Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

VAROITUS: ERITTÄIN grafiikkaa sisältäviä: Kuvat Näytä Yhdysvaltain merijalkaväen Burning elinten Irakin Kapinalliset

Shocking valokuvia emerge osoittaa Yhdysvaltain merijalkaväen polttaminen elinten Irakin kapinallisia, poseerata kuvia luurankoja ja jopa vihollisen sotilaan jäännökset syövät koiran Pentagon käynnistää koetin


  • Räjähtävä valokuvia, kuulemma otettu Fallujassa vuonna 2004, ovat herättäneet Marine Corps tutkimuksen
  • Kuitenkin monet 41 laukausta, saatu TMZ, ovat aivan liian kammottava julkaista
  • Kaksi kuvissa Marine kaatamalla bensaa vihollisen edelleen, toinen kaksi kuvaa näyttää Irakin sotilaat nousevat liekit taas viidesosa kuva vangitsee hiiltynyt elinten
  • US Central Command, joka valvoo sotilaallisia operaatioita Lähi-idässä, määritetään valokuvia ei ollut saatettu niiden tietoon ennen

Järkyttävät kuvat kuvaavat Amerikkalaissotilaat polttaminen elinten mitä näyttävät olevan Irakin kapinalliset, on syntynyt tänään.
Räjähtävä valokuvia, kuulemma otettu Fallujassa vuonna 2004, on jo herättänyt Marine Corps tutkimuksessa, mutta monet 41 gag-asiakkuutta laukausta ovat aivan liian kaamea julkaista.
Kaksi kuvissa Marine kaatamalla mitä näyttää bensiinin edelleen vihollisen sotilasta ja toinen kaksi kuvaa näyttävät osoittavan edelleen leimahtaa liekkeihin. Kaksi muuta kaapata järkyttävän hiiltynyt elimissä.

VAROITUS: ERITTÄIN grafiikkaa sisältäviä
Kammottavaa: Shocking havainnollistavia Amerikkalaissotilaat polttaminen elinten mitä näyttävät olevan Irakin kapinalliset ovat nousseet tänäänKammottavaa: Shocking havainnollistavia Amerikkalaissotilaat polttaminen elinten mitä näyttävät olevan Irakin kapinalliset ovat nousseet tänään

Burning: räjähtävä valokuvia, kuulemma otettu Fallujassa vuonna 2004, näyttävät osoittavan Yhdysvaltain sotilaan kaatamalla bensaa elinten Irakin kapinallisiaBurning: räjähtävä valokuvia, kuulemma otettu Fallujassa vuonna 2004, näyttävät osoittavan Yhdysvaltain sotilaan kaatamalla bensaa elinten Irakin kapinallisia

Sairaat näppäyskiinnittimet yksinomaan saatu  TMZ , joka kääntyi heidät Pentagonin viime viikolla, liipaisu koetin. 
Mukaan verkkosivuilla, US Central Command, joka vastaa sotilasoperaatioiden Lähi-idässä, tarkistetaan valokuvia onko ne oli saatettu niiden tietoon ennen.
He päättivät he eivät olleet.
Muut kammottavaa kuvat osoittavat Marine kyykyssä vieressä kallo poseeraamaan kameran.Hänen Yhdysvaltain armeijan yhtenäinen on selvää, hänen kasvonsa hän pukeutuu leveä virne ja hän osoittaa hänen aseella luuranko.
Toisessa kuvassa sotilas rifling läpi taskuihin niukka edelleen Irakin sotilas.  
TMZ sanoi, että se on pidätetty pääosan kuvat - joista yksi esittää elin syövät koira - koska ne ovat aivan liian graafinen. 

Grim: Monet 41 gag-asiakkuutta laukausta ovat aivan liian kammottava julkaistaGrim: Monet 41 gag-asiakkuutta laukausta ovat aivan liian kammottava julkaista 
koetin: karmeita kuvia on jo herättänyt Marine Corps tutkimuksenkoetin: karmeita kuvia on jo herättänyt Marine Corps tutkimuksen 
Hiiltynyt: Kaksi lisää kuvia kaapata järkyttävän hiiltynyt elintenHiiltynyt: Kaksi lisää kuvia kaapata järkyttävän hiiltynyt elinten

Se kertoivat nähneensä yli tusina kuollut kapinallisten yhteensä vuonna katalan kuvia, useissa valtioissa, kuten jotkut katettu kärpäsiä.
Department of Defense sanoi kuvat näyttävät osoittavan Amerikkalaissotilaat rikkoo Uniform Code of Military Justice. Säännöissä esitetään, että se on rikos hoitaa huonosti edelleen.
Ei ole vanhene rikollisuutta, mikä tarkoittaa merijalkaväen voidaan asettaa syytteeseen, vaikka he eivät enää aktiivinen sotilaallinen. Jos tuomittu, sotilaat voisi mennä vankilaan.
"Olemme tietoisia kuvia näkymisen TMZ.com jotka kuvaavat yksilöiden US Marine univormut polttava mitä näyttävät olevan ihmisen jäännökset"  Cmdr Bill puhuu, alkaen puolustusministeri toimisto, kertoi MailOnline keskiviikkona.

Pentagon: sairas näppäyskiinnittimet yksinomaan saatu TMZ, joka kääntyi heidät Pentagonin viime viikolla, liipaisu koetinPentagon: sairas näppäyskiinnittimet yksinomaan saatu TMZ, joka kääntyi heidät Pentagonin viime viikolla, liipaisu koetin
Poseeraa: Muut kammottavaa kuvissa Marine kyykyssä vieressä kallo poseeraamaan kameran.  Hänen Yhdysvaltain armeijan yhtenäinen on selvää, hänen kasvonsa hän pukeutuu leveä virne ja hän osoittaa hänen aseella luurankoPoseeraa: Muut kammottavaa kuvissa Marine kyykyssä vieressä kallo poseeraamaan kameran. Hänen Yhdysvaltain armeijan yhtenäinen on selvää, hänen kasvonsa hän pukeutuu leveä virne ja hän osoittaa hänen aseella luuranko 
Taskuvaras: Department of Defense sanoi kuvat näyttävät osoittavan Amerikkalaissotilaat rikkoo Uniform Code of Military Justice.  Säännöissä esitetään, että se on rikos hoitaa huonosti pysyyTaskuvaras: Department of Defense sanoi kuvat näyttävät osoittavan Amerikkalaissotilaat rikkoo Uniform Code of Military Justice. Säännöissä esitetään, että se on rikos hoitaa huonosti pysyy

"Marine Corps tutkii parhaillaan todenperäisyyttä näitä kuvia, tilanteen mukaan, ja jos mahdollista, identiteetit palvelun jäsenille mukana. 
"Havainnot tältä Tutkimuksessa selvitetään, pystymme etenemään mitään selvityksiä mahdollisista väärinkäytöksistä."
Jotkut ovat ehdottaneet Marines on ehkä polttava jää eläinten terveyttä koskevan toimenpiteen.
Kuitenkin Pentagonin tiedottaja armeijan eversti Steven Warren sanoi asianmukaista käsittelyä sodan pysyy asetetaan Yhdysvaltain armeijan sääntelyä ja että toimet kuvattu kuvat "eivät ole mitä odotamme palvelun jäsenille."
Cmdr puhuu sanoi valitettavaa teot kuvattu kuvat eivät edusta miljoonia ahkera miehiä ja naisia, jotka ovat palvelleet Lähi-idässä.
"Toimet kuvattu nämä kuvat eivät ole mitä odotamme palvelun jäsenille, eivätkä ne edusta rehelliseksi ja ammattitaitoista palvelua yli 2,5 miljoonaa amerikkalaista, jotka ovat palvelleet Irakissa ja Afganistanissa," hän kertoi MailOnline.
Vuonna 2005 raportissa, Yhdysvaltain sotilaita Gumbad, Afganistanissa tutkittiin polttaa toimijoita kahdesta vihollisen taistelijoita.
Miehet väittivät he sytytettiin palamaan ruumiita hygieniasyistä, kun paikalliset asukkaat eivät olleet löytynyt elimet 24 tunnin kuluttua.
Raportissa todettiin, että toiminta ilmoitettu huono tuomio, mutta ei ollut sotarikos.
Se totesi: "Perustuu rikostutkinnan, ei ollut näyttöä perustellakseen väitettä halveksunnan tai rikkoo lain War. Oli kuitenkin näyttöä huono päätöksentekoon ja tuomion, huono raportointi ja tiedon puute ja kunnioittaa paikallisia Afganistanin tapojen ja perinteiden. "


By  HELEN POW , Daily Mail-Britannian




Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Mikään liittyviä artikkeleita

Ei kommentteja: