Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Pohjois-Korean vaatii lopettamaan Yhdysvaltojen ja Etelä-Korea uudistetun NUCLEAR WAR DRILLS

N. Korea vaatii lopettamaan Etelä-US sotilaallinen porat, uhkailee "käsittämättömän holokausti"



Pohjois-Korea on vaatinut Etelä-Korea ja Yhdysvallat pysäyttää niiden vuotuinen sotaharjoitusten, kutsuen sitä "vakava provokaatio." Jos ei, pohjoisen ja etelän suhteet "syöksyt umpikujaan ja käsittämättömän holokausti", sanoo Pjongjangissa.
"Me ankarasti varoittaa Yhdysvaltain ja Etelä-Korean viranomaisia ​​lopettamaan vaarallisia sotilaallisia harjoituksia, jotka voi työntää tilanne niemimaalla ja pohjois-etelä-siteet katastrofi", sanoi tiedottaja komitean rauhanomaista yhdistymistä Korean (CPRK ) lausunnossaan, ilmoitti [Pohjois-Korean] KCNA valtion uutistoimisto.


USA ja Etelä-Korea, jotka ovat jakaneet kustannukset hosting amerikkalaisten sotilaiden vuodesta 1991, suunnittelevat lavastaa sotaharjoituksia helmikuun lopulla. Vuosittaiset harjoitukset kuten "Key Resolve" ja "Ulchi-Freedom-Guardian", lavastettu Soulissa ja Washington, keskittyä puolustaa Etelä-hyökkäyksiltä, ​​mukaan lukien mahdolliset niitä pohjoisesta.
Tänä vuonna Yhdysvaltain jopa päättäneet lisätä sotilaallista läsnäoloaan Etelä-Koreassa, sitomista lähettää toisen 800 sotilasta, jotka täydentävät 28000, jotka ovat jo maassa. Henkilöstö ja laitteet ensimmäinen Yhdysvaltain ratsuväendivisioonasta palvelee Etelä-Koreassa yhdeksän kuukautta.
Kuitenkin kaikki laitteet pysyy ja myös muiden Amerikkalaissotilaat pyörivä tuumaa myös tänä vuonna Soul on iskenyt viiden vuoden 866.500.000 dollaria käsitellä Yhdysvaltain kattamaan joukot.

(KUVA) Amerikkalaissotilaat toisen jalkaväkidivisioona Yhdysvaltain joukkojen Korea osallistua live ampumisen poraa Yhdysvaltain armeijan Rodriguez alue Pocheon eteläpuolella demilitarisoitu vyöhyke, joka jakaa Koreoiden.  (AFP Photo / Kim Hong-Ji)(KUVA) Amerikkalaissotilaat toisen jalkaväkidivisioona Yhdysvaltain joukkojen Korea osallistua live ampumisen poraa Yhdysvaltain armeijan Rodriguez alue Pocheon eteläpuolella demilitarisoitu vyöhyke, joka jakaa Koreoiden. (AFP Photo / Kim Hong-Ji)

Etelä-Korea vastasi Pohjois äskettäisen lausunnon, sanoen porat etenevät suunnitellusti huolimatta uhka.
Etelä  "on ankarasti kostaa Pohjois-Korean provokaatioita",  puolustusministeriön tiedottaja Kim Min-Suk sanoi, tiedotetaan säännöllisesti, kertoo Etelä-Korean Yonhap-uutistoimisto.
"Jos Pohjois-Korea todella tekee sotilaallisen hyökkäyksen tekosyy, mikä on normaali liikunta käymme valmistautumiseksi hätä, meidän armeija armottomasti ja päättäväisesti rankaisemaan heitä",  hän sanoo, sillä Reutersin mukaan.
On ollut pitkään Lisäysnäytteen jännitteitä Korean niemimaalla. Korean sota päättyi vuonna 1953 Korean välirauhansopimuksen, jonka on allekirjoittanut YK: n Command (UNC), Pohjois-Korean ja Kiinan kansantasavallan vapaaehtoinen armeija. Etelä-Korea ei osallistunut Allekirjoittaessaan paljon. Joten Soul on edelleen teknisesti sodassa Pjongjangissa.


Viime vuonna Korean kriisi toi uuden aallon väliset jännitteet naapureita. Tämä tapahtui sen jälkeen Pjongjangin käynnisti satelliitti ja myöhemmin testataan sen  ydinaseita . YK: n turvallisuusneuvosto tuomitsi Pohjois toimia.
Viime vuoden maaliskuussa aikana Varsa Eagle, vuotuinen porat toteutettiin vuosina Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa, Pohjois-Korea ilmoitti  "sotatila"  sen eteläinen naapuri. Pjongjang varoitti myös se kostaa tahansa provokaatioihin Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean ilman  "mitään ennakkoilmoitusta."
Jännitteitä jatkui koko viime vuonna. Lokakuussa Pjongjang kehotti Washington lopettamaan sotilaalliset harjoitukset, joka kuvattiin  "ydin kiristystä."



RT / neljäs Uutiset

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: