Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

USA MAKSOI PALKKOJA UKRAINAN MELLAKOITSIJOILLE! MUISTATTEKO/TIESITTEKÖ??!!
19. helmikuuta, 19:29

USA maksamaan palkkoja Syyrian kapinallisia heikentää Assadin neuvotteluasemaa

USA maksamaan palkkoja Syyrian kapinallisia heikentää Assadin neuvotteluasemaa

Yhdysvallat on pettynyt sen Syyrian politiikkaa. Muuttaa konfliktissa, amerikkalaiset saavat valmiita maksamaan palkkoja Syyrian kapinallisia. Mukaan Washington, tämä auttaisi tekemään Bashar al-Assadin hallinnon joustavampi neuvottelujen aikana. Asiantuntijat ovat vakuuttuneita mielettömyyden tällaisen lähestymistavan.

"Tällä hetkellä on yksi ongelma: miten muuttaa voimatasapaino ja pakottaa syyrialaiset aloittaa neuvottelut", - kirjoittaa New York Times-sanomalehti vedoten nimetön lähde Barack Obaman hallinto.
Lähde lisäsi, että presidentti oli erittäin pettynyt tulokset Yhdysvaltojen politiikkaa Syyriaa.
"En ole koskaan nähnyt presidentti niin pettynyt", - sanoi julkaisun lähde. Sanomalehti väittää, että amerikkalaiset ovat harkitsee parhaillaan, mitä muuta apua he voivat antaa kapinallisille taistelevat vastaan ​​Bashar al-Assad. Yksi vaihtoehdoista on aloittaa maksamalla heille taloudellista tukea.
"Ja tähän asti heven't Yhdysvaltain viranomaisille riittävästi auttanut heitä?" - Sarkastisesti sanoo Evgeny Satanovsky , johtaja Institute of Lähi-idässä, hänen haastattelussa Venäjän Ääni.
"En oikein ymmärrä, niin mikä on merkitys koulutuksen kapinallisten amerikkalaiset Jordaniassa, sekä aktiivinen toiminta ja lähettäminen Special aineina. Ja paljon muita asioita on jo tehty. Lisäksi USA on toimittanut sotatarvikkeita, jotka taistelevat vastaan ​​al-Assad ".
Kasvavat apuaan kapinallisia, Washington toivoo muuttaa konfliktissa. Amerikkalaiset uskovat, että tässä tapauksessa Bashar al-Assadin tulee joustavampi aikana rauhanneuvottelut. Mutta se on erittäin naiivia uskoa, että päästyään sotilaallisen ylivoiman kapinallisten haluaisi käydä rauhanneuvotteluja ollenkaan, ajattelee Viktor Kremenyuk , apulaisjohtaja instituutin Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
"Mitä rauhanneuvottelut puhumme, jos he onnistuvat kärjistyä iskuista al-Assad? He vain odottavat antautumisesta. En usko, että siinä tapauksessa, että sotilasoperaation osoittivat, että Assad oli menettää, kapinalliset haluaisi puhua hänelle tai kenellekään muulle Syyrian hallitus ".
Vuonna Washington itse ihmiset ymmärtävät, että radikaalien islamistien ovat enemmistönä al-Assadin vastustajia. Siksi amerikkalaiset eivät ole valmiita antamaan heille todella vakava aseistus peläten, että jossain vaiheessa, että laitteita voitaisiin käyttää heitä vastaan. Kuitenkin amerikkalaiset eivät halua kokonaan luopua tukea Syyrian kapinallisia. Toisin sanoen, Washington uhraa rationaalinen ajattelu ja turvallisuuteen liittyvät seikat sen geopoliittiset edut, sanoo Evgeny Satanovsky .
"Periaatteessa vanha perinne koulutus terroristeja vastaan ​​maallinen järjestelmien kaikenlaista, varsinkin ne, jotka olivat liittolaisia ​​Neuvostoliiton, kuten puheenjohtajakaudella Najibullah Afganistanissa, tai Venäjän tai jonkin muun järjestelmän, on perusta Yhdysvaltain politiikka Lähi-idässä. Se on itsetuhoista. Mutta se ei ole selvää, kuinka paljon enemmän "Syyskuu 11ths" Amerikka tarvitsee vielä Yhdysvaltain presidentti päästä päätään epäilys siitä, että jotain on vialla, että suunnitelma ".
Samaan aikaan Washington on vähemmän välineitä jäljellä painostaa Syyrian kapinallisia. Sen lisäksi, että suuri osa kapinalliset ovat al-Qaidan jäseniä ja ryhmiä samanlainen kuin ideologia, kohtalainen oppositiojohtajat, jotka ovat lähempänä West menettää valvoa tilannetta. Pari päivää sitten, Salim Idris, johtaja korkeimman sotilasneuvoston of Free Syyrian armeijan, joka jo pitkään toiminut välittäjänä neuvotteluissa Yhdysvaltojen hallinnon kanssa, syrjäytettiin tehtävästään.

Ei kommentteja: