Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

George Bush New World Order
The evil George H.W. Bush talks yet again of a New World Order
00:00:34
Lisätty 25.6.2006
563 014 näkymää
 



Suomen rahoittama Atlantic Council: Tarvitaan 'erityinen kriisi' Uuden Maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi

Suomi on rahoittajana vaikutusvaltaisessa ajatushautomossa Washingtonissa, jonka mukaan tarvitaan ''erityislaatuinen kriisi'' - kuten 9/11, jolla saavutetaan Uusi Maailmanjärjestys (New World Order). Atlantic Councilin kirjoituksen takana on USA:n sotilasdoktriineista tunnettuHarlan K. Ullman.
Toimittaja: Janus Putkonen
21.1.2014, Verkkomedia.org

 
Suomen rahoittama Atlantic Council: Tarvitaan 'erityinen kriisi' Uuden Maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi
Tohtori Ullman kirjoittaa Atlantic Councilin julkaisussa, että tarvitaan "erityislaatuinen kriisi", joka palvelisi Uuden Maailmanjärjestyksen tavoitteen toteutumista. Ullmanin mukaan "ei-valtiolliset toimijat" kuten Edward Snowden ovat kaikkein suurin uhka globalistien pitkäaikaisen yhden maailmanhallituksen tavoitteen toteutumiselle.
Atlantic Councilia pidetään erittäin vaikutusvaltaisena järjestönä, jolla on läheiset suhteet tärkeimpiin poliittisiin päättäjiin ympäri maailmaa. Ajatushautomoa johtaa kenraali Brent Scowcroft, joka on toiminut neuvonantajana Valkoisessa talossa ObamalleGerald Fordille jaGeorge H.W. Bushille.
Artilkkelin kirjoittaja Harlan K. Ullman on tunnettu sotilasdoktriinista "Shock and awe", jota Yhdysvallat käytti voimallisesti varsinkin Irakia vastaan käydyssä sodassa. Hän on puheenjohtajana Killowen Ryhmässä, joka antaa neuvoa hallintojohtajille.

 

 
Artikkelissaan "Sota terrorismia vastaan ei ole ainoa uhka" Ullman kirjoittaa, että "tektoniset muutokset muokkaavat kansainvälistä geostrategista systeemiä," sanoen, että uhkana eivät ole niinkään sotilaalliset supervallat kuten Kiina vaan "ei-valtiolliset toimijat" kuten Edward Snowden,Bradley Manning ja nimettömät hakkerit (Anonymous), jotka luovat hänen mielestään suurimman uhan "365-vuotta vanhalle Westphalia-järjestelmälle", koska nämä toimijat rohkaisevat yksilöitä tulemaan itsevaltaisiksi ja hylkäämään valtiollisen kontrollin.
Ullmanin mukaan vain harvat ovat tarttuneet suureen uhkaan ja realistisesti ymmärtäneet sen. Hänen mukaansa "tietovallankumous ja reaaliaikainen globaali kommunikaatio" ovat tekemässä tyhjäksi presidentti George H.W. Bushin kaksi vuosikymmentä sitten julistaman Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO). 

 
Videointi Bushin UMJ-julistuksesta:

 
"Ilman erityisluonteista kriisiä, vain vähän on tehtävissä rajoittaaksemme tuhoa, joka johtuu heikentyvistä hallinnoista," Ullman kirjoittaa. Hän viittaa tarpeeseen uudesta 9/11-tyyppisestä tapahtumasta, joka toimisi katalysmina valtiojohtoisen dominoinnin saattamisesta takaisin valtaan samalla kun ei-valtiollisten toimijoiden luomaa uhkaa rajoitetaan, niitä eliminoidaan ja niiden hallintakykyä voimistetaan.

 
Ullmanin johtopäätös on, että ei-valtiollisten toimijoiden ja itsevaltaisten yksilöiden eliminointi on pakollista tehdä, jotta Uusi Maailmanjärjestys voi toteutua.

Julkaistusta materiaalista on luettavissa, että Atlantic Councilin näkemys Uudesta Maailmanjärjestyksestä on globaali teknokratia, jota johtavat yhdistyneet suuret hallinnot ja suuryhtiöt, ja joiden alaisuudessa kansalaisten yksilöllisyys korvataan kansojen yhdenmukaistamisella.
Ullmanin retoriikka on tuttua toisen merkittävän globalistien yhteistyöelimen, Trilateraalisen komitean perustajan sekä Bilderberg-ryhmään kuuluvan Zbiginiew Brzezinskin ajatuksista, jokavuonna 2010 kertoi CFR:n (Council on Foreign Relations) kokouksessa, että "globaali herääminen yhdessä eliitin sisäisten kamppailujen kanssa uhkaa syöstä yhden maailmanhallituksen tavoitteen raiteiltaan."
Ullmanin viittaus "erityisluonteisen kriisin" tarpeesta muistuttaakin elävästi myös PNAC-doktriiniin (Project for New American Century, 1994) kirjattua tarvetta, jossa todettiin kuinka Yhdysvallat tarvitsee uuden Pearl Harborin, jotta se kykenee laajentamaan tavoitteen mukaisesti globaalia militarismia. 9/11-tapahtuma loi juuri sellaisen muutamaa vuotta myöhemmin ja päättymätön sota terrorismia vastaan julistettiin.
Vuonna 2012 Israel-mielisen WINEP:n jäsen (Washington Institute for Near East Policy) Patrick Clawson ehdotti Yhdysvaltoja lavastamaan provokaation, jotta sota Irania vastaan voitaisiin aloittaa.

 

 
Suomalaiset rahoittavat (tietämättään) globalistien Atlantic Councilia 
Suomi löytyy niiden 15 ulkomaan listalta, jotka rahoittavat USA:n lisäksi lännen hegemoniaa ja Uutta Maailmanjärjestystä ajavan ajatushautomon toimintaa. Yhdysvaltain puolustusministeriChuck Hagelille, joka istuu myös Atlantic Councilin hallituksessa, toimitettiin helmikuussa 2013 lista ulkomaisista rahoittajista ajatushautomon takana.
Yhdysvalloissa on herännyt huoli siitä, että ulkomaiset rahoittajat ja toimijat saattavat käyttää järjestöä luodakseen konflikteja, jotka ajavat vain niiden omia intressejä. Mukana ajatushautomossa on valtiollisten toimijoiden lisäksi noin sata korporaatiota, jotka löytyvät lueteltuna Pentagoniin toimitetusta kirjeestä:
Suomen lisäksi ulkomaisten valtiorahoittajien listalta löytyy Bahrain, EU, Georgia, Luxemburg, Montenegro, NATO, Norja, Puola, Qatar, Saudi-Arabia, Ruotsi, Taiwan, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Britannia ja Pohjois-Irlanti. Eri tahojen lahjoittamia rahasummia ei ole julkistettu.

 
Lue myös:
Salaiseen Bilderberg-ryhmän kokoukseen osallistunut Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) johtaja Matti Apunen piti puheen Suomen Atlantti-Seuran kevätkokouksessa. Hän vannoi Yhdysvaltain hallitsevan asemahdin nimeen, jossa G1-maana Yhdysvallat johtaa asevoimallaan maailmaa.

 
Toimittajan kommentti:
Taas näemme miten länsimaista hegemoniaa toteutetaan: Ongelma - reaktio - ratkaisu. Ensin todetaan haluttu ratkaisu, sitten mietitään millainen reaktio johtaa tähän ratkaisuun. Lopuksi luodaan ongelma, jolla koko strategia totetutetaan.
Jälleen yksi vaarallinen esimerkki siitä miten lännen hegemoniatavoitteeseen valjastettu Suomi on kytketty globalistien valtaliittoon, eikä kukaan edes tiedä siitä mitään. Venäjän naapurimaassa Suomessa turvattomuus tuleekin odotettavasti kasvamaan, koska nykyinen mukanaolo "lännen ytimessä" tekee Suomesta uhan Moskovalle, joka vaatii hegemonian sijasta maailmaan multipolarismia.
Kansanedustajat, miten olisi ajankohtainen välikysymys Suomen maksamasta hintalapusta ja poliittisista vaikutuksista Atlantic Councilin jäsenyyden myötä? Ja miten Suomi-Atlantti seura liittyy asiaan ja yhteistyön järjestelyihin? Tarvitsemme siis kipeästi lisätietoa Suomen sitoumuksista lännen valtaliiton varjohallintoihin.

 
Janus Putkonen

 
Lähteet:

 
Liity Facebookissa ryhmään:

Ei kommentteja: