Marine Le Penin Kansallinen rintama on vain yksi monista anti-maahanmuutto-ja EU-vastaisuus puolueiden saamassa veto Euroopassa, jossa monet ovat menettäneet uskonsa kyky Euroopan unionin auttaa ratkaisemaan tuhoisa talouskriisi.
"Kuinka parantaa Euroopan unionissa? Tekemällä romahtaa ... Odotan vain yhtä asiaa kuin eurooppalainen järjestelmä ja se on se räjähtää," Marine Le Pen kertoi toimittajille hänen puolueensa päämajassa Pariisissa esikaupunkialueella Nanterre.
"Meidän on odotettava, ennen kuin kaikki lässähtää sen kasvot, myötävaikuttaa, että jos mahdollista, saada aikaan hanke Euroopan vapaiden kansojen", sanoi Le Pen, joka on jo jäsen Euroopan parlamentin (MEP).
"Ja se tietysti voi tapahtua vain katoaminen suuri enemmistö EU: n nykyisten rakenteiden puitteissa".
Le Pen on taottu liitto Hollanti islamilaisvastaisia ​​johtaja Geert Wilders, joilla pyritään luomaan euroskeptikko lohko Euroopan parlamentin vaalien jälkeen todennäköisesti toukokuussa.
Tämä voisi myös Belgian Vlaams Belang, Italian Lega Nord ja Itävallan vapauspuolue.
"Roolista, joka meillä on pelata - meille isänmaallinen vaaleilla valitut edustajat Euroopan parlamentissa - se tuntuu lähinnä estää tämän liittovaltion Euroopan unionin tekemästä uusia eteenpäin", hän sanoi.
Le Pen katsoo, että Ranska on menettänyt suvereniteetin perustamisen jälkeen Euroopan unionin ja haluaa nähdä avoimen rajan politiikkaa poistetaan ja lopetetaan käyttöönoton EU: n tiukat säännöt jäsenvaltioissa.
Hänen näkemyksensä ovat yhteisiä yhä useammat ranskalaiset äänestäjät, joista monet ovat kärsineet pahoin talouden säästötoimenpiteitä, joita pidetään tulevat Brysselistä.
Yksi mielipidekyselyn tutkimusyhtiö KOR ehdotti Kansallinen rintama saattaa syntyä johtavana osapuolena Ranskan Euroopan parlamentin vaaleissa tuella 24 prosenttia äänestäjistä.
Italiassa, gallupit ovat osoittaneet myös merkittävää tukea Lega Nord, kun Itävallan vapauspuolue viimeisteli vahvan kolmannen syyskuussa yleisissä vaaleissa, 20,5 prosenttia äänistä.
Vuonna joulukuu haastattelussa, EU-komission puheenjohtaja José Manuel Barroso myönsi, että populististen ja ääripuolueiden oli suuri huolenaihe.
 "Olen kiivaasti kehottaa eurooppalaisia ​​astua ulos mukavuusalueelta, lopettaa niiden hiljaisuus, että ei aina anna äärimmäisyyksiin hoitaa muuttoon, on - myös Ranskassa - rohkeutta puolustaa Eurooppaa", hän sanoi AFP.
Lue lisää: