Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014


Kiinan neuvoi "kaikki maailman pitäisi olla varovaisia ​​Japanissa

International Security ) - At YK, Kiina on kyseenalaistanut motiivit Japanin pääministerin luona Yasukunin pyhäkkö, ja kehotti häntä korjata "väärinkäsityksiä" historiasta.

Ennen toimittajille 8/1, Kiinan erikoislähettiläs YK Liu Jieyi sanoi: "Se on se, johtajat maan onko se pitäisi säilyttää periaate periaatteet ja tavoitteet peruskirjan Yhdistyneiden Kansakuntien tai seisomaan sotarikoksista ".
Kiinan erikoislähettiläs YK Liu Jieyi.
Kiinan erikoislähettiläs YK Liu Jieyi.
"Ei voi kysyä Abe on siirtymässä mitä hän aikoi ottaa maansa mennä minne?".
Mr. Liu varoitti kansainvälistä yhteisöä pitäisi olla valppaana, ja varoitetaan, "Abe korjata virheitä hänen näkemyksensä historiasta ... enää luista väärällä tiellä."
Reuters taktinen arviointi tässä propaganda sota Japania vastaan ​​Kiinassa.
Samaan aikaan Japanin YK-suurlähettiläs Motohide Yoshikama vahvisti, että Aben vierailu Yasukunin pyhäkkö ei ole kunnioitusta sotarikoksista tai kehua militarismi. "Pääministeri Abe vieraili Yasukunin pyhäkkö kunnioitusta ja rukoilla sielut sodan uhrien ja vahvisti Japanin sitoutuminen koskaan sotaan uudelleen. Vain, että ei enempää eikä vähempää ".
Yasukuni sota alttari vierailu Japanin pääministeri Shinzo Abe tänään 26/12 ei ainoastaan ​​Kiinassa ja Etelä-Koreassa tehtiin vihainen, mutta myös se, että Yhdysvallat, läheinen liittolainen, ilmaisi huolensa.
Vuonna joukon perusteluja kahden osapuolen välillä äskettäin, Kiinan suurlähettiläs Japaniin Englanti ja jopa naapurimaihin, kuten Dark Lord Voldemort, konna kauheimmista sarjassa Harry Potter.
Kiinan ja Japanin suhteet joutuivat koetukselle viime aikoina, koska alueelliset kiistat joitakin saaria Itä-Kiinan merellä. Kiina sanoo, että se on valmis vuoropuheluun Japanin, mutta hän kritisoi Abe ilmaisi haluttomuus löytää ratkaisuja ongelmiin.
(Älymystönuorisolle)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: