Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014


Kiinan Admiral: Battleship "made in China" aluksen Yhdysvaltoja jäljessä

International Security ) - amiraali Yin Zhuo sanoi vaikka ylivoimainen määrällisesti vaan laatu kuormat ja kiinalaiset sotalaivat vieläkään pysty kilpailemaan amerikkalaisten sota.

Ihmiset ovat viime lehtiartikkelin sanoi, että vuonna 2013, laivanrakennusteollisuuden Kiinan armeija on kasvanut nopeasti, keskittyen tuotannon sotalaivojen ja sukellusveneiden monipuolinen. Wedge-lehden lehden Japanin, jos ne jatkaa nyt tätä vauhtia, määrä kiinalaisia ​​sotalaivoja luultavasti ohittaa Yhdysvallat, ja vuoteen 2020 mennessä Kiina on useita kansallisia omistus sotalaivoja maailman suurin.
Lehden mukaan Kiina tulee toisena maana maailmassa rakennettu suuri sota, ja tulee johtamaan maailman määrän sukellusveneitä, sota-alusten ja sota muut on valmistettu ennen 2015. Potentiaali Kiinan Shipbuilding tavoitteena kuroa kiinni Venäjän ja Yhdysvaltojen 2020-luvun ja 2030.
Kirjoita 052D hävittäjä Kiinassa
Kirjoita 052D hävittäjä Kiinassa
Kommentoi tätä asiaa, Kiinan laivaston amiraali Yin Zhuo sanoi, että nopea kehitys Kiinan laivaston viime vuosina on johtunut osittain talouskasvun. Kuitenkin laatu infrastruktuurin ja omasuojan valmiuksia Kiina on vielä kysymysmerkki, ja tämä ominaisuus ei oikeastaan ​​vaikuttunut muissa maissa.
Amiraali Yin Zhuo sanoi lisäten, että Kiina on tehnyt useita sotalaivoja, mutta kuormat ja niiden laatu on pienempi kuin suurin maa lännessä. Esimerkiksi Gerald R Ford-lentotukialus Yhdysvalloissa käynnistettiin viime vuonna, kun kuormitus on yli 110000 tonnia, raskaampaa kuin kaikki muut amerikkalaisten sota nykyisin toiminnassa ja valmistuksen vaiheita.
Gerald R Ford-lentotukialus
Gerald R Ford-lentotukialus
"Vaikka viime vuonna, määrä Kiinan armeijan alukset rakennetaan parempi kuin Yhdysvalloissa, mutta kuormitus ja ei vieläkään verrattavissa Amerikan sota" - amiraali Yin Zhuo sanoi .
(Young Knowledge)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: