Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Top 10" Surveillance Lies Edward Snowdenin Vuodot Vaja "lämpöä ja valoa" Upon

17 TAMMIKUU 2014
Tunnisteet:  ,  ,  ,  , 
Presidentti Obama toimittaa hänen NSA puheessaan 17. tammikuuta 2014.
Presidentti Obama toimittaa hänen NSA puheessaan 17. tammikuuta 2014.
Tänään presidentti Obama toimitetaan puheenilmoitti uudistuksista hän tekee sen toiminnan National Security Agency (NSA). Uudistukset, piirustus joitakin 43 antamat suositukset ulkopuolella Review Group Intelligence-ja viestintätekniikan Presidentti vahvistaa, ovat rajoittamalla jotkut vakoilusta ulkomaisten johtajien, vaatimaton rajat voimakas National Security Letters seurannan välineenä ja-vielä ole täysin eritelty-muutoksia puhelin metatietojen keräämistä ja ilmoittamista.
Huolimatta siitä, hän "ei aio vatvoa Mr. Snowdenin toimia tai motiiveja," presidentti ei arvostella Snowdenin "sensaatiomainen" liitetietoja "irtoaminen enemmän lämpöä kuin valoa." Mitä presidentti ei sanonut oli, että nämä valvonnan uudistukset olisi edes on ajateltu ilman Snowden paljastuksia. Itse asiassa nämä vuodot eivät vain "irtoa lämpöä ja valoa" NSA: n valvonta käytäntöjä ja metatietojen kokoelma. Ne osoittavat sarjan valheita, että hallinto ja sen tiedustelupalvelu toistuvasti kertonut amerikkalaiselle yleisölle vuonna yrittää pitää tätä valvontaa pimeässä.
Tuoda näitä valheita täydellisemmin pimeydestä, Unredacted esittelee lista "Top 10" piilee-puhemiehen, kongressi, ja tiedusteluviranomaiset-tietoa Yhdysvaltain hallituksen seurantaohjelmia:
1. "Se on läpinäkyvä."   Presidentti Obama 16. kesäkuuta 2013 annetun Charlie Rose Show
Vuonna 16 kesäkuu 2013, haastattelu Charlie Rose Show, presidentti Obama puolusti Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC), jossa "Se on avoin ... Joten tällä puhelimella ohjelmaa, sinulla liittovaltion tuomioistuimelle liittovaltion riippumattoman tuomarit valvoa koko ohjelman. Ja sinulla kongressin valvoa ohjelmaa, ei vain Tiedustelukomitea eikä vain lakivaliokunnan - mutta kaikki kongressin oli käytettävissään ennen viimeistä reauthorization tarkalleen, miten tämä ohjelma toimii. "
****
****
Putous paljastukset läpinäkyvyyden puute salaisen tuomioistuimen korostui FISC n oma 03 lokakuu 2011, hallitseva , joka johtaja National Intelligence James Clapper luokitus vastauksena Snowdenin vuotoja, että kurittanut hallituksen harhaanjohtavia tuomioistuin-kolme kertaa pelkästään vuonna 2011 noin luonteesta seurantaohjelmia.OpentheGovernment.org 's 2013 salassapito Raporttitoteaa, "valitsematta laajentumista kasvua hallituksen seurantaohjelmia johtuu suurelta osin ehdotonta salassapitoa ympäröivä FISC ja miten se tulkitsee lakia. FISC lausunnot tulkinnassa § 215 Patriot Act on mahdollistanut paljon laajempaa tietojen keräämistä kuin useimmat kansallista turvallisuutta ja kansalaisvapauksia ryhmät, ja jopa jotkut kongressin jäsenet, ymmärretään lain sallimaan. "Edustaja Justin Amash (R-Mich) lisäsi, että tapaamiset House Intelligence komitea keskustelemaan seurantaohjelmia yleisemmin olivat "farssi", toteaa, että "release hän joutui allekirjoittamaan nähdäksesi luokiteltuja asiakirjoja kielletty häntä keskustella niistä kenellekään - myös muita kongressin jäseniä, joilla kaikilla on välys keskustella niistä. Niin ei vain hän voinut saada suoria vastauksia, hän ei voinut vertailla kanssa kollegaansa kongressin jäsenten edelleen hänen oma käsitys. "
Screen ampui 17.1.2014 klo 6.38.55 PM
Presidentti Obaman lausunnot alkavat noin 2'12 minuutin merkki ProPublica videon "Onko Gov't valehteli Vakoilee? Mennään Videotape. "
2. "Voin sanoa yksiselitteisesti, että jos olet Yhdysvaltain henkilö, NSA voi kuunnella puheluita ja NSA voi kohdistaa sähköpostit." Presidentti Obama 16. kesäkuuta 2013 annetun Charlie Rose Show
Samana 16 kesäkuu 2013, haastattelu Charlie Rose, presidentti Obama sanoi NSA ei saa kohdistaa Yhdysvaltain kansalaisille, mutta Greg Miller ilmoitti hänen 30 kesäkuu 2013,Washington Pos t artikkeli, "väärää tietoa Classified NSA Ohjelmat Sisältää liitetiedot by Yhdysvaltain johtavia viranomaisia ​​", että "NSA: lla on merkittävä leveyttä kerätä ja säilyttää sisällön sähköpostit ja muut yhteydenotot Yhdysvaltain kansalaisia, jotka ovat pyyhkäisi ylös osana viraston tuomioistuimen hyväksymän seuranta kohde ulkomailla." Tätä tietoa säilytetään, sillä jopa viisi vuotta , ja sitä voidaan käyttää heti, kun FBI saa National Security Kirje, joille ei vielä  ole vaatimuksia  hakea hyväksyntää tai oikeudellista tarkastelua lähetettäessä.
Screen ampui 17.1.2014 klo 6.37.39 PM
DNI Clapper valheen löytyy 0'12 minuutin merkki ProPublica video " Onko Gov't valehteli Vakoilee? Mennään Videotape. "
3. "Ei, sir." johtaja National Intelligence James Clapper aikana 12 maaliskuu 2013, senaatin Intelligence kuulemistilaisuudessa
Aikana 12 maaliskuu 2013, senaatin Intelligence kuulemistilaisuudessa, senaattori Ron Wyden kysyi DNI Clapper jos NSA kerätty kaikenlaista tietoa miljoonia amerikkalaisia. Clapper sanoi: "Ei, sir."
Wyden: "Se ei?"
Clapper: "Ei tietoisesti. On tapauksia, joissa he voisivat vahingossa ehkä kerätä, mutta ei tietoisesti. "
Vuonna kirjeen senaatin Intelligence komitea, joka julkaistiin 2. heinäkuuta 2013 Läppä pyysi anteeksi "selvästi virheellinen" vastaus, sanoi hän antoi heille, koska "hän ajatteli sijaan eri osa valvontaa, Internetin sisällön kerääminen henkilöiden NSA uskoo olevan ulkomaalaisia ​​ulkopuolella Yhdysvalloissa. "Salassapito Newsin Steve Aftergood on tehnyt lisäksi väitteen , että senaatin Intelligence komitea oli sekaantuneet petokseen. Mukaan Aftergood, Clapper n "vastaus haastoi komiteaa tekemään oman valintansa joko ilmaista turvaluokiteltuja tietoja NSA ohjelma - jotta kumota ja korjata DNI vastaus - tai muuten tyytyy väärän tiedon levittämisestä yleisölle ... As Kävi ilmi, senaatin Intelligence komitea teki täsmälleen saman valinnan, että DNI Läppä on syytetty siitä. Komitea ilmeisesti päättänyt, että kansallinen turvaluokitus tekaistuja mitään velvollisuutta sillä oli tuottaa rehellinen ja tarkka julkista tietoa. Tämän seurauksena komitea itse tuli osasyyllinen on perustuttava julkisen petosta. "
4. "54"
Puhuessaan voittoa AFCEA International Cyber ​​Symposium Baltimoressa 27. kesäkuuta 2013 ja ilmoitti, että päivä NBC , kenraali Keith Alexander sanoi Yhdysvaltain hallitus häirinnyt 54 terroristien toiminnan avulla kerätyt tiedot kiistanalainen "kohdassa 702 Foreign Intelligence Surveillance Act "ja" Section 215 Patriot Act. "
Myöhemmin, 15 lokakuu 2013 , senaatin lakivaliokunnan kuulemistilaisuudessa, Alexander vahvisti, että hän valehteli sanoessaan NSA: n puhelin seurantaohjelmia oli estänyt 54 terroristi "tontteja tai tapahtumia." senaatin oikeuslaitoksen puheenjohtaja, senaattori Patrick Leahy korosti petos sanoen "vain 13 54 tapausta kytketty Yhdysvallat ... että vain yksi tai kaksi epäillään tontteja tunnistettiin seurauksena irtotavarana puhelimen levykokoelma."
Viime New America Foundationin tutkimus poijut väitettä, että nämä tiedot eivät ole yhtä arvokkaita kuin hallitus hiljaista. Raportissa todettiin ulos 225 terrorismin tapauksissa suoritetaan USA 9/11 jälkeen, ohjelma "ei ole ollut havaittavaa vaikutusta terroritekojen ehkäisyn", ja että "useimmissa tapauksissa perinteiset lainvalvonnan ja tutkiva menetelmien kärki tai todisteet aloittaa asian. "Lähtevät NSA apulaisjohtaja John C. Inglis sanoi 10 tammikuu 2014, haastattelu NPR että vaikka ohjelmaa ei lopullisesti esti iskuista" En aio antaa että vakuutuksen ylös, koska se on välttämätön osa kattaa sauma, että en voi peitä. "Fifty Four kääntyi kolmetoista, nollaan, jotta" vakuutuksen. "
Screen ampui 17.1.2014 klo 6.37.55 PM
Kenraali Alexander lausunto alkaa 1'28 minuutin merkki ProPublica video " Onko Gov't valehteli Vakoilee? Mennään Videotape. "
5. "Emme pidä tietoja Yhdysvaltain kansalaisia." DNI Clapper puhuessaan American Enterprise Institute 09 heinäkuu 2012
Puheessa American Enterprise Institute 9. heinäkuuta 2012, keskustelemme NSA: n uusi Utah Data Center, Clapper sanoi "Meillä ei olla tietoja Yhdysvaltain kansalaisia." Documents vuotanut Edward Snowden paljastaa, että todellisuudessa, NSA omistaa edelleen tietoja Yhdysvaltain kansalaisille, vain poistamalla se "viiden vuoden kuluttua . "
Senaattori Feinstein puheenvuorosta alkaa 1'43 merkki ProPublica video "Onko Gov't valehteli Vakoilee? Mennään Videotape."
Senaattori Feinstein puheenvuorosta alkaa 1'43 merkki ProPublica video " Onko Gov't valehteli Vakoilee? Mennään Videotape. "
6. "Antaa hallitus sama viranomainen kansallisen turvallisuuden tutkimuksista saada fyysiset tallenteet että poistutaan tavallinen rikosasia kautta tarralaminaattimarkkinoiden."senaatin Intelligence puheenjohtaja senaattori Dianne Feinstein puhuu senaatin lattialla 22 toukokuu 2011
Aikana puheen hän antoi senaatin kerroksessa 22. toukokuuta 2011 senaattori Dianne Feinstein väitti, että puhelutiedot mukaisesti kerättyjä Business Records tarjoaminen USA Patriot Act ovat analogisia aikana kerättyjen tietojen tarralaminaattimarkkinoiden, kun todellisuudessa salassa tuomioistuimessa tilauksia luokitus kiitos Snowdenin vuodot osoittavat NSA valvonta on paljon laajempi kuin tällainen haasteen sallisi. Feinstein lausunto pyydetään ryhmä 26 Senators lähettää kirjeen 28. kesäkuuta 2013 mennessä DNI Läppä lisätietoja irtotavarana seurantaohjelmia, vedoten "[s] Ä Ä T Ö vanhempien virkamiesten että Patriot Act viranomainen on" analoginen grand Tuomariston haasteen "... oli se vaikutus, harhaanjohtamisesta siitä, miten lakia tulkitaan ja toteutetaan."
7. "NSA kestää erittäin huolellinen estämään väärinkäytökset ja että on olemassa huomattava valvonnan järjestelmä." Senaattori Dianne Feinstein on 23 elokuu 2013
Senaattori Dianne Feinstein (D-California) sanoi lausunnossaan 23. elokuuta 2013, että "NSA vie erittäin huolellinen estämään väärinkäytökset ja että on olemassa huomattava valvonnan järjestelmä. "lausunnossaan, sen jälkeen NSA vahvisti Bloombergin News ", että jotkut analyytikot tietoisesti huomiotta rajoituksia arvovaltansa vakoilla amerikkalaiset," on selvästi hylätty 10. syyskuuta 2013 James Clapper, joka lähetetty DNI verkkosivuilla , että "[t] hän noudattamista tapauksia käsitellään näissä asiakirjoissa johtui suurelta osin teknologian monimutkaisuus käyttää yhdessä suurimman puhelinliikenteen metatietojen keräämistä ohjelman, vuorovaikutus että teknologia muihin NSA järjestelmiin, ja puute yhteinen ymmärrys keskuudessa eri NSA komponenttien siitä, miten tiettyjä näkökohtia monimutkainen arkkitehtuuri tukevat ohjelma toimi. Nämä aukot ymmärrystä johti puolestaan ​​tahattomia vääriä tavalla kokoelma kuvattu FISC. Kuten asiakirjoissa ei ollut yksittäinen syy tapahtumista ja itse asiassa useita onnistuneita valvonnan, hallinnan ja teknologian prosesseja toiminut suunnitellulla ja paljastui näissä asioissa. "
NSA johtaja Keith Alexander.  AP Photo
NSA johtaja Keith Alexander. AP Photo
8. "NSA / CSS työvoimasta on toteuttanut sen kansallista turvallisuutta vastuunsa yhtä ja kunnioittaen täysin kansalaisvapauksia ja yksityisyyden." 25 kesäkuu 2013 , lausunto lähetetty kenraali Keith Alexander NSA / CSS työvoimaa.
2009 järjestys Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC), sanoi, että " alkuajoista "NSA soitto vakoilusta ohjelman 2006 alusta, virasto on tehnyt tuhansia tutkimuksia puhelinnumeroita ilman mitään tuomioistuimen määräsi seulonta suunniteltu suojelemaan amerikkalaisia ​​laittoman hallituksen valvontaa.
Itse asiassa mukaan Declassified 2001 NSA muistio  lähettäjä National Security Archive, NSA on ajanut "uudelleen ja uudelleen käyttöön "sen soveltaminen neljännen muutoksen ja sen tulkinta Yhdysvaltain kansalaisten oikeutta yksityisyyteen, sillä ennen 9/11. Tämä oli välttämätöntä, se väitti, saavuttaa "voimakas, pysyvä läsnäolo maailmanlaajuisesti televerkossa." Puhumattakaan, salainen tuomioistuin määrää poistaminen on mahdollista vain, kun Snowdenin vuodot paljastavat hallituksen toistuvista harhaanjohtamisen FISC " pohjimmiltaan muuttaa tuomioistuimen ymmärrystä Keräys toteutettiin §: n nojalla 702 ja edellyttää huolellista uusiutuminen monien arvioiden ja olettamusten perustana sen ennakkohyväksyntää . "
9. "Hallitus  ei voi kohdistaa kaikkien alle tuomioistuin-hyväksyttyjä menettelyjä  tätä ohjelmaa ellei ole asianmukainen ja dokumentoitu ulkomaisten tiedustelupalvelujen tarkoitusta varten hankinnan, kuten terrorismin torjunta, vihamielinen cyber toimintaa tai ydinaseiden leviämistä. "   lausuma oikeusministeri Eric Holder sanoi 15. kesäkuuta 2013 puhuessaan Yhdysvaltain ja Euroopan unionin ministerikokous Dublinissa, Irlannissa.
Kuitenkin 03 lokakuu 2011 , FISC tuomion luokitus jonka DNI jälkeen Snowdenin vuotoja, osoittaa selvästi tämä ei ole totta, jossa todetaan, että "tuomioistuin ei voi varmasti tietää tarkan määrän kokonaan kotimaassa tapahtuvan viestinnän kautta hankittujen tämä kokoelma, eikä Tietääkö määrä muiden kuin kohde-viestinnän hankittu tai missä määrin nämä tiedonannot ovat ja sieltä Yhdysvallat henkilöitä tai henkilöitä Yhdysvalloissa. "
10. "Muita keinoja." Presidentti Obama aikana hänen 09 elokuu 2013, lehdistötilaisuus
Q & ajan hänen 09 elokuu 2013, lehdistötilaisuudessa, Obama sanoi "Jos huolenaihe oli se, että jotenkin tämä oli ainoa tapa saada nämä tiedot ulos yleisölle, allekirjoitin ulosmittauksesta hyvin ennen Mr. Snowden vuotanut näitä tietoja että jos ilmiantajan suojaa tiedustelupalvelu - ensimmäistä kertaa. Joten oli muita keinoja käytettävissä joku, jonka omatunto sekoitettiin ja arveli tarvitsevansa kyseenalaistaa hallituksen toimia. "Tietenkin, suojaukset eivät koske urakoitsijat. Government Accountability Project, ilmiantaja asianajo järjestö, väitti , että jos ilmiantajan suojaa sovelletaan urakoitsijat, "Snowdenin paljastukset olisivat olleet suurempi mahdollisuus tulla ratkaisemaan tehokkaasti organisaation sisällä."
Kunniamainintaa
1. "Tämä on lockbox vain puhelinnumeroita, nimiä ei, ei osoitteita siinä, olemme käyttäneet sitä säästeliäästi, se on ehdottoman valvoo lainsäätäjä, tuomiovaltaa ja toimeenpanovallan, on paljon suojaa sisäänrakennettu"
House Intelligence komitean puheenjohtaja Mike Rogers vakuutti CNN: n State of the Union 16. kesäkuuta 2013, että NSA: n seurantaohjelma oli vähäinen eikä ole invasiivisia vanavedessä Edward Snowdenin vuotoja. Vaikka Rogers kommentteja, lokakuu 2011 FISC tuomio kurittanut hallituksen harhaanjohtavaa tuomioistuin sisällöstä pyyhkäisi esiin sen metatiedot kokoelma. Tuomioistuin oli uskoteltu, että hallitus on vain kerätä "To / From" tietoja sähköposteja, ja kurittanut hallituksen myöhässä paljastava "noin" tietoa, sanomalla " [t] hän tuomioistuin on levoton, että hallituksen paljastukset koskevat NSA: n hankinta Internet-kaupoilla kolmannen esimerkiksi alle kolme vuotta hallitus oli esittänyt merkittävän vääristelyä soveltamisalaa koskeva merkittävä kokoelma ohjelman. "
2. "Kongressin jäsenet on sama yksityisyyden suojaa kuin kaikki Yhdysvaltain henkilöt."
Vastauksena kirjeen senaattori Bernie Sanders  kyselemällä jos virasto on tällä hetkellä vakoilee, tai oli koskaan vakoilla, valittiin Yhdysvaltain viranomaiset, NSA antoi kirjallisen lausunnon sanomalla "NSA: n viranomaiset voivat kerätä signal intelligence tiedot sisältävät menettelyjä, jotka suojaavat yksityisyyttä yhdysvaltalaisten henkilöiden. Tällaisen suojan on rakennettu ja leikkaa koko prosessin. Kongressin jäseniä on sama yksityisyyden suojaa kuin kaikki Yhdysvaltain henkilöä. NSA on täysin sitoutunut avoimuuteen kongressille. Meidän vuorovaikutus kongressi on ollut laajaa sekä ennen ja koska median paljastukset alkoivat viime kesäkuussa. "
Itse asiassa, mitä NSA tarkoitin oli, että kongressi on sovellettava samoja valvonnan "normaali" kansalaisia, ja NSA ei pidä perussopimus kysymystä vallanjaon välillä toimeenpanovallan ja lainsäätäjiltä, ​​koska se kerää valvontaa. On syytä huomata, että on olemassa ennakkotapaus senaattori Sanders tiedusteluihin. Hiljattain luokitus NSA historia ,  American Kryptologia kylmän sodan aikana , joka Arkisto voitti vapauttamista, osoittaa, että kylmän sodan aikana NSA seurataan tiedonannon näkyvästi amerikkalaiset, kuten ulkomailla puheluita ja kaapeli liikennettä kahden kongressin jäseniä, Senaattori Frank Church (D-Idaho) ja senaattori Howard Baker (R-Tenn.). Luokitus historia osoitti myös, kuten presidentti Obama totesi puheessaan tänään, että NSA seurataan "uhkia" MLK, Muhammad Ali, New York Times toimittaja Tom Wicker, ja veteraani Washington Post huumoria kolumnisti Art Buchwald.
3. Virkamiehet ovat säännöllisesti vaatineet, että NSA kerää vain metatiedot sen tarkastelua, vaatii tämä ei riitä loukata henkilön yksityisyyden suojaa, koska metadata on persoonaton tietoa. Entinen CIA: n apulaisjohtaja Mike Morrell valottaa tätä vääristely metatietojen hänen 11 helmikuu 2014, todistuksensa ennen senaatin lakivaliokunnan sanoen On melko vähän sisältöä metatiedon ", Morrell sanoi."Ei ole jyrkkää eroa metatiedon ja sisällön. Se on enemmänkin jatkumo. "
Vaikka presidentti Obaman pyrkimykset eivät paneutua Edward Snowden tai hänen tekonsa, yleisön pitäisi. Ilman näitä vuotoja, amerikkalainen yleisö ei ollut, vuonna Snowdenin sanat "riittävästi tietoasiitä, minkälaisia ​​modernin tiedustelua, jotta tietoon perustuvaa keskustelua. "Kuten Snowden toivoi, Äänestäjät saattaisi nyt olla" valmis sietämään yksityisyyden yllä turvallisuutta. "Tällä Ainakin he voivat nyt "tehdä, että valinta tietojen perusteella", eikä virheellisiä, perusteettomia lausuntoja hallinto-ja tiedustelupalvelu virkamiehet.

Ei kommentteja: