Nimeni on Matt Simmons. Olen johtaja Social Justice tai ThoughtWorks. Olemme teknologian yritys ja minä johtaa paljon työtä harjoittaa sosiaalisia liikkeitä ympäri maailmaa. Viimeksi olemme olleet todella aktiivisesti työntää valvonnan uudistamista.
Mr. Simmons, Aloitetaan mennessä. Tänään on erittäin suuri päivä. Presidentti Barack Obama kehottanut lopettamaan kansallisen turvallisuuden viranomaisten kykyä kerätä puhelimen tietoja Yhdysvaltain kansalaisia. Voitteko antaa meille teidän kantanne on?Mitä mieltä olet uusimman?
Mielestäni on tapa, jolla hän yrittää luonnehtia mitä hän vaati, mutta mielestäni on hirveän paljon tulkinnan varaa, mitä se tarkoittaa. Uskon, että hänen sanansa olivat - päättyi nykymuodossaan. Tapamme tulkitsevat hänen lausuntonsa tänään - ei niin paljon uudistuksen siellä on.
Luulen, että hän ehdotetaan muutettavaksi siten, että joukkoseurantaan amerikkalaisten puhelutiedot on parhaillaan käynnissä. Hän lisätty joitakin uusia kieli noin tarjota joitakin tietoturvasuojauksista Yhdysvaltojen ulkopuolisille henkilöille. Mutta emme ole nähneet mitään yksityiskohtia antaa meille mitään luottamusta siihen, että taso muutoksen, että hän ehdotti tee mitään todella muuttaa tilan ihmisoikeuksien ja yksityisyyden loukkaukset, jotka vaikuttavat olevan vallalla kansallisen turvallisuuden virastot.
Joten, herra Simmons, et näe, että siellä on suuria muutoksia tulevaisuudessa ja et usko, että nykypäivän uutinen on todella tärkeä uutinen, eikö?
Toivoimme enemmän. Mielestämme ohjelmia, jotka hän käsiteltävä joitakin hänen uudistukset ovat osa kulttuuria valvonnan, joka on kasvanut tämän ja aiempien hallintojen. Ja ajattelemme jotain paljon vahvempaa tarvitaan kuin mitä oli ehdotettu tänään, oikein.
Voitteko tarkentaa hieman siitä lisää? Mitä muutoksia haluaisit tapahtuu tulevaisuudessa?Mihin toimiin haluaisit Obaman hallinto toteuttaa?
Haluaisimme nähdä selkeän lopun massa suspicionless valvontaa. Tämä on ehdoton minimi uudistusta. Ja emme kuulleet, että tänään. Kuulimme ehdotuksia tiukentaa sääntöjä noin pääsy tietoihin, jotka on kerätty. Kuulimme ehdotuksia siirtymisestä, jos tiedot on tallennettu, kuka tekee kokoelma. Mutta kuulimme mikään viittaa siihen massa warrantless valvonta loppuisi. On epäsuorasti, että rikkomuksia tapahtuu, kun tiedot poistetaan. Olemme eri mieltä, uskomme, että rikkomuksia tapahtuu, kun tietoja kerätään. Eikä ennen kuin se käytännössä on päättynyt, emme ole tyytyväisiä.
Hän ei puhu, minkä verran spesifisyys paljon muita käytäntöjä että tiedämme ovat jatkuneet. Esimerkiksi heikentäminen opetuksen standardeja, jotta ne on helpompi rikkoa tai hyödyntää edun mukaista tutkimuksen tai turvallisuutta. Se on paljastunut, koska julkisen selville puhelutiedot ja aiheutti läppä. Emme oikeastaan ​​käsitellä mitään uudistuksia että kriittinen pala, joka heikentää luottamusta monet tuotteet, jotka kulkevat nykypäivän Internet, monet alan yrityksiin, kuten mekin, että alkoi tehdä liiketoimintaa eri puolilla maailmaa. Emme kuulleet mitään, joka auttaa meitä vastaamaan perusteltuja kysymyksiä siitä, miksi Yhdysvaltojen pitäisi luottaa tai yhdysvaltalaisten yritysten pitäisi luottaa ei loukata yksityisyyttä muualla maailmassa.
Tämänpäiväisessä, vaikka ei ole tarpeeksi, että on tehty ja tehdään, mutta se on silti luultavasti ensimmäisen siirron, ensimmäinen askel. Ja monet jo sanoa, että se on kiitos kansalaisoikeudet ryhmien, ihmisoikeusjärjestöt, vapaus järjestöt. Mitä mieltä olet pitäisi tehdä seuraavaksi suhteen ihmisoikeusjärjestöt?
Heidän täytyy jatkaa painostusta. Tarkoitan, reilun presidentti Obama, on vain niin paljon, että hän voi tehdä. Yhdysvaltain hallintojärjestelmä on yksi valvonnan ja tasapainon ja presidentti ei ole kykyä säätää lakeja ja luoda uusia lakeja. Viranomainen, jotka säätelevät ja että monet näistä väärinkäytöksistä on esiintynyt alle on kongressi, monissa tapauksissa.
Joten mielestäni niille, jotka ajavat huomattavaa uudistusta, pallo on selvästi otettu kongressin hovissa, on vauhtia siellä uudistus on mahdollisuus molemminpuolisen toimintaa tässä asiassa. Tavallaan on vähemmän mahdollisuuksia monissa kysymyksissä Yhdysvaltojen politiikan tänään. Mielestäni amerikkalaiset ihmiset haluavat uudistusta, maailmanlaajuinen yhteisö haluaa uudistus ja jotkut kongressissa, jotka etsivät kuin he ovat niitä viemään tätä uudistusta.
Niin, siellä on pettyneitä, että presidentti ei mennä pidemmälle tai ei puhunut voimakkaammin. Mutta painopiste niille, jotka kannattavat uudistusta on siirtää kongressissa, jossa paljon uudistuksia on tultava.
Ja uskomme Seuraava tapahtuma on 11. helmikuuta. Tämä on massa vastalauseena NSA valvontaa. Voisitteko kertoa meille hieman lisää tapahtumasta ja siitä, miten organisaatiosi osallistuminen?
Pari vuotta sitten monet kuuntelijat muistavat, että siellä oli säädös kutsutaan SOPA / PIPA joka otettiin käyttöön vuonna kongressi ja Internet nousi vastustamaan sitä. Siellä oli massiivinen sähkökatkos, kun useita sivustoja meni pimeässä päivän tai laittaa julisteita niiden päällä jossa ihmisiä kehotettiin soittaa lainsäätäjät kyseisenä päivänä. Se symboloi alkua uuden aikakauden Internetin käyttäjän aktivismi, tech aktivismia merkittävä uudella tavalla. Ja se voitti, se pysähtyi laskun.
Iso osa syy siihen, että kanne on koskaan tapahtunut oli toimien kautta todella loistava järjestäjät kuten Aaron Swartz ja hänen ryhmänsä Demand Progress. Valitettavasti olemme paljon Aaron. Aaron työskennellyt minun organisaation viime vuotta elämästään.Ja kun vuotta hänen kuolemansa lähestyi viime viikolla, joitakin järjestöjä, jotka osallistuivat SOPA ja saanut työskennellä Aaron tuolloin, ja ne meistä, jotka halusivat kunnioittaa hänen perinnöstään, olemme istuivat ajatus siitä, mikä olisi paras tapa tehdä se, mikä olisi Aaron huolissaan tai toimivat jos hän vielä tänäänkin. Ja se oli yksimielinen, oli selvää, että Aaron olisi etulinjassa taistelussa joukkoseurantaan ja taistelussa yksityisyyttä, kansalaisvapauksia ja vapautta Internetissä.
Ja niin, todella innoittamana hänen rohkeutensa ja hänen esimerkkinsä ja kunnia, ja taso Kiireellisissä edelleen rakentaa liikkeen opposition toimintaa turvallisuuspalvelut päätimme käynnistää päivä taistelemme takaisin 11. helmikuuta. Ja se on maailmanlaajuisia toimia joukkoseurantaan verkossa.
Mikä on ThoughtWorks nimenomaan aikoo tehdä tuona päivänä?
Olemme aivan tajunnut sitä, koska, kuten voitte ymmärtää, asia kehittyy nopeasti. Ja niin, se ei ole aivan selvää, mitä konkreettisia vaatimuksia on. Todennäköisesti erityisiä vaatimuksia tulee olemaan kaksi tai kolme viikkoa. Mutta olemme osa ydinryhmä, joka järjestää päivä. Siinä on varmasti bannerit sietää sivustoissa ja me osallistua tähän. Juuri nyt autamme saada sana kaikille ihmisille, jotka ovat verkostomme siitä, kuinka tärkeä tämä päivä on ja kuinka paljon se merkitsee todella kaikille maailmassa, joka on kiinnittänyt huomiota, niin että tämä päivä on niin paljon vaikutusta koska se on ylipäänsä mahdollista vuonna ajamaan uudistusta.
Mr. Simmons, sanoitte, että Aaron Swartz työskennellyt organisaatiosi viime vuonna, on tämä paikkansa?
Oikein.
Mikä oli se kaveri on? Oliko puhut hänelle henkilökohtaisesti, Oliko sinulla vuorovaikutus hänen kanssaan?
 Kyllä, tein työtä hänen kanssaan ja hän oli merkittävä ihminen. Hän oli loistava. Mielestäni on ollut hyvin ymmärtää suru monista maailman johtava tekniikan ja intellektuelleja.Mutta mitä monet ihmiset ehkä ei tiennyt eikä ymmärtänyt, että hän oli humanitaarinen ja hän oli intohimoinen henkilö, joka välitti niille, joilla ei ollut ääni ja ei ole puolustajat - heikoin maailmassa. Sellainen hän välitti eniten. Hän oli todellinen taistelija sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja maailma on paljon köyhempi paikka ilman häntä. Joten mielestäni toimia näin, se on iso, se on globaali ja se on edun mukaista, jotka ovat eniten vaarassa väärinkäytökset voimakas on juuri oikea tapa kunnioittaa häntä.
Mr. Simmons, kiitos paljon teidän haastattelussa.