Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Elizabeth Warren New Bill voitu pelastaa Veronmaksajat Miljardit

| Mon 13 tammikuu 2014 03:00 GMT
Viime viikolla senaattori Elizabeth Warren (D-Mass.) lakiesityksen , jossa senaattori Tom Coburn (R-Okla.), jonka tavoitteena on tehdä hallitukselle siirtokuntien yritysten kanssa enemmän avoin ja oikeudenmukainen. Se voisi päätyä säästää veronmaksajien miljardeja dollareita.
Kun pankit ja muut yritykset syytetään rikkovat lakia, hallitus usein päättää tapauksissa sijaan menee oikeuteen. Vanavedessä finanssikriisin esimerkiksi Department of Justice (DoJ) ja hallituksen pankki vartijoina ovat ratkaistu tapauksissa pankkia vastaan ​​, joka auttoi säiliö taloutta. Sääntelyvirastojen ovat väittäneet, että siirtokunnat ovat riittäviä välineitä valvoa lain, mutta Warren on protestoinut . Hän toteaa,  että monet siirtokunnat ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. Muut tarjoukset ovat luottamuksellisia, eli julkinen ei ole aavistustakaan, onko sopimuksen ehtoja ovat kohtuulliset.
Warrenin Bill vähentäisi verovähennyskelpoisia siirtokuntien pakottamalla liittovaltion virastojen selittää, miksi tiettyjä siirtokunnat ovat luottamuksellisia, ja julkistavat ehdot luottamuksellisena sopimuksia, jotta veronmaksajat voisivat nähdä kuinka paljon selvitys verovähennykset maksaa heille.
Saat käsityksen siitä, miten paljon amerikkalaiset voisivat säästää jos Warren ja Coburn n lainsäädäntö kulkee, vain katsomaan, kuinka paljon veronmaksajien menetetty kaikkien näiden siirtokuntien viime vuosikymmenen aikana:

JPMORGAN CHASE

Jamie Dimon
JPMorgan Chase toimitusjohtaja Jamie Dimon Steve Jurvetson / Flickr
Lokakuussa JPMorgan saavutti ennätykselliset 13 miljardia dollari ratkaisun Yhdysvaltojen oikeusministeriön kanssa yli DICY rahoitustuotteita, jotka se loi ja myydään ajaa jopa finanssikriisin. Mutta JPMorgan saavat pehmentää iskua väittämällä jopa 4000000000 dollaria vuonna verovähennyksiä  alkaen ratkaisun.

FRESENIUS MEDICAL CARE HOLDINGS

Rangizzz / Shutterstock
Vuonna 2000 terveydenhuollon yritys Fresenius Medical Care Holdings tuli+486.000.000dollari sovintosopimuksen kanssa liittohallitus väitteistä, että se huijasi Medicare ja muut liittovaltion terveydenhuollon ohjelmia. Viime vuonna tuomioistuin hyväksyi Fesenius kirjoittaa pois +50.000.000dollari kyseisen ratkaisun maksu.

BP

BP / Facebook
BP, yhtiö vastaa massiivinen 2010 Persianlahden öljyvuoto, tuli ratkaisuun vuoden liittohallitus jotka perustavat 20 miljardia dollaria siivota rahasto. BP oli voinut vähentää 10000000000dollaria kyseisen ratkaisun .

HSBC

Michael Fleshman / Flickr
Viime vuonna pankki jättiläinen HSBC vakiintuneen maksuja että se kääntyi silmänsä miljardien dollarien rahanpesusta tekemällä 1900000000 dollaria ratkaisun kanssa liittohallitus. DoJ ei ole vielä julkistettu, onko ratkaisu on verovähennyskelpoinen, mutta jos se on,  veronmaksajat menettävät 700.000.000 dollaria .

EXXON

Paulo Ordoveza / Flickr
Exxon sai 576.000.000 dollaria verovähennyksen sen 1100000000dollaria Alaskan öljyvuoto ratkaisu, joka pelasti öljyjätti puolet kustannuksista deal.

MARSH & MCLENNAN

Marsh & McLennan
Vuonna 2005 vakuutuksenvälittäjärekisteriin yritys Marsh & McLennan saavutti850.000.000 dollaria ratkaisun kanssa New Yorkin valtion sääntelyviranomaisten yli tarjouskeinottelu ja eturistiriitoja. Yritys oli oikeutettu saamaan 298000000 dollaria vero alaskirjauksen, laskelmien mukaan Francisco Enriquez, asiantuntija yritysverotuksen Yhdysvaltain Public Interest Research Group, kuluttajien etujärjestö.

Ei kommentteja: