Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

AktivismiArtikkelitTerveys- 18 tammikuu 2014

6153723552_0f3813c4f0_oAnthony Gucciardi
Toisessa isku propagandakoneisto, joka on ruokkineet GMO Juggernautteja kuten Monsanto ym., Maine tulee nyt toiseen tilaan (kun Connecticut) käynnistää pakollisia merkintöjä elintarvikkeiden tuotteita, jotka sisältävät geneettisesti muunnettuja ainesosia.
Suuren voiton, vaikka se sisältää määräyksen: Viisi lähivaltioiden  on myös omaksuttava  GMO merkintöjä koskevat säädökset.
Se ei todellakaan ole sitä, mitä halusimme, mutta se avaa puheenvuoro lähivaltioiden aloita omaa lainsäädäntöään. Ja hämmästyttävän, koronnosto vaikuttaa peräti 70% tai niin kaikki tuotteet, jotka tällä hetkellä asuvat Maine ruokakaupat, jos naapurivaltiot liittyvät unioniin - suuri hitti valmistajia vastaan, jotka edelleen kiinni myös geneettisesti muunneltu ainesosia niiden elintarvikkeita. Se ei ole yllätys, kun Monsanto ja sen kätyrit yrittää haastaa lain hengiltä vetoamalla arvoton tiede että GMO "täsmälleen sama" kuin luonnollisia ainesosia.
Valitettavasti Monsanto on onnistunut pahoinpitelystä GMO merkintöjen ohi sekä rahallisesti että oikeudellisesti.Loppujen lopuksi ehkä muistatte, kun Monsanto  avoimesti matkivan liittovaltion virastojen  jotta tukahduttamaan Kalifornian Prop 37 GMO merkintöjä kampanja - liikkua, että he pystyivät saada pois.
Maine päätös on se voitto tietoisuutta tarpeellisuutta ja suosio GMO merkintöjä, mutta se on nyt meidän tehtävämme työntämään muita valtioita hyväksymään vastaavia lakeja, jotta aktivoida kampanjan täysillä tasolle.
Lähteet:

Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: