Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

USA, Nato, CIA tuetaan natsien Ukrainassa projekti - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

USA, Nato, CIA tuetaan natsien Ukrainassa projekti - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asi06 maaliskuu 2014, 11:30

USA, Nato, CIA tuetaan natsien Ukrainassa hankkeessa

USA, Nato, CIA tuetaan natsien Ukrainassa hankkeessa

Kaataa Ukrainan hallitus oli aseellisen vallankaappauksen määräsi, suunniteltuja ja organisoituja, rahoitetaan, toteuttamisen ja Yhdysvaltain Central Intelligence Agency (CIA), Pentagon, Pohjois-Atlantin liiton (NATO) ja niiden korvikkeita Euroopan unionissa (EU) käytettävä kaikki käytössään myös National Security Agency (NSA) ja kaikkien niiden kerännyt median resursseja. Se toteutettiin tietoa ja hyväksyntää Yhdysvaltain presidentti Barack Hussein Obama, jos ei hänen direktiiviä. 

Toimet Yhdysvaltain järjestämisessä aseellisen kaataa ja asennus avioton nukkehallitus Kiovassa oli ja on edelleen laitonta ja paljastuksia, jotka edelleen altistua, mukaan lukien uusimmat koskevat palkkaamista ampujien tappaa mielenosoittajien ja poliisin, ovat törkeää ja rikos koko ihmiskuntaa, joita ei saa seistä.
Snipers tuomat oppostion
Viimeisimmät paljastukset osalta vallankaappauksen Ukrainassa koskevat ampujat, jotka olivat läsnä noin Maidan Square aikana korkeus viimeaikaisista väkivaltaisuuksista. Mukaan useita raportteja eri lähteistä kuten videokuvaa, todistajanlausunnot, julkaistiin välisiä puhelinkeskusteluja virkamiesten ja jopa lausuntoja lääkärit, tarkka-ampujat ampuivat umpimähkäisesti ja tappaminen sekä mielenosoittajien ja turvallisuusjoukkojen jäsenet palveluja. Niistä lähes 400 poliisia loukkaantui yhteenotoissa ja noin 82 kuollutta (luvut ovat peräisin alkuperäisestä raportteja newswires) lähes kaikki heistä kärsi bullet haavat pään ja kaulan. Yli 20 mielenosoittajaa myös tiettävästi surmansa tarkka-ampujat 20. helmikuuta.
Catherine Ashton Urmas Paet keskustelun vuotanut
Mukaan useita raportteja ja lähteiden tarkka-ampujat Maidan Square palkattiin Klitschko johti oppositio, joka on nyt oletetaan olevansa uusi hallitus Kiovassa. Eniten langettava todisteita tähän mennessä on tullut muodossa välisessä puhelinkeskustelussa EU: n ulkopolitiikan johtaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet joka siepata ja tallentaa ja on todennettu, että Viron ulkoministeriö .
Mukaan Venäjän Ääni vuonna huomautuksia keskustelun Paet sanoi, että se oli tapahtunut viime viikolla, 26. helmikuuta, heti kun hän palasi Viroon Ukrainasta. Hän sanoi myös, että oli tarpeen suorittaa riippumattoman tutkimuksen tapahtumista Maidan aukiolla Kiovassa ja kehotti syylliset syytteeseen.
Keskustelun aikana Paet ilmaisi huolensa siitä, että uusi "viranomaiset" eivät olleet kiinnostuneita tutkii murhat ja että se oli itse oppositio, joka oli tehnyt heidät pois.
Paet: "Ja vielä, ihmiset ovat vakavasti huolissaan siitä, että uusi koalitio on haluttomia tutkimaan mitä todella tapahtui siellä. käsitys siitä, että joku uudesta koalitio, ei Janukovitsh, oli takana ne ampujat on yhä vahvistunut päivä päivältä. "
Ashton: "Luulen, että me haluamme tutkia. Tarkoitan, en valita, että ylös, se on mielenkiintoista. Gosh, "
Ashton vastaus ja hänen tuki uusnatsien oppositio osoittaa, että hän tiesi koko ajan, joka oli hyökkäysten takana ja että hän oli sisäpuolella Ukraina Project. Hänen kertoo FM että hänen mielestään emme halua tutkinta on hyytävä. Hän vain ajattelee sitä "mielenkiintoinen" myös kertoo.
Nauhoituksen teksti Paet on huolissaan myös todistuksen lääkäri, joka sanoi, että mielenosoittajat ja poliisi ammuttiin samat ihmiset.
Paet: "Ja toiseksi, mikä oli varsin häiritsevää, tämä sama Olga Bogomolets kertoi myös, että kaikki todisteet osoittavat, että ihmiset, jotka saivat surmansa tarkka-ampujat molemmilta puolilta, joukossa poliiseja ja ihmisiä kaduilla, että ne olivat samat ampujat tappaa ihmisiä molemmin puolin. "Hän lisäsi:" Hän myös näytti muutamia kuvia ja sanoi, että lääkäri hän voi sanoa, että samantyyppisiä luoteja käytettiin sekä poliisin ja mielenosoittajien. "
Ashton: "No, joo ... se on, se on kauheaa."
Ashton sanoo, että se on kauheaa, mutta se, että ei ole vastustusta Euroopan unionin eikä puhelut Euroopan komission tutkimuksen, jonka olisi pitänyt tulla heti hän sulki puhelimen viittaavat myös Ashtonin salaiseen Nuland ja Yhdysvaltojen on Ukraina Project.
Onko EU on vain pelinappula Ukraina Project tai Witting yhteiskäyttäjä ole vielä nähnyt, mutta puhelinkeskustelun pisteitä paljon enemmän tietoa kuin mitä on otettu ja siitä, että jokainen on vain mukaan toimiva skripti, joka on jo sovittu ja josta kukaan ei saa harhailla.
Venäjän ulkoministeriö lausuma
Venäjän ulkoministeriö on tutkinut tallenteet ja antoi julkilausuman kummastelevat, että EU ei ollut kommentoinut äänitteen he olivat boisterously kommentoi nyt surullisen Nuland / Pyatt "F-EU" keskustelun.
"Olemme kiinnittäneet huomiota tähän äänite, ja olemme yllättyneitä kuullessaan, että EU kieltäytyy antamasta kommentointia tämän pisteet. Kuten tiedätte, jokin aika sitten korkean tason edustajia EU: n jäsenmaat aktiivisesti kommentoi audio kirjaa Victoria Nuland ", ulkoministeriön virkamies sanoi.
Venäjän ulkoministeriö totesi myös: "Koska näyttää siltä, ​​että Euroopan unioni on hyvin tietoinen siitä, että Ukrainan opposition tukema ampujat Maidan Square!"
Musta toiminta puolella Ukrainan hankkeen
Dokumentoidusti vallanvaihdos toiminnot, jotka Ukraina oli selvästi, CIA on klassisesti käytetty ampujat kohottaa paniikkia ja kauhua ja lopulta syyttää kumpi puoli se on vastoin rikoksista ihmisiä. Muissa väkivaltaisen vallanvaihdon toimintaa terrori-iskut ja pommitukset ovat myös yleisiä, yleensä syyttää jälleen hallitusta, tai "järjestelmä", joka on tuhottaviksi.
Vuonna Ukrainan tapauksessa avioton "viranomaiset" välittömästi "jätetty maksut" vastaan ​​vt Janukovitshin. Nämä maksut tietysti tuli yhdessä kaikkien choreographed lausunnot Länsi virkamiehet (EU: n virkamiehiä, Valkoinen talo ja muut), massiivinen koreografian tiedotusvälineissä, osoittaa valitut kohtaukset ja kuvamateriaalia "köyhien puolustuskyvyttömiä rauhanomaisia ​​mielenosoittajia" bloodied ja ilmeisesti uhreja "julma poliisivoimien ", jotka itse olivat täysin aseettomia läpikäydä tarkka-ampujat, aseita, Molotovin cocktaileja, teräs-sementti täynnä putkia ja korkeasti koulutettua aseellisia mielenosoittajia vääntynyt tappaa heidät.
Länsimaisessa mediassa kuvamateriaalia on poissa Berkut joukkoja ja poliiseja on kirjaimellisesti hakattu kuoliaaksi, ammuttiin kuoliaaksi ja panttivangeiksi suoritettavaksi myöhemmin. Tämä ei pelaa kerrontaa.
Snipers pelasi kaksi tehtävää; ne suojasivat murhanhimoisen roistot, jotka hyökkäävät poliisin ja ne antoivat West sen "uhreja julman hallinnon". Länsi tiedotusvälineet eivät tarvitse paljon uhreja, jotka he olivat olleet tarpeeksi. Tilaus oli luultavasti 20 mielenosoittajaa ja 100 poliisia joka selittäisi hyökkäystä lainvalvontaviranomaisia.
Suunnitelmallista luonne ja ajoitus sniper murhat viittaavat huolellisesti suunniteltu toimenpide eikä väkijoukko hulluksi tai ihmisjoukon hallinta toimintaansa turvapäälliköihin. Sniper tappaminen eivät vastanneet yhteenottoja tai toimia lainvalvontaviranomaisten ja kaikki tapahtui muutamassa tunnissa. Se ei ole sattumaa, että murhat tapahtui samana ajanjaksona että presidentti Janukovitshin oli tavata Euroopan unionin valtuuskunta. Hyvin samanlainen tappaminen 426 lasta Latakiassa Syyriassa ja kaasun iskujen Damscus kun Syyrian presidentti Bashar al-Assad oli tyytyväinen YK: n kemiallisten aseiden tarkastajia.
Aivan kuten tappaminen 426 lasta oli toimia tekosyynä hyökkäyksen Syyrian tappaminen "siviilejä" toiminut tekosyynä veikkausvoittovaroista hallituksen ja veloittaa presidentin kanssa joukkomurhaan.
Raportit todistajilta, media ja poliisi sanoa että oli ulkomaisia ​​palkkasotureita Maidan ja videomateriaalia näyttää ampuja pesään eri ampujat kuten muslimien verhottu sniper joukkuetta, joka on tukena raportteja, palkkasotureita ja terroristit tuotiin Syyriasta.
Televisio kuvamateriaalia Venäjällä yksi "mielenosoittajat", joka oli palaamassa Venäjälle ja pysähtyi rajalla saava kuulusteluissa, näyttää hänelle toteamalla missään pakotettuna, että siellä oli 50 amerikkalaista mukana ja että hän oli laskenut ne. Aikana korkeus väkivalta on myös televisio kuvamateriaalia miesten juoksentelee huutaa ohjeet Englanti.
Väkivalta ei ole ohi Ukrainassa. USA / CIA / Nato / EU kasvavat epätoivoinen ja ongelmia tulla Ukrainan ihmisiä hyväksymään, että murhaajat ja uusnatsien ovat nyt uusia johtajia. Lähes kukaan ei vastaa niiden oikeutusta, paitsi tietenkin Länsi hännystelijöitä ja poliitikkoja, jotka ovat vallankaappauksesta.
Ukrainan ihmiset tietävät ei ollut kansannousun. Viivästyminen EU: n sopimus, joka itse asiassa merkinnyt mitään ei ollut jotain, joka toi ihmiset kaduille en-massa, mutta se oli naurettavaa ennalta suunniteltua verukkeella, että koreografien oli suunnitellut.
Tavoitteen muuttaa Ukrainan Natoon alueelle on ensimmäinen esityslistalla ja myöhemmin tänään Naton odotetaan työntää Nato-jäsenyys dokumentaation kautta Verhovnaya Rada. Tämä on tehtävä ennen niiden nuket ovat kaikki pidätetty tai ihmiset nousevat ja ottavat parlamentin takaisin.
Natsit on ongelmia muilla rintamilla samoin. Äskettäin heidän "ulkoministeri" teki naurettavaa lausuman YK että maksut Neuvostoliitosta vastaan ​​Bandera Natsien Nürnbergin Trials eivät olleet oikeutettuja ja Ukrainan natsit olivat pohjimmiltaan aivan normaalia ukrainalaiset, jotka sillä EU on äskettäin todennut, ilmaisi "todellinen eurooppalaiset arvot ".
Ukraina skenaario on lähes identtinen Irakissa, Afganistanissa, Syyriassa, Libyassa skenaarioita Musta Operations puolella. Ainoa ero on se, että ilman tukea ei ole käytetty, vielä. 300 US palkkasotureita entinen Blackwater / XE / Greystone Limited tytäryhtiö Vehicle Services Company LLC ovat nyt Ukrainassa tarjota laiton "valtiosta" sotilaallista apua tuhansia palkkasotureita jo maassa.
Greystone Limited palkkasoturit ovat osa siitä, mitä kutsutaan "Amerikan Secret Army." Niitä kutsutaan, kun ei ole oikeudellista perustaa Yhdysvaltain sotilaalliseen väliintuloon eikä perusta Naton tai muiden korvike armeijoita puuttua tai antaa ilma-tukea niiden alkuperäiseen laitonta sisäinen haltuunotto voimassa, tällä kertaa Bandera natsit, jotka ovat harjoitelleet 10 vuotta.
Nulandin natsi-hanke
Vuonna video tiedotukset hänen ohjaimet ja paina Washington viime joulukuussa, palattuaan hänen viattoman näköinen, mutta naurettavaa donitsi matkan, edessä logoja Chevron ja Exxon öljy-yhtiöt, Victoria Nuland, entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Naton, ilmoitti, että heillä oli vietti 5000000000 dollari dollaria Ukrainassa.
Tänään Obama on asetettu käsi 1000000000 dollaria militantteja soitimella virkamiehinä ja tietysti siellä on miljardeja, jotka on käytetty CIA: n edessä USAID, George Soros ja kuten Ukrainassa Project. Joten ei ole väliä miten selvää se on maailmalle, että mitä tapahtui Kiovassa on laiton Länsi Tukena vallankaappaus, niiden on pidettävä niiden skriptejä eikä määrä todisteita heitä vastaan ​​tulee muuttamaan heidän julkisia lausuntoja.
Vaikka Bandera natsit aloittaa roikkuu ihmisiä katuvalojen ja tehdä natsilaisia ​​tervehtii YK, Obama ja yhtiö ovat menossa edelleen soittaa heille laillinen ja "rauhanomaisten mielenosoittajien". Se ei edes väliä, jos Ukrainan kansan, viimeiseen nainen ja lapsi alkaa heiluttaa Venäjän lippujen ja protestoivat Bandera natsit, Yhdysvaltojen ja nöyristellä ohjattu valtamedian jatkossakin seuraamaan omaa kerrontaa.
Miksi natsit Ukrainassa? Se ei häiritse Obama tai USA / NATO / EU keitä he tukevat kohdennetusti maassa. Sillä ei ole väliä Nuland, joka on itse asiassa juutalainen itse, jos hän tukee samoja natsit jotka vaativat hänen veljensä tapetaan kadulla, koska heillä on tavoitteita. Hajota ja surround Venäjällä. Poista Venäjä Ukrainasta, vahvistaa Naton / Yhdysvaltain sotilastukikohtia ja tarttua resursseja.
Aivan kuten Libyassa, Irakissa, Afganistanissa, Syyriassa, Somaliassa ja muualla Yhdysvalloissa on suunnattu sillä ei ole väliä kuka ne tukevat ja käsi ja rahaston kunhan tavoite hallitus on päässyt eroon. Etelä-Amerikassa on äärioikeistolaisten ryhmien. Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Syyriassa, Pakistanissa ja muissa Lähi-idän maissa on Al-Qaida (luonut CIA). Irlannissa oli republikaanien puolisotilaallisia joukkoja, vuonna Kaukasiassa Tšetšenian terroristit, Ukrainassa? Hyvin uusnatsien.He ottavat mitä he voivat saada niin kauan kuin niiden tavoite saavutetaan.
Miksi 300 US palkkasotureita? Sanoisin väkivaltaa Ukrainassa on vasta alussa. Se vie paljon kuolemaa ja sekasortoa tuhota maan. Varsinkin kun ei ole Naton-tuki tai väärennettyjä YK: n päätöslauselma, jotta pommitukset. Ne täytyy mennä talosta taloon ja tappaa ketään vastustavan, mikä Nulandin rauhanomaisen opposition jo tekee.
Fake Venäjän hyökkäys
RT raportoivat "Venäjän hyökkäys Krimin"ja yhteisymmärryksessä Länsi median seuraavasti: Ukrainan lausumassa YK että 16000 venäläistä sotilasta on lähetetty Krimin on aiheuttanut vimma keskuudessa Länsi-media, joka haluaa sivuuttaa, että kyseiset joukot ovat olleet siellä 1990-luvun lopulla mukaisesti Kiev -Moskova sopimusta. Länsimaisessa mediassa kuvailee tilannetta autonomisen tasavallan Krimin kuin täysimittainen Venäjän hyökkäys oli meneillään, ja otsikoita kuten: "Ukraina sanoo Venäjä lähetti 16000 joukkoja Krimin" ja "Ukraina kriisi syvenee Venäjä lähettää lisää joukkoja Krim, "ja" Mitä Obama tehdä Venäjän hyökkäyksen Krimin? "Näyttää siltä, ​​he ovat päättäneet yksinkertaisesti sivuuttaa sitä, että nämä Venäjän joukot toimivat Krimillä yli vuosikymmenen ajan. Venäjän edustaja YK Vitaly Churkin, muistutti tiistaina, että paljon ympäröivän Mustanmeren laivaston avulla Venäjän asemalle ehdollinen jopa 25000 sotilasta Ukrainassa. Kuitenkin Yhdysvaltain ja Britannian tiedotusvälineet ovat enimmäkseen päättäneet kääntää kuuron korvan. "
Ei kansainvälisen tai muun protesteista
On maailman peloteltu hiljaisiksi vai NSA nyt hallita tiedonkulkua niin hyvin, että kukaan on saada totuus siitä, mitä tapahtuu Ukrainassa? Miksi kukaan vaatii pakotteita tai oikeudellisia toimia USA / NATO / EU kaatamiseen demokraattisesti valittu Euroopan hallitus? Kuinka paljon verta tulee US / Nato saa läikkyä ennen kuin maailma nousee ylös? Miksi se näyttää, että maailma on cowering kauhua? Vaikka mitä ajattelin oli die hard anti-NATO aktivistit ovat hypänneet veneestä ja kieltäytyä seisomaan ja protesti.
Rakkaat lukijat ja maailman kansalaisia
Kuinka monta maissa aiomme istua ja katsella tuhotaan USA / NATO sotakone ja niiden salaiset armeijat? Kun he päättävät maasi ei enää seuraa tilauksia he tulevat teillekin, tee mitään doubt.They raiskaukset ja ryöstely ne lähettää laitonta armeijat
Nämä ovat esi samat ihmiset, jotka syyllistynyt kansanmurhaan on alkuperäiskansojen Pohjois-Amerikassa voimavarojaan. He eivät tiedä mitään muuta kuin väkivaltaa, voima ja varastaa mitä he tarvitsevat. Olemmeko voimaton pysäyttää heidät?
Haluan jättää sinulle osia kahdesta puheita, jotka ovat mielestäni täysin tärkeitä ja ajankohtaisia, vaikka heillä oli erilaisia ​​syitä kirjallisesti molempien puheenvuoroja nämä sanat soveltuvat täysin sitä, mitä USA / NATO tekevät tänään, vuonna 2014, vuosi, jolloin kaikki sotaa, nälkää ja köyhyyttä maan päällä olisi voinut pitkään hävitetty:
"On aika, jolloin koneen toiminnan tulee niin vastenmielinen, olet niin sairas sydämeltään, että et voi osallistua! Et voi edes passiivisesti osallistu! Ja sinun täytyy laittaa toimielimistä vaihdetta ja kun pyörät ... kun vipuja, kun kaikki laitteet, ja sinun täytyy lopettaa se! Ja olet saanut ilmoittamaan ihmisiä jotka ajaa sitä, että ihmiset, jotka omistavat sen, että jos olet vapaa, kone on estynyt tekemästä työtä ollenkaan! "- Mario Savio
"Se vaatii muutosta näkymät, taktiikkansa muutosta, muutos tehtäviä, hallitus, ihmiset, joita jokainen liikemies tai työvoiman johtaja, ja jokaisen sanomalehden. Sillä me vastustamme ympäri maailmaa monoliittinen ja häikäilemätön salaliitto, joka perustuu ensisijaisesti peitellyn keinoja laajentaa vaikutuspiirissä on soluttautumista sijaan hyökkäyksen puolesta kumoukselliseen sijaan vaaleihin, pelottelun sijaan vapaan valinnan puolesta sissit yöllä sijaan armeijat päivältä. Se on järjestelmä, joka on conscripted laaja inhimillisiä ja aineellisia resursseja rakentaa tiiviisti yhdessä, erittäin tehokas kone, jossa yhdistyvät sotilaallinen, diplomaattinen, älykkyys, talouden, tieteen ja poliittisen toiminnan. "- John F Kennedy
Kiitos ajastasi lukea tämän. Paljon terveisiä.
Ukraina , natsit , Ukraina: kriisi suvereniteetin , rallit Ukrainassa , politiikkaantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: