Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Kiina perusti Hypersonic Missile Test

Post Kategoriat: Aasia
Mike Wall, Space.com / neljäs Media Uutiset | perjantai, 17 tammikuu 2014, 09:36 Peking

Tämä Air Force kuvassa esitellään X-51A Waverider scramjet ajoneuvon aikana hypersonic lennon aikana ...

Kiinan hiljattain testi hypersonic aine ei saa tarpeettomasti hälytys Yhdysvalloissa tai missään muussa valtiossa, Kiinan armeijan virkamiehet sanovat.
Testi Kiinan uusi " hypersonic  luisto ajoneuvo ", joka ilmeisesti tapahtui 9. tammikuuta ei ollut suunniteltu etukäteen kansakunnan kyky tunkeutua Amerikan ohjuspuolustusjärjestelmiä mukaan antama todistus Kiinan valtiovarainministeriön National Defense.
"On normaalia, että Kiinan tieteellisiä kokeita rajojensa sisällä mukaan suunnitelmiaan," julkilausuman lukee, valtion ylläpitämissä sanomalehti  China Daily raportoi  tänään (16 tammikuu). "Kokeet eivät kohdistu mihinkään kansakunta eikä mitään erityistä tavoitetta."
Kiinan hypersonic luisto Auto on todennäköisesti käynnistetään huipulla mannertenvälistä ohjusta (ICBM), sitten vapautetaan korkeudessa 62 mailia (100 km) tai vähemmän,  mukaan Washington Free Beacon , joka raportoitiin ensimmäisen testin 13 tammikuu. Glider voi zoomata sitten kohti tavoitettaan jopa 10 kertaa äänen nopeudella (joka on noin 761 mph eli 1225 km / h, merenpinnan tasolla).
Hypersonic luistoa kuljettavat ajoneuvot ydinpommi olisi vaikeampi havaita, seurata ja pysäyttää kuin standardi ohjuksen koska entinen lentorata ei tavoita avaruudessa, Washington Free Beacon raportoitu.
Monet virkamiehet Yhdysvalloissa ovat ilmaisseet kasvavan huolensa vauhti Kiinan sotilaallista kehitystä. Mutta Kiina on pitkä tie kuljettavana, ennen ohittaminen Yhdysvalloissa tällä alalla, jotkut asiantuntijat sanovat.
"Yhdysvaltain nauttii edelleen johtava asema sotilaallinen kyky, sekä strategisia aseita ja tavanomaisten aseiden", sanoi Fan Jishe, asiantuntija Yhdysvaltain opintoja Kiinan yhteiskuntatieteiden akatemian mukaan Kiinan Daily. "USA on omistettu huipputeknisiä aseita tutkimusta jo pitkään, ja Kiina on edelleen melko taaksepäin tällä alalla."


Todellakin, Pentagon on kehittänyt omaa hypersonic ajoneuvojen vuosia. Esimerkiksi Air Force työskennellyt Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) on 300.000.000 dollaria  X-51A hypseronic ohjelma , joka alkoi vuonna 2004 ja kääritty toukokuussa 2013 koelento neljäs ja viimeinen robotti Waverider scramjet ajoneuvon .
Ja DARPA on myös kehittää miehittämätön pommikone prototyypin nimeltään HTV-2, joka saavutti 20 kertaa äänen nopeudella aikana elokuu 2011 koelento ennen kuin menetti.


Kiina vahvistaa Hypersonic Missile Carrier ...


Mike Wall, Senior Writer, Space.com

Copyright 2014  SPACE.com , TechMediaNetwork yritys. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: