Mikä tekee siitä mielenkiintoista on se, että se sopii kasvava uusi suuntaus kiehtoo Vladimir Putin, trendi, joka on olemassa yhdessä paljon isompi ja vanhempi "koulukunnan" sisällä ulkomaisten (ja jopa osaa Venäjän) valtamediassa - koulu joka on demonizing Putin yli 10 vuotta, siitä lähtien hänen valtaan. Ongelmana on, että molemmat näkemykset perustuvat valtavirran uutisissa, joilla katsotaan Putin tiettyjä taipumuksia, että hän todella koskaan ollut - "raaka Venäjän nationalismi" (mainittu John Batchelor nappulan Al-Jazeera), suurvalta tavoitteet Lähi-idässä, homofobiaa , äärimmäisen uskonnollinen konservatismi, jne. ero näiden kahden Western kouluissa "Putinology" on merkki, joka ne laittaa ennen tätä pitkä rivi pitkälti keksitty piirteitä Putinin muotokuva. Liberaali Suurin osa Länsi median taipumus laittaa iso (ja erittäin kiistanalainen) miinus, kun taas konservatiivinen vähemmistö tuo usein varovaisia ​​(mutta aina iso!) Plus.

Nizzan päätelmien väärä lähteet 
Mr. Batchelor teos, jossa tätä radiojuontaja New Yorkissa argumentoi "tarkoituksenmukaista Alliance" Putinin kanssa, heijastaa monia kohtia Pat Buchananin paljon järkevämpää luonnehdinta Putinin "todellinen konservatiivinen" joka on pois poistamaan tiettyjä kielteinen vaikutus Yhdysvaltain nykyisen ulkopolitiikan nykymaailmassa.
"Vaikka suuri osa Amerikan ja Länsi tiedotusvälineet yleensä hylkää häntä autoritaarinen ja taantumuksellinen, takaisku, Putin voidaan nähdä tulevaisuudessa selkeämmin kuin amerikkalaiset vielä kiinni kylmän sodan paradigma," Mr. Buchanan kirjoittaa hänen lausunnon pala The American konservatiivinen.
Tämä väite Mr. Buchanan on totta, mutta hän (ja edellä mainittu John Batchelor, joka julkaisi hänen pala Al-Jazeera-sivustolla) haluavat mennä pidemmälle ja lukevat Venäjän presidentti ja media-vilified "Putinin Venäjä" jonkin planeetan tavoitteita sekä vanhan "nollasummapeliä" asenteet. Mr. Batchelor luettelee niitä alussa hänen lausunnon pala:
"Venäjä presidentti Vladimir Putin oli merkittävä vuosi onnistumisia, jotka peitettiin ovela teko armoa vapauttamalla hänen pitkäaikainen kilpailija Mihail Hodorkovskiasekä kaksi jäsentä toisinajattelija bändi Pussy Riot niiden Siperian soluista. Voitokas köydenvetoa Euroopan unionin kanssa Ukrainassa, hallitsevaväliaikainen sopimus P5 +1 (Pysyviä jäseniä YK: n turvallisuusneuvoston plus Saksa) ja Iran, hyvät hallita Geneven 2 neuvottelut lopettaa Syyrian sisällissodan Venäjän liittolainen Bashar al-Assadin puolesta ja valmis johtamaan ylelliseen televisioidussa talviolympialaisten klo Sotshissa Putin alkaa 2014 tehokkain johtaja Euroopassa ja Aasiassa ", Batchelor kirjoittaa.

West tietää paremmin?
Tämä kaikki on hyvin imartelevaa, mutta myös oletetaan onnistumisia Putinin, jonka Mr. Batchelor luetellaan, heijastavat liioittelua ja puolitotuuksia syötetään Länsi yleinen maailmanlaajuinen valtamediassa. Hodorkovski oli koskaan "kilpailija" Putinin, mutta vain varjoisa miljardööri kyseenalaista alkuperää varallisuudestaan, hän ja Pussy Riot jäsenet palvelivat termit Venäjän Euroopan puoleisessa osassa eikä myyttinen "solut" Siperiassa.Venäjä myös koskaan halunnut "hinaaja-of-war" EU: n kanssa Ukrainassa, aivan päinvastoin, Putin sanoi monta kertaa, että hän näki tulliliiton Venäjän ja Ukrainan välillä osana Euroopan yhdentymistä eikä sen vaihtoehtona (se oli EU: n että kuvattu kehitys Kiovassa kuin "sota", mikä bungled väkisin vapaakaupasta Ukraina PR katastrofi Brysselin ensimmäinen paikka) ... Moscow myös sanonut monta kertaa, että se ei tuki Bashar al-Assad henkilökohtaisesti, Venäjän osallistumista Syyrian konflikti oli lähinnä diplomaattisten ja se oli noin Syyrian itsemääräämisoikeutta, ei kohtalosta Bashar al-Assad. Mutta mitä Putin sanoo, läntisten tiedotusvälineiden tietää aina hänen aikeensa paremmin kuin hän, ja lukee nämä aikeet omalla tavallaan, häpeämättömän korvaa tosiseikkoja mielipiteitä.
Tuloksena on hieman paisunut hahmo, vaihtoehtoisesti esittämä läntisten tiedotusvälineiden joskus voimakas konna ja joskus ainoa voima hyvää Maa-planeetalla.

West tyhmyys - Putinin todellinen vahvuus 
Totuus on, että epäonnistumiset Länsi suunnitelmat Syyria, Ukraina ja useissa muissa maissa selittyy lännen omia virheitä, eikä "paha juonitteluun" Mr. Putin. Syyriassa, lännen liitto väkivaltainen ja arvaamaton sunnien oppositio, joka alusta alkaen sisällytetty jihadisti terroristeja, ei johda hyvään tulokseen. Ukrainassa, EU: n halu kääntää yli 300 vuotta yhteistä Venäjän ja Ukrainan historiassa, jolloin nämä kaksi maata vieraita toisilleen, oli tuomittu. West alentuvasti suhtautuminen väkivaltaisia ​​"protesteja" Kiovassa ääriliikkeestä Ukrainan nationalistit, kun tunnetaan niiden tuesta Hitler, ennemmin tai myöhemmin vieraannuttaa EU: n ja Yhdysvaltojen huomattava osa pitkälti Eurooppa-myönteisen Ukrainan väestöstä. Jos "Eurooppa" tukee ihmisiä ihaillen "sankareita", jotka olivat poissa tuhota "kaikki juutalaiset ja kommunistit" aikana toisen maailmansodan, tämä ei ole Eurooppaa, että Ukraina tai Venäjä haluaisi liittyä. 
Niin, itse asiassa Putin ei tarvitse tehdä paljon päihittää Mr. Obama, joka on esittänyt Batchelor kuin "epätoivoinen" ja "vetäytyvät". Putin vain piti kiinni hänen näkemyksiään, jolloin Yhdysvaltojen ja EU voisi saada hedelmän heidän väärin ajatuksia - Irakissa, Syyriassa ja Ukrainassa. Jos Amerikan suunnitelma oli luoda kimeerit - kuten liberaalisen-feministi Afganistanissa, de-virkamieshallituksena Ukraina, demokraattisesti sulkea Libya ja Syyria - sitten Obaman "retriittejä" olivat itse asiassa siunauksia, ei heikkouksia, kuten Obaman inflaatiovastainen kriitikot osoittavat. 
Nyt on Yhdysvaltain ja Venäjän liitto, mainostetut Mr. Batchelor ja Mr. Buchanan, mahdollista? Tietenkin se on, ja Putin itse on tehnyt paljon tässä liitossa. Purkaminen Venäjän sotilastukikohtia Kuubassa ja Vietnamissa 2000-luvun alussa, Venäjän liittoutuminen Yhdysvaltojen ajo Taleban Afganistanista, Venäjän de-facto myöntyminen laajentamista Naton ja EU: n Baltiaan - kaikki nämä liikkuu , huomaamatta läntisissä tiedotusvälineissä, olivat itse asiassa Venäjän askeleita kohti tällaista liittoa. 
Nyt suurin este estää meitä luomaan tällaisen liitto Yhdysvaltojen ja Venäjän ei ole kaupallisia tai geopoliittiset ristiriidat, jotka Batchelor mainitsee, piirustus yhtäläisyyksiä ihmiskunnan dian maailmansotaan vuonna 1914. American hyökkäys Irakiin lopulta satuttaa Yhdysvaltain etuja, epävakautta Lähi-idässä 2011-2013, mainostetut länsimaissa "arabikevään" johti eroosio Yhdysvaltain vaikutusvaltaa Egyptissä ja Pohjois-Afrikassa yleisemminkin, jne. Jos Yhdysvaltain seurasi Venäjän neuvoja, kaikki edellä mainitut huono kehitys ei olisi tapahtunut. Niin, suurin este on mot törmäävän etuja, mutta järjetön ideologia moderni West. Tämä ideologia perustuu useita epätotuuksista: "jumalointia" vaalien (jotka odotetaan tuovan vaurautta), demonisointi Venäjällä ja useissa muissa valtioissa, pakottamista heikompien maiden hyväksymään modernin länsimaisen näkemyksiä perheen, homoseksuaalisuutta ja taidetta. Määrääminen aggressiivinen kansainvälisen rahoituksen järjestelmä ja tyhmä kansainvälisen työnjaon jo tapahtunut, tuhoaa kotimaisen teollisuuden ympäri maailmaa. 
 Esimerkiksi kun herra Batchelor kirjoittaa, että USA tarvitsee Venäjän apua, jotta "sisältää raivoa välillä Riyadh ja Teheraniin", hän unohtaa, että monien vuosien ajan Washington tukenut Saudi-Arabia Irania vastaan. Tämä suuntaus jatkui asti, huolimatta siitä, että 15 ulos 19 9/11 terroristit olivat Saudi-Arabian ja Yhdysvaltojen etuja maailmalla uhkasivat radikaali Sunni terroristeja, ei shia niistä. Joten, joka voi auttaa Yhdysvaltoja paremmin suojella etujaan, jos USA ei ole valmis siihen? Vain muutos Yhdysvaltain sisällä voi tehdä myönteisen muutoksen kansainvälisessä politiikassa mahdollista, myös sulaa Venäjällä ja Yhdysvaltojen välisiä suhteita. Pallo on Yhdysvaltojen puolella.