Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Dunfordin: USA ei aio lähteä Afganistaniin
Thu 09 tammikuu 2014 19:20
Related Haastattelut:
Related Näkökulmia:
Yhdysvaltain johtavia komentaja Afganistanissa, kertoo Washington ei aio poistua maasta, kun Kabulissa ei ole vielä allekirjoittanut turvallisuus juttu, jotta Yhdysvaltain joukot pysyä Afganistanissa vuoden 2014 jälkeen.
Yleinen Joseph Dunfordin kertoi torstaina, että Yhdysvallat haluaa joukkonsa ja muiden ulkomaisten sotilaiden pysyvän Afganistanissa yli 2014 peruuttamisesta määräajaksi.
Hän myös kehotti Afganistanin viranomaisia ​​allekirjoittamaan kahdenvälisen turvallisuussopimuksen tekemistä (BSA) mahdollisimman pian. Kauppa mahdollistaa tuhansien Yhdysvaltain joukkojen jäädä Afganistanissa jopa vuosikymmenen jälkeen 2014.
Afganistanin hallitus on kieltäytynyt allekirjoittamasta käsitellä niin pitkälle, sanoi Yhdysvaltain johtamien joukkojen on kohdattava oikeuteen maan sisällä, kun rikoksesta. Kabul haluaa myös Yhdysvaltain tehdä yöllä ratsioita Afganistanin viranomainen. Mutta Washington on hylännyt nämä vaatimukset.
Viime vuonna hallinnon Yhdysvaltain presidentti Barack Obama määräaikaa pidennettiin sopimuksen allekirjoittamisen tammikuuhun huolimatta aiemmin uhkavaatimuksen, että kauppa on allekirjoitettava joulukuun lopussa.
Sekä Pentagonin virkamiehet ja Yhdysvaltain senaattorit ovat kehottaneet Afganistanin hallitusta allekirjoittamaan sopimuksen.
Viime viikolla, senaattorit Lindsey Graham, John McCain, ja John Barrasso, jotka olivat virallinen matka Afganistaniin, uhkasi Kabul että sen kieltäytyminen allekirjoittamasta kauppa olisi "kielteisiä vaikutuksia."
Yhdysvaltain viranomaiset pyrkimyksiä pakottaa Afganistanin hallitusta allekirjoittamaan sopimus tulla viime CNN / ORC Kansainvälinen kysely osoittaa Amerikan pisin sota on tullut kaikkein epäsuosittu yhtä hyvin.
Kysely, joka julkaistiin joulukuun lopulla, osoittaa, että tuki Afganistanin sota amerikkalaiset on kastettu vain 17 prosenttia ja että valtaosa amerikkalaisista haluaisi Yhdysvaltain joukot vedetään pois Afganistanista ennen joulukuu 2014 peruuttaminen määräajaksi.
ISH / ISH
 86 5
 
 138
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: