Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014

Onko Terrorismin uhka Real?



Kun seisomme jonossa turvatarkastuksia lentokentillä, meillä voi olla vahva tunne, että meidät paimennetaan kuin karjaa. Lentomatkat on muuttunut, ja on tullut selvästi vähemmän miellyttävä, sillä terrorismin pelko korvattiin pelko kommunismin tekosyyllä, että hallitukset antavat toisaalle valtavia summia rahaa kipeästi sosiaaliset tavoitteet pohjattomaan kaivoon sodan.
Innocent isoäidit, ja heidän lapsenlapsensa, vaaditaan riisumaan kenkänsä ja vyöt. Kaikkia kohdellaan kuin rikollista. Se on nöyryyttävä kokemus. Saatamme tuntea tyhmä ajaa karjaa, ja tarkoitus farssi ei ole niinkään estää matkustajakoneita alkaen sabotoidaan, koska se on pitää ajatusta terrorismin tuoreena mielessämme.
Onko terrorismin uhka todellinen? Vai onko se kuin haukkuva koira ajo lauma? Ilmastonmuutoksen uhka on hyvin todellinen todellakin. Uhka tulevalle maailmanlaajuinen elintarviketurva on todellinen myös.
Jo 11 miljoonaa lasta kuolee vuosittain aliravitsemukseen ja köyhyyteen liittyviä syitä. Uhka ihmisten sivistyksen ja biosfäärin aiheuttamat mahdolliset kolmas maailmansota on todellinen. Uhka sammumisen uusiutumattomien luonnonvarojen ja talouden romahduksen on todellinen.
Liittyvistä vaaroista meidän epävakaa osittaiskassavarantovelvoitteiseen pankkijärjestelmä ovat myös todellisia. Näiden lisäksi aivan liian todellisia uhkia tulevaisuutemme, terrorismin uhka on häviävän pieni.
Miljoonia nälkään. Miljoonat kuolevat vuosittain ehkäistävissä oleviin sairauksiin. Miljoonat kuolevat seurauksena sotia. Verrattuna nämä numerot, yhteensä count terrori uhreja on häviävän pieni. On jopa näkymätön verrattuna kuolonuhrien määrä vuosittain auto onnettomuuksia.
Terrorismi on keksitty uhka. Meidän puolustusteollinen keksi sen ottaa paikka uhka kommunismin päättymisen jälkeen kylmän sodan. He keksivät sen niin, että he voisivat jatkaa menojen 1.700.000.000.000 dollareita vuodessa aseisiin, määrä lähes liian suuri kuvitella.
Joten ihmiset, ajaa karjaa, on tehty pelätä terrorismia. Miten tämä tapahtuu? Se oli helppo 9/11 jälkeen. Voisiko olla, että tarkoituksena 9/11 katastrofi oli saada ihmiset pelkäämään terrorismia, jotta he voisivat helpommin manipuloitavissa, helpommin riistetty kansalaisoikeudet, helpommin ajautuvat sotaan Irakia vastaan?
On vahvaa näyttöä siitä, että monet korkeassa asemassa valtiollisten tiesi hyvin kehittynyt, että World Trade Center olisi hyökätty, ja että he tekivät katastrofin paljon huonompi kuin mitä se muuten olisi ollut. Tämä näyttö on saatavilla Internetissä.
Tässä muutamia linkkejä:
http://www.transcend.org/tms/2013/12/911-explosive-evidence-experts-speak-out/ 

Olemmeko ajeta kuin karjaa uuteen sotaan, toinen fake uhka? Iran todella uhka? Se on maa, joka ei ole hyökännyt mitään sen naapureita luvulla, vaikka se on usein itse hyökänneet. Israelilla on 300 ydinaseita, ja USA on monia tuhansia, mutta he väittävät, että Iranin siviilikäyttöön ydinohjelman on uhka. Onko se todellinen uhka, vai olemmeko parhaillaan ajo, kuin karjaa, jota vääriä uhkaa.
Jyrkänteeltä jota kohti me ajetaan on erittäin vaarallinen todellakin. On olemassa todellinen vaara, että sotilaallinen hyökkäys Iraniin voisi kärjistyä kontrolloimattomasti maailmansodan. Kun lähestymme 100 vuotta alusta maailmansodan, on muistettava, että tämä katastrofaalinen tulipalo aloitettiin toiminta rajallista Itävallan rangaista Serbian nationalistit, mutta se laajeni hallitsemattomasti.
Lähi-itä on jo erittäin pahoillaan alueella, ja se on alue, jossa USA ja Israel ei voida sanoa olevan yleisesti suosittu. Ehkä hyökkäys Iraniin aloittaa vallankumous Pakistanissa, mikä heittää Pakistanin ydinaseita konfliktista puolella Iran? Lisäksi sekä Kiina ja Venäjä ovat vankkumaton liittolaisia ​​Iranin.
Ehkä he olisivat vedetyksi sotaan. Ainakin, Kiina olisi varmasti tehdä taloudellista vahinkoa Yhdysvaltain avulla sen suuri dollarin omistukset. Lisäksi suuri osa maailman tarjonta öljy virtaa salmen kautta Hormuz. Konflikti alueella todennäköisesti lopettaa tämän virtauksen ja lähettää öljytuotteiden hinnat läpi katon.Taloudelliset seuraukset olisivat tuhoisat.
Lakatkaamme ajetaan kuin karjaa, jonka keksi uhkia. Sen sijaan voimme tarkastella hyvin todellinen vaaroista, jotka uhkaavat ihmisen sivilisaation, ja teemme kaikkemme niiden välttämiseksi.
Yksi voi paimentaa karjaa, mutta ei voi paimentaa leijonia. Kuten Shelly sanoi: "Te olette monta. Ne ovat muutamia. "



John Scales Avery, Ph.D. on jäsen TRANSCEND verkko-ja Associate emeritusprofessori HC Ørsted Institute, University of Copenhagen, Tanska. Hän on puheenjohtaja sekä Tanskan Pugwash Group ja tanskalainen rauhan Akatemiassa ja sai koulutusta teoreettisen fysiikan ja teoreettisen kemian MIT, University of Chicago ja University of London. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita sekä tieteellisiä aiheita ja laajempia yhteiskunnallisia kysymyksiä. Hänen viimeisin kirjansa on http://www.learndev.org/dl/Crisis21-Avery.pdf.

John Scales Avery

© 2014 TMS

Ei kommentteja: