Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014


Sam Rainsy on Kambodžan tai Kiinassa?

International Security ) - Sam Rainsy vaati, että hänen esi-isänsä muuttivat Kiinasta ja ovat ylpeitä siitä alkuperää. Ei vain kehui Kiinan "ihanteellinen tyyppi, joka Kambodža oppia," Rainsy myös tukea Kiinan väitteet pitkin lainvastaisesta käyttäytymisestä, rikottu Vietnamin suvereniteettia Etelä-Kiinan merellä.

Yllyttää äärinationalismi, ja kutsui panettelua vastaan ​​Vietnamissa on tuttu varjolla Sam Rainsy puheenjohtaja oppositiopuolueen etnisten Saving CNRP Kambodža hakea ääniä vaaleissa.Viimeksi puheessaan vaativat mielenosoitukset Seam Reap maakunnassa, Sam Rainsy oli räikeän herjaavaa "Island (kiistänyt Etelä-Kiinan meren) kuuluvat Kiina, mutta Vietnam yrittää miehittää saaret Kiinasta, Vietnamista erittäin huono, koska ihmiset ", ja" Vietnam Kambodžan maa napata ".
Ylpeä kiinalaista alkuperää
Kambodžan sanomalehti kuvaili presidentti Sam Rainsy Kambodžan Salvation "on ovela poliitikko, hyvin järjestetty, mahdollisuuksia, itsekäs, tyhmä ja vastuuton, omatekoinen oppositiojohtaja ja on täysin syytteeseen lain nojalla. "
Yksi temppuja, Rainsy hyödynnettäisiin äänestäjien tukea, yllyttää konflikti on herjaavaa propagandaa miehitetty Vietnam, Kambodza invaasio, lupaava itsemääräämisoikeutta Vietnamin Phu Quoc Island voittoon vaaleissa, vaikka hän ollut mitään oikeudellista perustaa tehdä niin.
Sam Rainsy
Samaan aikaan, Rainsy julkisesti fawning, mielistely Kiina hakeakseen tukensa hänen poliittiseen toimintaansa. Ei vain kehui Kiinan "ihanteellinen tyyppi, joka Kambodža oppia," Rainsy myös tukea Kiinan väitteet pitkin lainvastaisesta käyttäytymisestä, rikottu Vietnamin suvereniteettia Etelä-Kiinan merellä.
Sam Rainsy vahvisti myös, että hänen esi-isänsä muuttivat Kiinasta ja ovat ylpeitä siitä alkuperää. Nämä tiedot ovat säännöllisesti Sam Rainsyn ja hänen vaimonsa mainitsee lehdistössä ja puheissa, sillä tapa tehdä vaikutuksen.
Monet poliitikot ja diplomaatit sanoi myös, että Sam Rainsy on Vallanhaluinen vandaali, aina näyttävät haluavan lietsoa poliittista ilmapiiriä Kambodžan todella kiehua, kunnes se saavuttaa tavoite.
Omalta osaltaan Sam Rainsy väittää olevansa demokraattinen ihanteellinen, voidaan "pelastaa" ja toi Kambodža boom: "Haaveilen moderni maa Kambodža. Olen elänyt yli puoli eliniän Euroopassa, minulla oli monta kuukautta Yhdysvalloissa ja näen eroa 2 yhteiskuntaa ".
New York Times lainasi Länsi analyytikko sanoi, että Sam Rainsy oli päällekäyvä itselleen törkeää kun pitivät itseään "historiallinen hahmo taistelussa tulevaisuuden Kambodžan".
"Kiina on merkittävä liittolainen Kambodža"
Puhuessaan BBC News päivätty 08.6.2013, puheenjohtaja Kambodžan kansalliskokouksen hätäapukoordinaattorin Party (CNRP) Sam Rainsy vaati "Kiina on suuri liittolainen Cambodia".Tämä näkemys toistettiin Rainsy monta kertaa julkisesti ja tiedotusvälineissä.
Lähes koko haastattelun Phoenix TV (Hong Kong) Päivämäärä 29.7.2013, Sam Rainsy kadu huutoäänestyksellä Kiinassa.
Sam Rainsy sanoi, että hän on ollut Kiinassa monta kertaa ja todistamassa kehitystä tässä maassa. Sam Rainsy vahvisti myös Kiinan "malli, joka Kambodža pitäisi oppia".
Houkuttelemiseksi huomiota ja tukea Kiinan, Sam Rainsy myös julisti hänen puolueensa pitää Kiinan tärkeä liittolainen: "Näemme Kiina ei vain ystävä, mutta liittolainen . Puolueemme tukea yhden Kiinan politiikkaa ".
Puheessaan, kun uusi vuosi 2013 lähetetään ulkomailta, Sam Rainsy sanoi myös: "Kiina on hyvä ystävä Kambodžan ensimmäinen" ja vannoi vilpittömästi tukea Kiinan.
Räikeästi "pro-suvereniteettia Kiinan Etelä-Kiinan meren"
Kiinassa pidetään liittolaisia ​​tai malli voi olla erityisen kysymyksiä ja Sam Rainsy CNRP. Mutta koska Kiina haluaa mielistely mutta räikeästi rikottu pyhä suvereniteettia Vietnam ei ole hyväksyttävää. Tämä poliitikko on monta kertaa ilmaissut tukensa loukkauksia Vietnamin suvereniteettia Etelä-Kiinan merellä, josta Kiina toteutettava kiireellisesti.
Puheessaan viime vuonna 2013, Sam Rainsy kehotti Kambodžan hallitus "kokonaisvaltaista tukea" Kiinan väittää suvereniteettia Hoang Sa ja Truong Sa Vietnamin huolimatta ilmeinen tosiasia, että Tämä julkea teko lähtenyt Kiinasta kansainvälisen oikeuden, ja alle voimakkaasta vastustuksesta Vietnamin sekä maailman yhteisöä.
Sam Rainsy pahoittelijana tämän häpeämättömästi soittaa, että: "ilmaista kiitollisuutta Kiinaan, joka on tukenut meitä useiden vuosikymmenien ajan, Kambodža oli pro-Kiina kattava yhden Kiinan politiikkaa ja suojella suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta maan ".
Jo ideologinen vastustus Vietnam, Sam Rainsyn retoriikka tuli yhä enemmän petollinen, kun BBC: n haastattelussa, hän äänekkäästi panetellaan Vietnam "miehitetty saarella Kiinassa" .
Rainsy rennosti tunnustettu väite täysin naurettavaa ja väärässä kysymys suvereniteettia Etelä-Kiinan merellä: "Jokaisella saarella on suojattu Kiinan alueella Kiinassa. Me tuomitsemme kaikki aggression vielä. Mutta se saari ja vain on Kiinan ainoa osa Kiinaa. "
Viimeksi, May 1/2014, aikana kampanja ralli kannattajat ennen uudelleen noin 1000 äänestäjät puolueen päämajassa maakunnassa Siem Reap CNRP, Sam Rainsy jälleen räikeästi julisti: "Me Kiina puolella, tuemme Kiinan vastaan ​​Vietnamissa Etelä-Kiinan meren kysymys. "
Puheen aikana, Sam Rainsy on käyttänyt aggressiivinen retoriikka vastaan ​​Vietnamissa, toistuvasti käyttää sanoja, jotka loukkaavat Vietnam.
Ei vain räikeä väite "saari (Itämeren riidat) kuuluvat Kiina, mutta Vietnam yrittää miehittää saaret Kiinasta, Vietnamista erittäin huono ihmisille," Sam Rainsy myöskään unohtaa sammal mainoksen, Vietnam "on myös Kambodžan maa napata" kuin tapa todistaa, että Kiina ja Kambodža ovat "ikäisensä".
Sam Rainsy oli kerran "taputti rintaansa," kehui, että muut puolueet Kambodžassa, Kiinassa voi tukea Kiinan meri kirkas kuin CNRP puolue. Ja vaikka Kiina ei ole niin innoissaan liukkain sanoja altistuminen, Kambodžan opposition poliitikot näyttävät Rainsy ei aio pysäyttää.
(Älymystönuorisolle)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: