen, kolme neljästä mekanismien epäonnistuneet, ja neljäs, erittäin kriittisissä olosuhteissa tuskin toimiakseen. Pommi ei räjähtänyt mukaan pelkkää sattumaa.
Ei ole läsnä tai aikaisemman tapahtuman muistan tai kuullut, että on vaikuttanut maailman yleinen mielipide niin paljon kuin kuolema Nelson Mandela, ja ei siksi hänen varallisuudestaan, mutta hänen ihmisen laatua ja loftiness hänen ajatuksiaan ja tunteitaan.
Kautta historian ja tuskin puolitoista vuosisataa sitten - ennen robotit ja koneet valtasi vaatimaton tehtäviä pienin energian hinta-yksikään ilmiöitä, että tänään ravista ihmiskunnan ja vääjäämättömästi sääntö jokainen henkilö-miesten ja naisten, lasten ja vanhimmat, nuorten ja aikuisten, maanviljelijät ja tehdastyöläiset, ruumiillisen työn tai älymystön-olemassa. Vallitseva suuntaus on siirtyä kaupungeissa, joissa työpaikkojen luominen, kuljetus ja peruselinolosuhteiden vaativat suuria investointeja kustannuksella elintarviketuotannon ja muiden järkevämpi elämäntapoihin.
Kolmen vallan on laskeutunut planeettamme Moon. Samana päivänä Nelson Mandela, peitetty maansa lippu, haudattiin takapihalle nöyrä talossa, jossa hän syntyi 95 vuotta sitten, hienostunut moduuli Kiinan kansantasavallan laskeutui valopilkku meidän Moon. Sattuma Molempien tapahtumien oli pelkkä sattuma.
Miljoonat tiedemiehet tutkivat maan ja ulkoavaruuden asioita ja säteilyä. Niiden kautta me nyt tiedämme, että Titan, yksi Saturnuksen renkaat, kertynyt 40 kertaa enemmän öljyä kuin nykyinen määrä planeettamme kun öljynporaus alkoi 125 vuotta sitten, ja joka kestää tuskin yhden vuosisadan Nykykulutuksella. Veljellinen tunteet syvällisiä veljeyden Kuuban kansan ja Nelson Mandelan kotimaa syntyivät tapahtuma, joka ei ole koskaan mainittu ja joista emme ole koskaan sanonut sanaakaan aikana kaikki nämä pitkää vuotta, Mandela, koska hän oli apostoli rauhan ja ei halua satuttaa ketään, Kuubassa, koska emme ole koskaan tehneet mitään vuoksi kunnian ja arvostuksen.
Koska hyvin voittokulkua vallankumouksen Kuubassa laajensimme solidaarisuutta Portugalin siirtomaat Afrikassa. Vapautusliikkeitä että mantereella oli kolonialismin ja imperialismin ritilälle toisen maailmansodan jälkeen ja vapauttaminen Kiinan kansantasavallan-pisimmälle asuttu maa maailmassa seuraavan loistava riemuvoitto Venäjän sosialistinen vallankumous. Sosiaalinen kierrosta vapisivat pilaria vanhan maailmanjärjestyksen. Vuonna 1960 asukkaat planeetan oli kolme miljoonaa.
Yhdessä tämän, teho suurten ylikansallisten yhtiöiden-lähes kaikki amerikkalaiset-kasvoi ja Yhdysvaltain valuutan, jota tuetaan Yhdysvaltain kultaa monopoli ja sen ehjä teollisuuden niin kaukana taisteluiden, otti hallintaansa maailmantalouteen. Richard Nixon yksipuolisesti poistanut tuella Yhdysvaltain valuutan kullan ja maansa ottivat hallintaansa tärkeimmistä voimavaroista ja raaka-aineita planeetalla, jonka he ostivat paperilla laskut.
Mikään olen sanonut asti nyt on uusi. Mutta miksi he yrittävät peitellä sitä, että apartheid-hallinnon-että toi niin paljon kärsimystä päälle Afrikassa ja herättää niin paljon suuttumusta useimmissa maailman kansojen-oli hedelmä Euroopan siirtomaavaltojen ja muuttui ydinvoimasta Yhdistyneen valtiot ja Israel, jotain Kuuba, joka kannatti Portugalin siirtomaat Afrikassa taistelevat itsenäisyyden avoimesti tuominnut?
Kansamme, luovutettiin Yhdysvaltoihin Espanjan 30 vuoden sankarillinen taistelu, koskaan sovittaa yhteen orjuuden hallinnon aikana käyttöön otettuja lähes 500 vuotta. Vuonna 1975 rasistiset joukot tukevat kevyitä tankkeja varustettu 90 millimetrin aseet lähti maasta Namibia-sitten käytössä Etelä-Afrikan-ja tunkeutui yli tuhat kilometrejä Angolan alueella jopa läheisyydessä Luanda, jossa ilmassa pataljoona Kuuban Special Joukot ja useita Kuuban miehistöt Neuvostoliiton tankit ilman miehistöä, onnistuneet viivästyttänyt niiden etukäteen.
Tämä tapahtui marraskuussa 1975 13 vuotta ennen Cuito Cuanavale Battle. Olen jo sanonut, että olemme tehneet mitään vuoksi arvostuksen tai etsivät hyötyä kaikenlaista. On tosiasia, että Mandela oli rehellinen mies, syvällinen vallankumouksellinen ja radikaali sosialisti, joka kesti hyvin Stoalaisuus 27 vuoden eristyssellissä. En voinut muuta kuin ihailla hänen rehellisyydestään, vaatimattomuus ja huomattava ansio.
Kuuba on ehdottomasti täyttää internationalistisen tehtävänsä puolustamalla avainasemassa ja koulutus tuhansia angolalaisille aseiden käyttöä vuosittain. Neuvostoliitto tarjosi aseita.
Tuolloin olemme kuitenkin eri mieltä ajatus tärkein neuvonantaja toimittajien sotatarvikkeita.Tuhannet nuoria ja terveitä angolalaisia ​​olivat jatkuvasti tuloaan yksiköt niiden jälkeen alkavan armeija. Heidän tärkein neuvonantaja, ei kuitenkaan ollut Zhukov, Rokossovski, Malinowvsky tai jollekin monet miehet, joka toi niin paljon kunniaa Neuvostoliiton sotilaallinen strategia.
Hänen pakkomielteinen ajatus oli lähettää Angolan prikaatia kuljettavat parhaat aseet alueelle, jossa heimojen hallitus Savimbi - palkkasoturi palvelevat Yhdysvallat ja Etelä-Afrikka oli muka sijaitsee, mikä merkitsi lähettämällä joukot taistelevat Stalingrad rajaa Falangist Espanja, joka oli lähettänyt yli satatuhatta sotilasta taistelemaan Neuvostoliittoa vastaan.
Tämä vuosi samanlainen operaatio oli tekeillä. Vihollinen eteni takana useita Angolan prikaatia vakavasti lyömällä niitä lähellä paikkaa, ne oli lähetetty, noin 1500 kilometrin päässä Luanda. He olivat palaamassa sieltä, harjoittamaa Etelä-Afrikkalainen joukot matkalla Cuito Cuanavale, entinen Naton sotilastukikohta, joka sijaitsee noin 100 kilometrin päässä, jossa Kuuban panssariprikaati oli sijoitettu.
Sellaisina kriittinen piste, presidentti Angolan pyysi tukea Kuuban joukot. Komentaja joukkoja Etelä kenraali Leopoldo Cintra Frías, lähetti meille pyynnön tavalliseen tapaan. Toimistomme vastaus oli, että olisimme tarjoamaan tällaista tukea edellyttäen, että kaikki Angolan joukkoja ja varusteita olisi alle Kuuban komento Etelä-Angolassa. Kaikki ymmärsivät, että pyyntö oli vaatimus kääntää entisen emäs ihanteellinen taistelukentällä lyödä rasistisia Etelä-Afrikkalainen voimat.
Oli myönteistä vastausta Angola alle 24 tuntia. Päätettiin, että Kuuban panssariprikaati olisi heti sinne lähetetään. Useat muut olivat samassa linjassa kohti länttä. Suurin este oli mutaa ja kosteuden takia sadekausi ja se, että jokainen taipaleen oli tarkastettava varten jalkaväkimiinoja.Sotilashenkilöstön toimimaan tankit ja aseet ilman miehistöä lähetettiin myös Cuito.
Itään, emäs erotettiin alueelle suuria ja vuolaita Cuito joki, jonka yli oli kiinteä silta kiihkeä hyökkäys rasistisen armeijan. Radio-ohjattava lentokone täynnä räjähteitä osui, kaatoi sillalla ja pois toiminnasta. Vetäytyvät Angolan tankit liikkuvat vielä risteytettiin enemmän pohjoiseen.
Ne, jotka eivät olleet hyvissä olosuhteissa ne haudattiin aseensa itään päin; paksu kaistale jalkaväkimiinojen ja panssarimiinat kääntyi rivi kuolevainen ansaan toisella puolella jokea. Kun rasistiset joukot uudistaneet etukäteen ja juoksi että puolustava seinään, tykistön ja panssarivaunujen vallankumouksellisen prikaatien tuli alas niitä kuvaat asemiaan Cuito alueella.
Mig-23 hävittäjiä oli erityinen rooli. Flying nopeudella lähes 1000 kilometriä tunnissa ja 100 (sata) metrin korkeudessa he pystyivät erottamaan, jos tykistö henkilöstöä oli musta tai valkoinen ja alkoi ampua hellittämättä heitä vastaan. Kun hakattu ja immobilisoitu vihollisen alkoivat vetäytyä, vallankumoukselliset voimat alkoivat saada valmiiksi lopullista taistelee.
Lukuisat Angolan ja Kuuban prikaatia alkoi siirtyä nopeasti ja pitää oikean etäisyyden länteen kohti vain leveä reittejä, josta eteläafrikkalaiset aina aloittivat sotatoimet vastaan ​​Angolassa.Lentokenttä oli kuitenkin noin 300 (kolmesataa) kilometrin päähän rajalta Namibian kanssa, joka oli täysin miehitetty Apartheid armeija.


Vaikka joukot uudelleen ja ladata uudelleen kiireellistä päätöstä rakentaa kiitotien Mig-23 tehtiin.Meidän lentäjät käyttivät lentokalustoa, jonka Neuvostoliiton Angola, joiden ohjaajat olivat puuttui aikaa asianmukaisen koulutuksen. Useat ilma-alukset olivat epäkunnossa joskus johtuu toiminnan oman tykkimiehet tai ilmatorjunta-ase toimijoille.
Eteläafrikkalaiset vielä miehitti osan päätie menee rajalta Angolan tasangolla Namibiaan. He alkoivat kuvaat siltoja laaja Cunene River-välissä Etelä-Angolassa ja Pohjois-Namibiassa-heidän 140-millistä aseet antavat ammuksia alueella noin 40 km. Suurin ongelma oli se, että rasistinen eteläafrikkalaiset oli, arvioimme, 10-12 ydinaseita.
He olivat jopa testannut niitä jäädytetty alueilla tai merien etelään. Presidentti Ronald Reagan päätti hyväksyä tällaisia ​​testejä ja laite räjäytys ydinvaraus oli yksi kaluston toimitusta Israel.Meidän vastauksemme oli järjestää joukkoja taistelevia ryhmiä enintään 1000 miestä, jotka olisi etukäteen varustettu ilmatorjunta-säiliöiden koko laajan alueella yöllä.
Mukaan luotettavista lähteistä, Etelä-Afrikkalainen ydinaseita ei saa kuljettaa Mirage lentokoneita, raskas Canberra tyyppi pommikoneita tarvittiin sijaan. Joka tapauksessa, meidän joukkojen ilmapuolustus oli monia erilaisia ​​ohjuksia, jotka voisivat lyödä ja tuhota ilmamaalit sijaitsevat kymmenien kilometrien päässä meidän joukkoja. Lisäksi pato 80 miljoonaa kuutiometriä vettä sijaitsee Angolan alueella oli käytössä ja louhitaan Kuuban ja Angolan taistelijoita. Räjähdys, että pato olisi rinnastettava räjähdyksen useita ydinaseita.
Siitä huolimatta, vesivoimalan käyttäen vahva virta Cunene River, ennen Namibian rajan, oli käyttävät Etelä-Afrikkalainen armeija irrallisuus. Kun rasistiset alkoi ammunta heidän 140-millistä aseet tässä uudessa operaatioalueella irtoaminen valkoihoisia sotilaita voimakkaasti iski Mig-23 ja perhe pakeni paikka joten noin julisteita arvostellaan niiden ylin johto. Se oli tilanne, kun Kuuban ja Angolan joukot marssivat yli vihollislinjojen.
Olen oppinut, että Katiuska Blanco, kirjoittanut joitakin historiallisia tilinpäätöksen ja muiden toimittajille ja Lehtikuvaajat olivat siellä. Se oli jännittynyt tilanne, mutta kaikki säilytetään viileässä. Tuolloin saimme uutisen vihollisen oli halukas neuvottelemaan. Olimme onnistui pysäyttämään imperialistisen ja rasistinen seikkailu maanosista se, jossa 30 vuotta aikaa, väestö tulee olemaan suurempi kuin Kiina ja Intia yhdessä. Rooli Kuuban valtuuskunta, kun kuoleman veljemme ja ystävämme Nelson Mandela on unohtumaton.
Onnittelen toveri Raul hänen loistava suorituskyky ja erityisesti hänen vahvuus luonnetta ja ihmisarvon kun laji, mutta yritys ele tervehti Yhdysvaltain hallituksen päämies ja kertoi hänelle Englanti: "Mr. Presidentti, olen Castro ". Kun minun terveyteni rajoitettiin minun fyysistä kapasiteettia, en epäröinyt ilmaista omat kriteerit, jotka mielestäni voisi ottaa vastuun. Elämä on minuutti kansojen historian ja uskon, että kuka omistaa tänään, että vastuu on oltava kokemusta ja auktoriteettia tarvitaan valita kasvava-lähes ääretön-useita vaihtoehtoja.
Imperialismi on aina useita kortteja hihassaan kukistamaan meidän saarella, vaikka se on karjaansa se, että se vei maasta nuoria miehiä ja naisia, joille ne tarjoavat tähteet tavaroiden ja luonnonvarojen se ransacks maailmasta.
Anna tiedottajan imperiumin nyt puhua siitä, miten ja miksi Apartheid tuli elämään.

Fidel Castro Ruz - 18 joulukuu 2013

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: