Kuva: AFP
Virkamiehet National Natural suojelualueet komissio (CONANP) vahvistanut asian vierailun aikana maanantaina.
lähes puolet tonnin olentoja yhdistettiin vyötäröllä, kaksi täyttä päätä ja häntää evät, sanoi Benito Bermudez, meribiologi ja CONANP aluepäällikkö.
Hän kuvaili löytö kuin "poikkeuksellisen harvinainen, ilman mitään ennakkotapausta" alueella.
Kuva: AFP
Tutkijat tutkivat valaita ja aikovat etsiä muita tapauksia Harmaavalas luonnon suojelualueita pois Baja California.
Joka talvi sadat harmaa valaat vaeltavat päässä Beringin meren lämpimämpi vedet Baja California, houkuttelee matkailijoita toivoen vilauksen valtava mamals.
Lähes 1200 Vizcainon nähtiin alueella vuonna 2012-2013 kausi.
Asiantuntijoiden mukaan merivirrat kuljettaa haitallisia aineita kaukana . Myös muualla maailmassa kalaa ja äyriäisiä peräisin saastuneiden purojen voi olla vaarallista ihmisille, Maxim Shingarkin, varapuheenjohtaja duuman komitean Natural Resources sanoo.
"Virrat World Ocean ovat niin rakenteeltaan että alueet mereneläviä kaapata lähellä Yhdysvaltojen luoteisrannikolla ovat todennäköisesti sisältävät radioaktiivisia nuklideja kuin edes Ohotanmeri joka on paljon lähempänä Japaniin."
Saastunut kalat voivat uida missä tahansa, joten kalastus ei ole täysin turvassa kaikissa maailman alueella enempää. On mahdotonta testata koko saalis pilaantumista, aivan kuten se on mahdotonta ottaa käyttöön yleinen kalastuskielto. Japanin hallitus on juuri osittaiseen kalastusta vaarallisin alueilla. Vladimir Slivyak, toinen puheenjohtaja Ecodefence kansainvälinen ekologia ryhmä puhuu.
Mitä ilmansaasteiden, radio nuklidien Fukushima saavutti Kalifornian ja Meksikon 8 päivää onnettomuuden jälkeen. Venäjä ei vaikuttanut, Maxim Shingarkin sanoo.
Samaan aikaan jouluaattona tunnistamaton tekijä YouTube'ssa seitsemän minuutin video: mies, jolla geigerlaskuri, säteilynilmaisimeen kävelee Pacifica State Beach lähellä San Francisco. Laskuri osoittaa vaihdelleet säteilytasot - jopa 150 lukemaa per minute ajoittain, viisi kertaa normaalia suurempi.
videon kirjailija sanoo blogissaan, että hän on ollut ottaen säteilyn mittauksia alueella yli kaksi vuotta. Joulukuun loppupuolella hän huomasi äkillinen nousu säteilyä, joka hän väittää olevansa jälkimainingeissa Fukushima ydinvoima jakautuminen Japanissa.
Yli puoli miljoonaa ihmistä on katsonut videon, nimeltään "Fukushima osuu San Francisco!", koska se oli ladattu YouTubeen.
Tutkijat ovat skeptisiä kuitenkin, että on olemassa jokin Fukushima liittyvä säteily lyömällä Kalifornian rannat missään detectible tasoilla.
Viranomaiset Kaliforniassa lähettänyt joukkueet mittaamaan säteilyä pitkin San Mateo County rannikolla vastauksena video lähetetty YouTube on tuntemattoman tekijän, mutta en löytänyt mitään hengenvaarallisia. Vuonna seitsemän minuutin video, mies, jolla geigerlaskuri säteilyanturista kävelevän Pacifica State Beach lähellä San Francisco. Laskuri osoittaa vaihtelevan säteilytasot - ajoittain jopa 150 lukemaa-minuutti-tai viisi kertaa normaalia suurempi.
kirjoittaja video kertoo blogissaan, että hän on ollut ottaen säteilyn mittauksia alueella yli kaksi vuotta. Joulukuun lopulla, hän huomasi äkillinen nousu säteilyä, joka hän väittää olevansa jälkimainingeissa Fukushima ydinvoima jakautuminen Japanissa.
Yli puoli miljoonaa ihmistä on katsonut videon, nimeltään "Fukushima osuu San Francisco!", koska se oli ladattu YouTubeen jouluaattona.
Paikalliset terveysviranomaiset toteutettiin riippumaton tutkimus ja vahvistettu "suuremmat tyypillinen" säteily lukemat, mutta kiisti mitään "välitön kansanterveydellinen ongelma".
Ne kuitenkin välitti asian US Environmental Protection Agency. Toistaiseksi se ei ole selvää, jos lisätutkimuksia seuraa.
kiistanalainen video on vauhdittanut pelkoa siitä, että radioaktiivinen jäte Fukushiman katastrofin saattavat vaikuttaa Yhdysvaltain rannikolle.
Mutta tutkijat ovat skeptisiä, että on olemassa jokin Fukushima liittyvä säteily lyömällä Kalifornian rannat missään detectible tasoilla.
"Viimeaikaiset testit osoittavat, että kohonneet säteilyn Half Moon Bay on määrä luonnossa esiintyviä materiaaleja eikä liittynyt radioaktiivisuus Fukushiman tapaus ... Ei ole mitään terveysriskiä Kalifornian rannat takia radioaktiivisuuden liittyviä tapahtumia Fukushima", sanoi Wendy Hopkins, tiedottaja California Department of Public Health.
"radionuklidit ovat NORM luokan radioaktiivisten aineiden, eikä Fukushima," kaikui Dan Sythe, toimitusjohtaja International Medcom, joka suunnittelee ja valmistaa Geiger laskurit.
Sythe oli näyte hiekan rannalta lähetti hänelle ja on tutkittuaan sen, on "vakuuttunut siitä, että ei ole mitään linkkiä Fukushima". Radioaktiiviset alueet rannalla näyttävät hänelle liittyvän tummaa hiekkaa alla nousuveden taso.
"tasot havaittiin noin viidestä 10 kertaa mitä normaalisti odottaa löytävänsä rannalla", hän sanoi. "Mutta jos hiekka oli saastunutta säteilyn Fukushima se näyttää cesium-137, joka on raportoitu olevan merkittävä terveysongelma Fukushima."
Sen sijaan hän sai radium ja toriumin jotka ovat luonnossa esiintyviä radioaktiivisia aineita.
Asiantuntijat ovat seuranneet kalaa Tyynenmeren ja vaikka mikroskooppisen cesium löydettiin tonnikala, viimeisimmät kokeet osoittavat, että jopa ne pienet tasot ovat vähenemässä.
Lue lisää: