Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014


Oma syy olla myymättä F-35 hävittäjiä Taiwaniin?

International Security ) - F-35 hävittäjä on aina rajoitetussa luettelossa, että Yhdysvaltojen tulisi välttää siirron Taiwan, jos haluat jatkaa hyviä suhteita Kiinan tasavallan.

Lehden mukaan Diplomat, American tutkijat uskovat, että tämä maa olisi harkittava F-35 hävittäjiä Taiwanin ilmapuolustus valmiudet Taiwan heikkenemiseen, kun taas Kiina on todennäköisesti ostaa fighter 4 + + sukupolven Su-35 Venäjältä.
Johto Pentagon harkitsee myös mahdollisuutta myydä F-35 hävittäjiä Taiwan perustuttava tarkkoihin laskelmiin noin sotilaallinen. Kuitenkin tämä mahdollisuus tuntuu hyvin rajallinen.
 Super stealth hävittäjä F-35 on ase monien Aasian maiden kaipaavat.
Super stealth hävittäjä F-35 on ase monien Aasian maiden kaipaavat.

Lisäksi entinen presidentti George HW Bush, yksikään amerikkalainen presidentti olisi tuettava siirtää edistynyttä hävittäjiä Taiwan jokin tietty neuvotteluja. Itse asiassa, presidentti Bush tukipalveluja myyty 150 hävittäjä F-16 / B Taiwan on puhtaasti poliittinen temppuihin saisi julkista tukea ennen presidentinvaaleja vuonna vuonna 1992.
Taivaallisen rauhan aukion verilöylystä 1989, Bush oli arvosteltiin jyrkästi käsittelyssä suhteita Kiinaan. Myy moderni hävittäjiä Taiwaniin tapa torjua vain entinen presidentti Bill Clinton sanoi, "Bush imee Kiinan eliitin".
Lisäksi, kuten James Mann mainittu kirja vastakkainasettelun myy hävittäjä F-16 / B Taiwanin myös taloudellista hyötyä General Dynamics luoda 6000 uutta työpaikkaa ajoissa Talouden taantuma.
Toisin sanoen vaikutus sisäpolitiikkaa Yhdysvallat on ainoa sopimus myydä aseita Taiwaniin.Tämä ei ole ainoa kerta, Yhdysvallat kieltäytyi myymästä aseita Taiwanille viimeisen 20 vuoden aikana. America on valinnut ratkaisuja kuin vähemmän kiistanalainen, on sovittu päivitetty laivaston F-16 / B Taiwaniin vuonna 2011.
 F-16A / B, että Taiwan on seurausta poliittisen tarkoituksenmukaisuuden Amerikan johtajat ennen kriittisen tapahtuman vaikuttaa omaa uraansa.
F-16A / B, että Taiwan on seurausta poliittisen tarkoituksenmukaisuuden Amerikan johtajat ennen kriittisen tapahtuman vaikuttaa omaa uraansa.

Mutta tämä ei ollut tarpeeksi hyvä Taiwanin sotilaallinen, jotta sopimus voi helposti ratkaista ongelman ytimeen on pulaa huipputeknisiä aseita että Taiwan kasvot. Kuitenkin vaatimukset Taiwanista riittävästi painoa pehmentää sydämet Yhdysvaltain viranomaisille, ja jopa Yhdysvaltain senaatti - jotka yleensä ovat äänensä puolesta aseiden Taiwaniin .
Vuonna 2011 senaattori Robert Menedez yhdessä 45 muiden senaattorit lähetti kirjeen presidentti Obama pyytää Yhdysvaltain hallitusta nopeasti hyväksymään myyntiin F-16 hävittäjän C / D Taiwaniin. Mutta Obaman hallinto ei ole noudattanut tätä pyyntöä, ja Taiwan joutui odottamaan 8 vuotta myöhemmin, sai äskettäin sopimuksen siirtää F-16 C / D Yhdysvalloissa.
Halusimmepa sitä tai ei, Kiina on hyväksyä väistämätön osa sopineet, että Yhdysvaltain asekauppaa Taiwanille, Peking pidetään merkittävänä esteenä US - Kiinan suhteissa.
Cui Tiankai - Yhdysvaltain Kiinan suurlähettiläs Taiwanin osalta niin herkkä asia Yhdysvalloissa - Kiinan suhteissa. Pääsihteeri Kiinan kommunistisen puolueen Xi Jinping amerikkalainen yleisö vaati päättymisestä aseiden myynti Taiwanille aikana virallisen vierailun presidentti Obaman Kiina voittaa 6/3013.
Koska Nixson presidentti päätti "kätellä" Kiinan kanssa vuonna 1970, Yhdysvaltain toteuttaisi tasapaino suhteissaan Kiinan ja Taiwanin, hieno kasvot yrittää tehdä "konservatiivisia" sitoumukset auttaa Taiwan, toisaalta myös Yhdysvallat ei yritä tehdä suhteita Kiinaan vaurioitunut, Taiwania köysi venytetty Sino - US pitkään aikaan.
Pian sen jälkeen Yhdysvallat normalisoitu suhteita Kiinaan vuonna 1979, Yhdysvallat allekirjoittivat sopimuksen myös ennakoiva suhteitaan Taiwaniin jopa 1979, joista Yhdysvaltojen ehtojen luvannut antaa puolustava aseita Taiwanille .
Presidentti Ronald Reagan, Yhdysvallat on ratifioinut yhteinen tiedonanto Kiinan kanssa vuonna 1982, joka sisältää säännöksiä, jotka mahdollistavat Yhdysvaltain aseiden myynti Taiwanille ei ole rajoitettu määrä ja laatu, ja viime vuosina se Oma tili on tehty.
Kuitenkin samana vuonna, että Yhdysvaltain hallitus hyväksyi myös kuuden vaatimuksia varmistaakseen aseiden Taiwaniin, jossa korostetaan, että Yhdysvallat ei ollut kuullut Kiina aseiden myynti Taiwanille, Yhdysvallat ei ole kiinteä aika lopettaa aseiden myynti Taiwanille.Tämä on amerikkalainen tapa toteuttaa politiikan välisten suhteiden tasapaino Taiwanissa ja Kiinassa.
 Taiwan joutua odottamaan hyvin kauan oman uuden F-35.
Taiwan joutua odottamaan hyvin kauan oman uuden F-35.
Ei ole mitään perustetta olettaa, että Yhdysvaltojen politiikka muuttuu suhteitaan Taiwaniin ja Kiinaan siirtämällä Modern Combat lentokoneiden F-35 Taiwaniin. Jopa 1990-luvun alussa, kun Kiina ei ole tärkeä kumppani Yhdysvaltojen sekä poliittisesti että taloudellisesti kuin nyt, entinen presidentti Clinton suostui olemaan siirtämättä uudenaikaisia ​​aseita Taiwanille laina. On selvää, USA ei kieltää aseiden myynti Taiwanille, mutta itse asiassa USA ei jatka sopivat siirtämisestä tätä seikkailua.
Mukaan raportin kongressin tutkimuslaitos, vuodesta 2000, USA myi aseita Taiwaniin: AAV7A1 amfibioajoneuvot torjua ajoneuvoissa, ilma-P-3C sukellusveneiden vastaisen, Patriot ohjuksia, helikoptereita Apache AH-64E paitsi F-16 hävittäjä, F-35.
Tämä johtui osittain negatiivisia reaktioita Sino - US (Kiina leikata sotilaallisia suhteita Yhdysvaltojen kanssa vuonna 2010). Mutta sitten Yhdysvallat on helpottanut tilannetta sitoumus olla siirtää aseita Taiwaniin. Vuonna 2011 kenraali Chen Bingde, jälkimmäinen on Kiinan puolustusministeri sanoi: "Yhdysvallat jatkaa siirtää aseita Taiwanille vaikuttaisi Yhdysvaltain ja Kiinan suhteissa, mutta vaikutukset riippuvat luonne sellainen ilmapiiri, joka suuren amerikkalaisen siirretty Taiwaniin. "
F-35 hävittäjiä sijaitsevat Yhdysvalloissa rajattu lista välttää siirron Taiwaniin, jos Yhdysvallat haluaa jatkaa hyviä suhteita Kiinan tasavallan. Yhdysvaltain puolelta, aseiden myynti Taiwanille on vain sitoutuminen, "ikoni", mutta Kiinan kanssa, tämä on erittäin tärkeä asia, joka vaikuttaa elintärkeitä etuja Kiinassa. Jos Yhdysvallat jatkaa sopinut myyvänsä F-35s Taiwan, Kiinan on reaktioita, että amerikkalaiset eivät halua, se luo esteitä suhteiden kolmenvälinen US - Taiwan - Kiina.
(Knowledge)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: