Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014


Rodman "puolustaa" Kim Jong-un: American suuttumusta

International Security ) - Puhuminen "outo" lentopallo tähti Dennis Rodman noin amerikkalainen pidätettiin Pohjois-Korea on aiheuttanut laajan protestien aallon eri puolilla maata, erityisesti perheille pidätettyjen .
Rodman oli Pohjois-Koreassa keskiviikkona (08.1.2014) kilpailemaan koripallo joukkueet juhlan kunniaksi Korean Kim Jong-un syntymäpäivä. Tämä on neljäs kerta kansallisen Rodman "salaisuus" on.
Rodman "puolustaa" Kim Jong-un: American suuttumusta
Rodman "puolustaa" Kim Jong-un: American suuttumusta
Kauko haastattelussa Pjongjangissa tiistaina Rodman on reagoinut vihaisesti kysymyksiin CNN: n Chris Cuemo "New Day", että hän oli pyytänyt Pohjois-Korean johtaja tapauksessa vai ei Kenneth Bae (Viime vuonna Kenneth Bae tuomittiin 15 vuodeksi työleirille Pohjois-Koreassa keskittyen aikoo kaataa hallitus).
Vastaa kysymykseen edellä, Rodman sanoi Kenneth Bae - Korean American - teki jotain väärin, mutta ei täsmentänyt, mitä se on.
"Ymmärrätkö, mitä hän tekee täällä (Pohjois-Korea) vai ei?" Rodman kysytty uudelleen. "Ei, ei, ei, minä vastaan, kerro minulle. Miksi hän pidetään täällä, miksi? "- CNN toimittaja palautetta.
"En todellakaan halua puhua tästä asiasta." Rodman sanoi ennen äkillisesti muuttaa riita puhua hänen koripallo joukkuetoverinsa olivat lähteneet kotiin pelaamaan Korean esiintyjiä kuten.
Aiemmin Rodman on julistettu "Kim Jong-un on hyvä mies" ja katso johtaja Kim ystävänä.
Bill Richardson - entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs YK arvosteli myös Rodman ja sanoi olevansa pettynyt asenne amerikkalainen koripallotähti.
BAE: n sisko, Terri Chung kertoi Anderson Cooper että Rodman sanoi mitä todella liian järkyttynyt ja loukkaantunut liikaa. Kenneth Bae - nyt on 3 uutta lasta siirrettiin keskitysleirille työvoiman sairaalaan terveydellisistä tilan huononemisen Jatkuvan ajan vangittuna.
Äiti Bae, Bae Myunghee hän kertoi CNN elokuussa, että hänen poikansa oli harras katolinen ja tietämätön poliittinen järjestelmä Koreassa olisi pitänyt pidätetty ateisti maan toimintaa uskonto.
Chung sanoi olevansa pettynyt, koska Rodman ei käytetty suhde Kim auttaa häntä hänet vapautettiin sairaalasta Jiaxuanin Koreassa.
"Hän on mahdollisuus tehdä hyviä asioita ja auttaa puolustamaan Kenneth, mutta hän kieltäytyi tehdä sen, jopa julma kohti syytetyn Kenneth. Hän ei tiedä mitään Kenneth, hänen tapauksessaan. Tämä ei ole peli, se on asia ihmisen elämässä. "
Bill Richardson - entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs YK arvosteli myös Rodman ja sanoi olevansa pettynyt Yhdysvaltojen asennetta koripallotähti: "Luulen, Dennis Rodman on käyttäytynyt niin pitkälle, kuin on annettu ymmärtää Kenneth Bae on rikollisuutta. Se ei ole synti, Kenneth Bae on amerikkalainen vain epäillään hän oli ollut vangittuna viime vuoden huono terveydentila, hän ansaitsee olla takaisin kotiin. "
Tämä lausunto on vastoin mitä Rodman kirjoitti Twitterissä toukokuussa, että hän pyytäisi Kim "vapauttamaan Kenneth" matka Pohjois-Koreaan, jossa hän myönsi, että hanke "koripallo diplomatiaa" - on "hyvä idea maailmalle."
(One World)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: