Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014


Kannattajat Thaimaa vaalit: Respect ääneni

Thaimaan osalta ja Kambodza ) - Turhautunut ennen hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia kiihkeä liikkeen kannattajat Thaimaassa vaalien kampanjoiden sosiaalisessa verkkoyhteisö Facebook ja kynttilät kampanja, jossa vaaditaan " Kunnioita ääneni ".

"Me äänestämme. Haluamme äänestää! On 02.2.2014, mene äänestää, "satoja liikkeen aktivistit huutaa pro-vaaleissa, kun th
Bangkok ihmiset palavia kynttilöitä, joilla bannerit "Kunnioita ääneni" (Kunnioita äänestys) 17.1
Bangkok ihmiset palavia kynttilöitä, joilla bannerit "Kunnioita ääneni" (Kunnioita äänestys) 17.1
ääriään myöten sytyttävät kynttilöitä puistossa Bangkokissa tällä viikolla, AFP: n mukaan 18,1 päivää.
Hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia kahden viime kuukauden ajan ja yrittävät boikotoida vaaleja, koska hallituksen pääministeri Yingluck Shinawatra Thaimaan ehdotti tähän mennessä 2,2 AFP: n mukaan.
"Tavoitteemme on kertoa mielenosoittajia, jotka vain lopettaa, koska olemme kärsineet tarpeeksi", "aktivisti hyväksi vaaleihin liikkeen kertoi AFP. Tämä henkilö on kieltänyt henkilöllisyytensä, koska pelko hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia uhkaa.
Useat Facebook-sivut vaalien tukemisessa ja etsimään rauhanomaista ratkaisua luotiin sen jälkeen, kun väkivaltaa laukaisi aallon hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia aiheuttaen 8 ihmistä ja satoja loukkaantui.
Netizen julkaistaan ​​myös Facebookissa kuvia itsestään kuljettaa bannerit, jossa luki "Kunnioita ääneni."
Tarkkailijat kertoi AFP enemmistö äänestäneistä tukea ihmisiä Bangkokissa, mutta tämä liike tukee vaaleissa on levinnyt edelleen Thaimaahan.
(Thanh Nien)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: