Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

USA + UK: al-Qaidan Korvaamaton vasemmistopuolueiden
"Emme voi myöskään sietää meidän paheita eikä kohdata korjaustoimenpiteitä tarvitaan niiden hoitoon."  - Titus Livy



Viime kuukausina, media kommentaari massiivinen ja aggressiivisesti tunkeileva sähköisen keruun lisääminen on asennettu Yhdysvaltain National Security Agency (NSA) ja sen brittiläinen vastine, GCHQ, on keskittynyt perustuslaillisia kysymyksiä molemmat hallitukset "kevytkenkäinen rikkoo yksityisyyden oikeuksia satojen miljoonien kansalaistensa.
Ja tämä on varmasti tärkeä osa ongelmaa, vaikka Obaman hallinto selvästi ei ole käyttöä Yhdysvaltain perustuslain tahansa paikka, mieluummin yksinkertaisesti valvoa lakien se haluaa ja anna levätä maatua, samalla murskaamista neljäs tarkistus ja hyökkää 1. ja 2. tarkistukset.
Että Eric Holder ja Barack Obama ei ole epäluottamuslauseen, lisäksi ehdottaa, että valtakunnanoikeudessa perustuslain määräyksiä ovat kuolleeksi kirjaimeksi, että niitä sovelletaan ainoastaan ​​yksilöihin nimetty Nixon, tai että ne eivät koske Musta amerikkalaiset tukevat tällaista jyrkät jättiläiset fatuousness kuten Oprah, Chris Matthews, Fareed Zakaria, Piers Morgan ja Hillary Clinton ja hänen kirjava bändi Viragos.
Mutta on yhtä tärkeä ulottuvuus NSA-GCHQ kysymys, josta on keskusteltu lainkaan joko median tai poliitikkojen kaikissa Yhdysvalloissa ja Britanniassa puolueet abet valheita presidentti Obama ja pääministeri Cameron.
Ottamatta lainvastaisuus kokoelma hetkeksi, olkaamme keskittyä alkeellisinta motivaatio käynnissä, tyhjiö-kuin keräämistoimenpiteessä, eli täydellinen epätoivo synnyttämä Obama ja Cameron heidän tietoisena siitä, että suuri osa muslimien maailma on nyt joko sodassa tai tukea sotaa West, ja että islamistinen vihollinen on kuin niiden kyky valvoa tai sisältävät, saati tuhota.
Obama ja Cameron ovat seuranneet lie-täynnä polku kohti lännen tuhoa ensin leimahti Bill Clinton, George W. Bush ja Tony Blair. Obama ja Cameron suuresti liioitella muka tuhoisa vaikutus Bin Ladenin kuolemasta al-Qaidan ja islamilainen liike, kun taas, kuten edeltäjänsä, väittäessään, että suihkulähde valheen että spews esiin hölynpölyä motivaatio Mujahedin on vihaansa vapauden, Budweiser , vapaus ja Iowan esivaaleissa.
Koska tämä petosta virtaa, islamistit ja heidän sota West on tullut paljon suositumpia muslimimaailmassa, ovat osoituksena niiden hämmästyttäviä maantieteellistä laajentumista ja työvoiman kasvua vuodesta 2001, samoin kuin niiden helppo tappion Yhdysvaltain ja Britannian armeijat vuonna Irakissa ja Afganistanissa.
Obama ja Cameron tiedämme myös, että niiden sammumaton jano puuttua muslimimaailmassa on tuottanut tappavia tuloksia omaa kansaa. EDELLÄ aikuisen kaltainen hiljaisuus, he, kuten mieletön nuoret, rohkaistiin "vapautta rakastava demokraatit" Tahrir Square, edistää ja syventää kaaos, joka johti islamistien strippaus Egyptin arsenaalia modernin aseita ja vapauttaa tuhansia veteraani ja lahjakas Mujahedin jotka vangittiin Mubarakin vankiloissa. Ne miehet ja aseet ovat nyt aktiivipalveluksessa Algeriasta Afganistaniin Nigeriaan Syyriaan.
Länsi Maailman itsenäiseksi julistautuneen johtajat ensi liittyi Ranskan Nicholas Sarkozy puuttua Libyan tuoda vapautta kymmeniä miljoonia Libyan demokraatteja, vain huomatakseen, että ei ollut demokraatteja ja että he olivat jälleen täydennetty islamistisen liikkeen aseiden varastojen ja työvoimaa jättäen Libya reunalla tulossa islamilainen valtio.
Koskaan sokea kustannusten perusteettoman intervention muslimimaailmassa, Obama ja Cameron tukena avuton Ranskan hyökkäyksen Mali-mikä edelleen levitä islamistien sota Afrikassa ja sitten suostui, ja hiljainen ilo, sillä Egyptin sotilaallinen kukisti islamistinen Morsi hallitus jälkeen voiton vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit, näin ikuisesti päättyy mahdollista, että länsi voi vakuuttaa islamilaisen maailman että se sallii muslimien itsemääräämisoikeutta.
Länsi-hyväksytty Egyptin sotilasvallankaappauksen uusittu al-Qaidan johtaja al-Zawahiri n 2005 neuvoja, että itsemääräämisoikeus muslimien ja elvyttämisen heidän uskonsa voi vain tulla ulos AK-47: n kuono.
Viimeksi Obama ja Cameron ovat osoittaneet muslimit, että West, Israel on aina vapaat kädet varastaa palestiinalaisten maalle, kuten Netanyahu laajenee nopeasti siirtokuntien rakentaminen. Ja he ovat jälleen osoittaneet halukkuutensa tuomita amerikkalaiset ja britit loputtoman sodan päättämällä aseistaa islamistisen kapinaan joka lopulta hallitsemaan Syyria koska islamilaiset johtajat oli fiksu eteenpäin muutaman syyrialaiset joka chirped joitakin näppäriä lauseet loisto demokratian .
Kuten aina, Yhdysvaltain presidenttejä ja Britannian pääministerit ovat islamistit vain välttämättömiä liittolaisia.
Edellä voidaan kutsua vain maailman ongelmia, sellainen, jossa islamistien sodan Amerikan ja sen liittolaisten on voimistumassa ja maantieteellisen kattavuuden, ja on täynnä luottamusta Jumalan hyvään jälkeen Hän antoi Mujahedin helposti voittaa Yhdysvaltain suurvalta Afganistanissa ja Irakissa.
Kohdata tätä kasvavaa uskonnollista sotaa, Obama ja Cameron ovat päättäneet olla käyttämättä niiden armeijat tehokkaasti-liikaa verenvuodatusta tällaisia ​​veltto, maallinen viisas sofistikoituneita-vaan luottaa pohjimmiltaan puolustava valmiuksia niiden älykkyys yhteisöjen, kuten sähköinen siepataan ja drone ja Special Forces hyökkäyksiä ne helpottavat. Valitettavasti nämä työkalut ovat enintään harmittava, jos tappava pinpricks kasvava islamilainen liike, ja minkäänlaista hidastaa, saati pysäyttää sen kasvua.



Amerikassa, Isossa-Britanniassa, ja niiden Nato-liittolaisten, tilinteon päivä on polveileva heitä kohti, sen lähestymistapa on hidas ja vakaa, koska satunnaisia ​​kärsivällisyyttä kasvatettu islamistit ja muslimit yleensä sekä periaatteista uskonsa ja luotettava Anglo-amerikkalainen sotilas fecklessness. Obama, Bush, Clinton, Cameron, ja Blair ovat helpottaneet islamistien tapa kieltäytymällä tappaa tarpeeksi Mujahedin ja-tärkeinä-heidän siviili kannattajat vakuuttaa heille, että heidän peli uskonnollisen sodan ei kannata kynttilän.
Ja joka tapauksessa, kun Nato lähtee Afganistanista, ei ole lainkaan selvää, missä Länsi sotilaallinen voima voi lähitulevaisuudessa saataisiin toteutumaan toimittamaan vaadittua teurastusta. (Huom: Pidemmällä aikavälillä tämä ei ole kysymys. Yhdysvaltain ja Britannian armeijat lopulta saa tehtäväkseen tuhota Mujahedin piirissä toimivat Yhdysvaltojen ja Britannian seurauksena kuin voimassa olevan maahanmuutto-ja rajavalvonta- säätöfunktioiden, lakeja, jotka, Amerikassa, Obama yrittää nyt poistaa kokonaan.)
Niinpä nimissä puolustaa tällaista islamistijohtoisen suosimalla käsitteet kuin ihmisoikeudet, interventionistinen ulkopolitiikan, poliittisesti korrekti puhe, sota-pidentämiseksi suhteellisuutta Vain sodan teorian ja järjetön tavoite on nolla siviiliuhreja, Obama ja Cameron tietävät he ovat menettämässä sota islamistien käyvät vastaan ​​maissa, ja niiden epätoivo heillä on muutama aseilla tallentaa yllämainitussa ystävät, aseita, jotka silloin tällöin tappaa muutaman Mujahedin, ja toiset, varsinkin universaali elektroninen valvonta Kansalaisten että tulee haittaa islamistit mutta vähitellen tuhota kansalaisvapauksia amerikkalaiset ja britit.
Heidän ilmeinen epätoivo, Obama ja Cameron laajentaa käyttää näitä aseita ja näin tehdessään, ne suojaavat kasvavaa voimaa ja kestävyyttä meidän islamistisen vihollisia ja haittaisi perustuslaillista rakennetta, oikeusvaltio ja kansalaisvapaudet, jotka , koska Englannin Glorious Revolution (1688-89), englantilais-amerikkalaiset ovat rakentaneet ja puolustettava despoottinen ajautumisesta niiden hallitsijat kanssa väitteen, protesti, ja-jos viimeisen tarvittavan väkivallan.
Ne päänsä edelleen tiellä menettää sotien ja raivaus Anglo-American vapauksia Boumalla Obama ja Cameron ja heidän kannattajansa kaikkien osapuolten olisi hyvä lukea sanoja suuri 17th century Englanti republikaanien Algernon Sydney, mies, joka kunnioitettiin molemmin puolin Atlanttia, joka vaikutti suuresti Amerikan perustajat, ja joka teloitettiin British Crown, mitä se on kuvattu kapinasta.
"Siellä on siis oltava oikeassa", Sydney kirjoitti: "menettelytapa oikeudellisesti tai oikeuden ulkopuoliseen vastaan ​​kaikki henkilöt, jotka rikkovat lakeja, tai muuten näitä lakeja ja yhteiskuntien olisi voimassaolevaksi niitä, ei kestä, ja päät, joista hallitukset muodostetaan yhdessä hallitusten itsensä, on kaadettu. ... Jos hän [poliittinen johtaja] olla oikeutetusti osuus vihollinen kaikille, jotka haavoittaa kaikki, hän ennen kaikkea on oltava publick vihollinen kansakunnan, joka by usurping valtaa heihin, ei suurin ja publick vahinkoa, että ihmiset voivat kärsiä. Minkä vuoksi, jonka vakiintuneen lainsäädännön joukossa hyveellinen kansojen, jokainen ihminen tappaa tyranni, ja nimiä ei kirjataan historiaan enemmän kunniaa, kuin niistä, kuka sen teki. "[1]


Michael F. Scheuer on entinen CIA: n tiedustelu-upseeri, amerikkalainen bloggaaja, historioitsija, ulkopolitiikka kriitikko ja poliittinen analyytikko.


Huomautus
[1] Thomas G. West (ed), Algernon Sydney. Diskurssien osalta hallitus. Indianapolis: Liberty Fund, 1996, s. 221, 227.

Ei kommentteja: